düğüne giden zehirleniyor
otele giren zehirleniyor
kahve için zehirleniyor
dürüm yiyen zehirleniyor
midye yiyen zehirleniyor
olacak iş değil ..dışarda yemeğe yatmağa korkacak insanlar
bozkurta Bişey olmadığına göre yımırtalı pide güvenli gibi
düğüne giden zehirleniyor
otele giren zehirleniyor
kahve için zehirleniyor
dürüm yiyen zehirleniyor
midye yiyen zehirleniyor
olacak iş değil ..dışarda yemeğe yatmağa korkacak insanlar
bozkurta Bişey olmadığına göre yımırtalı pide güvenli gibi
varmı billuru kuvvetli ciğer yemiş bi vobçu shortunu giyecek ..
Bahriyeli abi dün bir iş için 2 arkadaş kargıya gittik, işimiz bitince ne yiyelim, buranın neyi meşhurdur diye arkadaşa sorduk, o da sırık kebabı dedi. Gittik lokantaya, garson geldi yanımıza kilo işimi olsun porsiyon mu dedi, bizde çulsuz olduğumuz için birer porsiyon söyledik. Miss gibi yedik. Hakkaten çok güzeldi, fiyatıda makül 1200 tl verdik, yanında ayran çay ortaya karışık mezeleriyle beraber. Tavsiye ederim, yolun kargıya düşerse sırık kebabı yemeden gitme
Korkma zehirlenmezsin
https://youtu.be/FH3BuMewdzw?si=C9dYCKl3lTP7eLkV
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt Anadoluda bu tür vakalar mümkün değil yada milyonda birdir ..ben hiç duymadım ..Anadolu insanı tevessül etmez yanlış işlere istisnalar olabilir
Sıkıntı İstanbulda ..kim kime dumduma denetim yeterli değil işyeri sayısı fazla ,iş ahlakı erozyonu fazla
Tv den takip ediyosunuzdur ..Zehirlenen ailenin Kaldığı otel sahibinde bilmem kaçtane sabıka
Midyeciyi alıyorlar adamın dolandırıcık dahil bimemkaçtane sabıka
daha birkaç iş yeri sahibini daha saydı aklımda kalmadı şimdi ..bunların cinayet filan değil yüzkızartıcı ağırlıklı suçları olan adamlar
bu adamlar hijyene insan sağlığına vs. ye dikkat ederler mi ..mümkünmü
Oralara yolumuz düşürse inşallah deneriz Kargı kebabını güzel görünüyor
genel Gıda sektöründe artık kaliteden geçtik ,ne yersek kendimize daha az zarar veririz modundayız
hele dışarda yemek işi artık Rus ruleti gibi ..
ne yersek zehirlenmeyiz ,,
veya ne yersek mideyi yıkatmakla yırtar ölmeyize doğru gidiyor işler
tek tırnak dan osundan busundan vazgeçtik
bu işe ciddi şekilde hükümet bazında el atmaları lazım ..yerel yönetim önlemleriyle önü alınacak gibi durmuyor
özellikle İstanbulda
palada kopardı gidiyor maşallah
gözünü 11000 üstüne dikti gibi
haftasonuna kadar
sonrasına bakarız
Bende Ayu Izgara severim Çıtağın avatardakini postunu avatarda bırakıp Izgara düşünüyorum.
Sayın Bahriyeli yarış halinde olmadığınızı biliyorum takıldım biraz her ikinize de.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri