Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 45/45 İlkİlk ... 35434445
Arama sonucu : 360 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Seçim filan hikaye hocam.. küresel sermaye istemedikçe akp gitmez. Son 25 yılda bunu defalarca gördük.. seçsis, kontrollü muhalefet, bop, vs... hikaye uzadıkça uzar ama gerçek şu ki, gelinen noktada küresel sermaye de artık akp’ Yi nasıl tasfiye edeceğini bilmiyor ve dolayısıyla buna bir daha tevessül de etmeyecekler..

Dolayısıyla, Türkiye’de iktidarın sandık yoluyla el değiştirmesi bir daha mümkün olmayacak..

Bu tabloda borsa ne olur, nasıl hareket ederden önce, borsa borsa mıdır sorusu daha önemli bir soru bence ��
    NIHAYET.....

GERCEK-2....benim disimdaki biri tarafindan yazildi.....tessekkurler ediyorum.....

simdi soru su....

gercek-1 ile gercek-2 SENTEZINI yapin.....ve HAMLEYI bulun....40 000 endeksin sirri....bu hamle.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    NIHAYET.....

GERCEK-2....benim disimdaki biri tarafindan yazildi.....tessekkurler ediyorum.....

simdi soru su....

gercek-1 ile gercek-2 SENTEZINI yapin.....ve HAMLEYI bulun....40 000 endeksin sirri....bu hamle.
    bir gercek daha var.....oda su....

gercek-3.....ONEMLI BIR GURUP TURK....ben dahil....TURKIYE...efendi nin yazdigi gercek-2 nin....BOLGEDEKI GUCU OLACAK....bu guc....rusyaya....karsi kullanilacak.....bu GUCUN EKSIK OLAN TEKSEYI VAR.....EKONOMISI.....KIM BU EKONOMIYI DUZELTECEK KI....BU GUCU KULLANSIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

DUSUNUN....

efendy gibi gorusler yazin....

ossuruk ve gaz cikarma isini LAZ BULUT a verdim....o topigi eglendirecek....PALYACOM O.....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DUSUNUN....

efendy gibi gorusler yazin....

ossuruk ve gaz cikarma isini LAZ BULUT a verdim....o topigi eglendirecek....PALYACOM O.....
    döt lalesi her salladığında bana haber gelir unutma bunu ha seni iti dötüne sokarım o it osursada çıkarmam ona göre .
    aklınla bu hayalleri kurma senelerdir aynı seneryolar uçlara çıkıyorsun sonra beni mikiyorlar diye bağrıyorsun buralarda keko
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. yoluna zor gidiyorsun birde seneryolar yazıyor çizgi film karekteri

6. Bu aralar fazla A haber
    tgrt seyretme oralardada hikaye bol sonra etkileniyorsun burada başlıyorsun sallamaya bizde uyarınca bize havlıyorsun bize ne düşüyor HOŞTTTTTTT demek

7. buda burada kalsın 2026 40 bin endeks olmazsa sonu böyle olur bilirsin yaparım direk kazığa geçiririm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,159
    AKP nin geçmişte yaptığı tek şey sağı/muhafazakar kesimi dizayn ederek rakipleri yok etmekti. şu anda da aynı şeyler ( aslında en büyük rakibi gene sağdan soldan değil) yapılıyor... yapılıyor da tutar mı...
    Dış güçler neden değiştirsinler ki... her dedikleri yapılıyor. geçmişte İsrail ile anlaşmayı Refah partisine yaptırmışlardı, şimdi PKK yi en milliyetçilere affettirdiklerini görmüyor muyuz... eğer Bahçelinin söylediklerini başka bir lider söyleseydi Bahçeli ne yapardı sahi?
    şayet dış güçler uzun süreli bir istikrar istiyor ise o zaman kimlerle yürümeye devam edecekler buna bakılmalı... malum yaşlıllık iyice belirginleşti...
    şimdilik yeterli diye düşünmekteyim. bakalım fikir teatisi olacak mı

Sayfa 45/45 İlkİlk ... 35434445

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •