Emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
Emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
Hamdım Piştim Yandım
ABD'de Jeffrey Epstein'in, Donald Trump'a yönelik iddialarda bulunduğu e-postalar yayımlandı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
KAP: ABO [AOJ AS3 BVM ESN KHF KRDMD LLA NDL RYA SLN ] ALLBATROSS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1516298
Dosyalar: Pay Alım Satım Bildirimi 2025-11-12
Özel Durumlar Tebliği (II.-15.1)'nin sermaye yapısına ve yönetim kontrolüne ilişkin değişiklikler ile ilgili 12. maddesinin açıklama yükümlülüğü, b) bendi, "Bir kurucuya ait yatırım fonlarının doğrudan veya dolaylı olarak ihraçcının sermayesindeki payının veya toplam oy haklarının %5, %10, %15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95'ine ulaşması ve söz konusu oranların altına düşmesi halinde kurucu tarafından, yerine getirilir." şeklindedir. Allbatross Portföy Yönetimi A.Ş'nin kurucusu olduğu yatırım fonlarının portföylerindeki Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisselerinde 11/11/2025 tarihinde 4.800.000 nominal hisse satımı gerçekleşmiş, bu işlem sonucunda Allbatross Portföy Yönetimi AŞ.nin kurucusu olduğu yatırım fonlarının portföylerindeki Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisseleri sermaye pay oranı ve oy hakkı oranı %5,2569 sınırından %4,6417'ye ulaşmıştır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Saygılarımızla,
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bozkurtum şans her daim yanında olsun. Bugün kabul günüm sanırım karnıma ağrılar girdi gülmekten burada da yazayım tam olsun. Çok sevdiğim bir kardeşim var yakın zamanda nakit lazım olabilir dedi geçen hafta bunu biraz nakte geçirdim ama dedim ki haftaya iddianame işi var atlama bir yere.Bu cuma kapanışta abi bir hisse aldım ama günü aldığımın altında kapadı şimdi dedi dersem dalga geçersin haftaya satar kar eder söylerim.İyi peki dedim bu dün bir hopladı ama hala hisseyi söylemiyor.Bugün akşam seans kapanmış abi diyor bir şey dicem ama bana çok kızacaksın de bakalım ben 295 THYAO aldım. Önce inanmadım kızdırmak için yapıyor sandım.Bir baktım almış. Dicem o ki bak bugün piyasa + THYAO eksi.
THYAO topiğine de 4 kasım günü bir yazı yazmışım onunda resmini çektim attım.
Yer İmleri