13.11.2025 ... 4242.85 ons altın
17.11.2025 ... 4068.44 an itibarıyla
yaklaşık %4 lük kayıp var
3900 yolunu tutmuş gibi görünüyor ...ilk etapta
söylüyoruz sürekli kucakladığınız şeye dikkat edin diye ..
13.11.2025 ... 4242.85 ons altın
17.11.2025 ... 4068.44 an itibarıyla
yaklaşık %4 lük kayıp var
3900 yolunu tutmuş gibi görünüyor ...ilk etapta
söylüyoruz sürekli kucakladığınız şeye dikkat edin diye ..
Çin'in güneş enerjisi sektöründeki aşırı kapasite kısıtlaması başarılı olabilir - Nomura
Nomura analistleri, bir notta Çin'in güneş enerjisi sektöründeki aşırı kapasiteyi dizginleme kampanyasının başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Bu başarının arkasında, büyük üreticiler arasındaki güçlü uyum ve destekleyici politika sinyalleri bulunuyor.
Analistler, piyasadan anlamlı miktarda polisilikon kapasitesinin ayrılmasını bekliyor. Bu durumun arz-talep dengesini iyileştirmesi öngörülüyor. İki piyasa lideri üreticinin kesinti yapmasıyla birlikte wafer üretiminin de daralması bekleniyor. Solar hücre ve modül üretimlerinde de düşüşler bekleniyor.
Analistler, kısa vadeli olumsuzlukların devam edebileceğini, yüksek stokların ve alt segmentlerdeki mevsimsel talep zayıflığının fiyatları olumsuz etkileyebileceğini belirtiyor.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Kısacılar için endekis 10607 de gap kaldı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Gap kapansada siftah yapsak
Hamdım Piştim Yandım
230 a anlaşalım dayu, bende 180 e pisyedili dayuya verürüm
Hamdım Piştim Yandım
hele şükür yaw...hiç cevap vermeyecen sandım
https://www.facebook.com/watch/?ref=...87737039737214
![]()
150 den de ben bayrağı devralırım ..
350 den yapuştururum
kombinasyon tamamlanır böylece![]()
Yer İmleri