satanlardan bazıları aşıkşıydı. kolay paradır hisseleri baskılayıp açığa satarak kar yapmak... bizim gibiler yerine azcık güçlü biri gelip de ilgilenmeye başlarsa ( bu geçmiş dönemde Kahramandı, şimdi bilig ve ekibi sanırım) bükemediği eli öpmeye ve bir şekilde baskıyı ters taraftan yapmaya başlayacaklardır... adamın söyledikleri açık VİOPta ne kadar bilmiyorum ama müthiş bir açıkçı kitlesi var... fonlar bir şekilde açık yapıyorlar ve bir yerlere servis yapıyorlar bizim olması gereken paralarımızı...
eğer sn Wuhanlının xte yazdığı mesajdaki AK alımı doğru ise yabancı değil fonların alımıdır bence. ya hareket vardır deyip sinekler gibi saldırıyorlar ya da telaşa kapıldılar...
diğer mesajlar ise bazılarının dili bir yerlerine kaçtı. o iğrenç şekilde yazdığı mesajlarda muhtemelen bilig tespit ederse bir yerlere selam sarkıtıp ona ilginç kremler hediye eder...
neyse bu benim için fiyat değil... bir şekilde hissenin görünürlüğü artmaya başladı. eskiden müptezelin saçmalıkları yaygındı şimdi ise farklı şeyler. gerçi 4 milyar dolarlık yatırım denmesi doğru değil. muhtemelen önümüzdeki 5 yılda 2 milyar dolarlık yatırım olacaktır. 1 milyar dolar tarıma, 500 milyon dolar MERAMa, 500 milyon dolar da diğerlerine... Gerçi hisse fiyatının 400 lira olması gerekir dediği ise sanki 10 doların düzlenmiş hali...neyse bakalım bizim sıkıntılar bitti mi? hedefimiz hala çok uzak ama hisse parlamaya, dikkat çekmeye başlar ise bir yerlere yelken açabilir...
Gokhan la yazışırken gecen hafta, sirketin 2028 e kadar 4 milyar piyasa degeri hedefi var demistim..oradan aklinda kalmış, 4 milyar usd yatirim diyor..
Neyse desin abim. Hızını kesmeyeyim Gokhan in..zaten takipcileri pek analiz edecek seviye de degil.. ne dese ok diyecekler..
İnsallah son ceyrek bilanco da guzel gelirde momentum kesilmez..
Yer İmleri