Patron toplum mu?
Kurunun yanında yaşta yanar diye bir atasözü var bilirsiniz muhakkak
90 milyon patron değil
10 milyon hırsız ahlaksız
40 milyon yalaka biatçı mal
Geriye kalanlar da yanıyor maalesef şu mallar ölse zaten sıkıntı kalmaz
Demogoji yapacağına desene 75 yıldır dindar milliyetçi ayağına ülkeyi bitirdiler demek çok zor olmasa
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ayşe teyze döndüğü yere geldi neredeyse
Bir haber bekliyoruz düşmesi için yoksa arkasından bakacağız gibi duruyor
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Aklıma metro da koltuklarda bok var diyip sonra kendi sürdükleri anlaşılan yandaşlar geldi . Bakalım bu işi de onlar mı yapmış.
.........
https://x.com/tgrthabertv/status/198...MmaCOlmmw&s=19
bir varmış bir yokmuş,
hem demokrasi varmış hem de yokmuş,...
bir zamanlar Tr denen bir ülkede
ne kadar çok Demokrasi o kadar çok para ediyordu,..
Para demokrasinin, demokrasi ise paranın hizmetindeydi,
statükoyu yıkmak adına her şey demokrasi ye bağlanıyor, ülkede bu paranın etrafına dizilmiş liboş takımından geçilmiyordu,
Liboşlar statüko üzerinden Cumhuriyete saldırıyorlar, Demokrasiye ise övdükçe övüyorlardı,
az gidildi uz gidildi, dere tepe düz gidildi,.
vara vara varıldı, yara yara yarıldı,
Demokrasi kendine emek ve sermayeden büyük paylar alıp para kamyonlarını doldurdu,.
cepler parayla şişmiş, para güç vermişti, güç fark edilince kaybetme korkusu başladı,
para gücün, güç paranın hizmetine girdi,.güçlenenler kendilerini ve güçlerini korumaya aldılar,..
artık bünyeyi kaybetme korkusu sarmıştı,.
artık demokrasi para etmiyordu,..öyleyse demokrasini getirdiği para, para olarak kalmamalı nüfuz alanlarına dönüşmeliydi,
bu nüfuz sa Cumhuriyete sahip çıkmaktan geçiyordu, öyleyse Cumhuriyet parayı koyanın olmalıydı,
dün nasıl senin demokrasin benim demokrasim, bu gün senin Cumhuriyetin benim Cumhuriyetim,..
az gidildi uz gidildi, dere tepe düz gidildi,
bu defa dendi bir o kadar daha para bu defa Cumhuriyet için kullanılacak,
senin Cumhuriyetin benim Cumhuriyetim, hatta el yükseltiyorum birkaç Cumhuriyet daha bakalım,
Cumhuriyet bakılıyor, buradayız,.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
https://www.karar.com/guncel-haberle...ddiasi-2006483
Habere bak ülkeye bak adalete bak. Kendileri dağıtınca sosyal devlet, halkımıza sahip çıkıyoruz muhalefet dağıtınca rüşvet.
Yer İmleri