Bugün biraz daha dönüş için çabalı ve gayretli göründü. Frene bastılar gibi geldi, fake değilse. Ytd.
Bugün biraz daha dönüş için çabalı ve gayretli göründü. Frene bastılar gibi geldi, fake değilse. Ytd.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Sarı trend 18.10 üzerinde kapanışlar yapamadıkça bir umut belirmez bunda.
Altta 16.41 fibo ve haftalık 200 ortalama arasında tutunmaya çalışıyor, bu noktalar önemli.
Altı kapanışlar başlarsa 15.31 fibo kesikli çizgiye denk.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Siyah kanal uzatıldığında orta kesikli çizginin önemi ortaya çıkmış olur.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
Dandanakan hc emeğine sağlık. Genel olarak umutlarımızı çaldılar. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Demek ki konu hanifi falan değilmiş cezası 21 inde bitiyordu falandı filandı, hanifi gider hayati gelir o gider başkası gelir. Sonuç kaç centteyiz. Ytd
1 üye 1 ziyaretçi
Ziyaretçi herzamanki gibi salim baba heralde
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri