bedri geçen badem sporun valesine 20 puan verdim alıcağına pişman oldular kafaları basmıyor ben masanın müdavimlerindenim otopark haracı alınırmı benden![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
[url=https://hizliresim.com/35ricay][/url
hasımlarım özellikle beniden tanıyıp sonra telegram ve x de hocalık yapanlar çoğunuz elimden geçtiniz bu grafiklerde yukarki grafiği kendi gruplarında başak yapanlar nerden satış gelmiş şimdi ons için yaptığınız yorumları silin bak burada herşey kayıtlı fuat abi yanıyorsuuuuuuuuun
![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
sindoma bu amerikadan çıkan para altına desteğe gelir mi diye düşünüyorum..4145 kırılınca grafik bozuyor 4100-4025 diye gidiyor bende.de..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Haber geldi gene bazı küçük sirketler tmsfye
Yer İmleri