Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
42d
Tera Portföy Birinci Serbest Fon (TLY Fon) son 1 yıllık getiri oranı % 10128
Yanlış okumadınız…
% 10128
Dünyada başka bir yerde nerede böyle bir getiri var?
ne kadar ilginç şeyler oluyoryeni atamada ilginç
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
mert abim yine yazmış yazmış gitmiş..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Sn. çıtak,
Ben size daha önce de söyledim.... Siz isterseniz Ece Mağat'ı ayağınıza getirirsiniz...
Ad Soyad: Hayat Ece Mağat
Eğitim: Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu
Lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamlamıştır.
Acun Medya bünyesinde başladığı medya kariyerini, Eylül 2020 – Mayıs 2022 döneminde yaptı
Sonrasında Mayıs 2022’den bu yana Bloomberg HT kanalında editörlük ve sunuculuk görevlerini sürdürmektedir
Bloomberg HT’de "30 Dakika" adlı programı sunmaktadır
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
12080 lere yaklaşınca satıyor 11960 lardan alıyor..iyi bir trade kanalı oluştu..bu kanaldan bu gün çıkacak mı bakalım..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Hakan YILDIZ
@Hknyldz01
#Bofa Nın Türkiye ayağında kimler var ?
Amaç nedir ?
ÖS 6:54 · 12 Kas 2025
·
17,2 B
Görüntüleme
Hatem KORKUT
@HatemKORKUT1
·
16s
Bizim memleketdeki kodamanlar var.Haber düşmeden 1-2 gün önceden alirlar yada satarlar.Borsa artik yatirim olmaktan cıÄ·tı bu çelerin eline düştü.
şafak bayar
@afakbayar7
·
17s
Amaç yandaşları zengin etmek küçük yatırmciyi bitirmek tam da istediklerini elde ettiler mahvettiler
Murat Dümenli
@DumenliMurat
·
16s
Kim var bilmem ama izin verenlerin ve yapanların yatacak yerleri yok cok ah aldılar vatandaşı bitirdiler buna da çanak tutuldu....
dostanaliz
@dostanaliz
·
14s
1-Yalan haber yapan basın
2-Yalan haber yapan basını gizleyen siyasetçiler
3-Yalan haber ile manipilasyona ses çıkarmayan SPK
4-Bu kadar manipilasyona rağmen Borsa yatırımına devam eden cahil,koyun BİREYSEL YATIRIMCILARI DIR.
En büyük suçlular bunlar.
Soyan mutlu
Soyulan mutlu
murat keskin
@murat8434
·
11s
Badem bıyıklı hırsızlar var
Birkulişte
@azizozmen4155
·
12s
Bademler ve akpiranalar.
MURAT ÇALIŞ
@efenur81
·
15s
Bunu hiçbir zaman açıklamaya aklar çünkü kendileri var.Bir millet ancak bukadar kolay soyulabilirdi.Yazik...
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri