Ayşe teyzem gibi alıcan gramaltını atıcan yastıkaltına.
Şimdi bahriyeli gelür gramı 5700 den millete altun aldurdun der![]()
Ayşe teyzem gibi alıcan gramaltını atıcan yastıkaltına.
Şimdi bahriyeli gelür gramı 5700 den millete altun aldurdun der![]()
Hamdım Piştim Yandım
Gucakla dayucuğum
![]()
Hamdım Piştim Yandım
Şaka maka bi yannı
Bist yarında adamakıllı yükselmezse,
Ne var ne yok satıp
Tüm parayı altına gömücem.
Uğraşamam artık yaw
Ellediğimiz bi memme yediğimiz dayağın haddi hesabı yok
Domates bile üç ayda bir yükselir, aldığın hisse bi gıdım yükselmez mi ya
Hamdım Piştim Yandım
bilmiyom... bugün pek senkronize olamadım gibime geldi![]()
https://www.facebook.com/61558785447...6595837751028/
![]()
dibinden TMPOL sıyırdığına dair de bi şayia var
Esas vurgun vob dan ..hilafsız hergün o para katlanıyor
10.000 tl yi günde 3 e katlasa 30.000
ertesi gün
30.000 3 e katlasa 90.000
3.gün 3 e katlasa 270.000
4.gün 3 e katlasa 810.000
5.gün 3 e katlasa 2.430.000
……
…
…
….
….
…
…
…
…
..
..
…
15. günde hesap makinesi erör verdi !
olm nabıyosun bu kadar parayı ..kaç para bu yımırtalı pide
dipten alıp tavanlayanları saymıyorum bile
Vay arkadaş 3 vakte kalmaz FORBES'E kapak olur
neyse allah daha çok versin ..zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış
Son düzenleme : bahriyeli; Bugün saat: 07:41.
İBB iddianamesi: Yargıtay'a CHP bildirimi ne anlama geliyor? - BBC News Türkçe
Prof.Dr Osman Can herhangi bir parti hakkında kapatma davası açılması için partinin tüzüğünün ve eylemlerinin Anayasa'nın 68. maddesinin 4. fıkrasındaki temel değerlere aykırılık oluşturması gerektiğini hatırlatıyor:
"Demokrasiyi ortadan kaldırma, hukuk devleti, insan hakları, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü gibi temel esaslara zarar verme gibi bir resim ortaya çıkıyorsa ve siyasi parti bu tür eylemlerin odağı haline geldiyse ancak ondan sonra kapatılmasıyla ilgili bir tartışma yapabiliriz.
"Yolsuzluk, partinin yönetimini ele geçirmeye çalışma ve buna benzer suçlamaların bir siyasi partinin kapatılmasıyla ilgili tartışmalara konu olabilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum."
BBC Türkçe'ye gelişmeleri değerlendiren Prof. Can, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bir iddianame düzenlendi. Bu, siyasi partiler hukuku bakımından önem arz ettiği için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir bildirimde bulundu. Bence olan şey bu" yorumunu yapıyor.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın siyasi partilerle ilgili halihazırda gelişmeleri yakından takip ettiğini hatırlatan Prof. Can şöyle devam ediyor:
"Bir siyasi partiler birimi vardır ve bütün siyasi partilerle ilgili olarak dosya tutar. Onlarla ilgili incelemeler olur, gündeme yeni bir gelişme düşer, bununla ilgili dosyalama yaparlar. Bu iddianameyle ilgili bilgi de o dosyaya girer."
Prof. Can, illerdeki cumhuriyet başsavcılıklarının halihazırda siyasi partiler ya da üyeleriyle ilgili, hukuken önemli olarak gördükleri tespitleri Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na raporladıklarını da vurguluyor.
Yer İmleri