YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bir gercek daha var.....oda su....
gercek-3.....ONEMLI BIR GURUP TURK....ben dahil....TURKIYE...efendi nin yazdigi gercek-2 nin....BOLGEDEKI GUCU OLACAK....bu guc....rusyaya....karsi kullanilacak.....bu GUCUN EKSIK OLAN TEKSEYI VAR.....EKONOMISI.....KIM BU EKONOMIYI DUZELTECEK KI....BU GUCU KULLANSIN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DUSUNUN....
efendy gibi gorusler yazin....
ossuruk ve gaz cikarma isini LAZ BULUT a verdim....o topigi eglendirecek....PALYACOM O.....
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yoluna zor gidiyorsun birde seneryolar yazıyor çizgi film karekteri![]()
Bu aralar fazla A haber
tgrt seyretme oralardada hikaye bol sonra etkileniyorsun burada başlıyorsun sallamaya bizde uyarınca bize havlıyorsun bize ne düşüyor HOŞTTTTTTT demek![]()
AKP nin geçmişte yaptığı tek şey sağı/muhafazakar kesimi dizayn ederek rakipleri yok etmekti. şu anda da aynı şeyler ( aslında en büyük rakibi gene sağdan soldan değil) yapılıyor... yapılıyor da tutar mı...
Dış güçler neden değiştirsinler ki... her dedikleri yapılıyor. geçmişte İsrail ile anlaşmayı Refah partisine yaptırmışlardı, şimdi PKK yi en milliyetçilere affettirdiklerini görmüyor muyuz... eğer Bahçelinin söylediklerini başka bir lider söyleseydi Bahçeli ne yapardı sahi?
şayet dış güçler uzun süreli bir istikrar istiyor ise o zaman kimlerle yürümeye devam edecekler buna bakılmalı... malum yaşlıllık iyice belirginleşti...
şimdilik yeterli diye düşünmekteyim. bakalım fikir teatisi olacak mı
Yer İmleri