Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 325/325 İlkİlk ... 225275315323324325
Arama sonucu : 2600 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Bugün endeksteki hareketlilikten dolayı aşağı basamadı huzursuz oldu. Sabah açılır açılmaz ilk 3 dk soluksuz Bank of üzerinden sürekli satış çalıştırmak nedir anlamak mümkün değil… Marbaş 100 bin lotla yine trade denemesine geldi ama 5-10 bin lota kafayı yiyen bir piyasa yapıcı olduğu için bugünü de Marbaş bitirdi diyebiliriz. Meksa dan da bir deneme geldi ama o çıktı hemen . Zaten Bank of böyle alıcı geldiği zaman hemen satışı arttırıyor. Bank of robot olan değil baya kanlı canlı piyasa yapıcının kullandığı şu anda. Evet sonuç 10 kuruş onu da endeksin ilk salışında fazlasıyla verecektir. Endeksin kıpırdamaya başladığı bu süreçte yine ızdıraplı günler devam.

2. O alınan 100 bin durdukça bugün 11200 endeks olsun burada kalırız. Çünkü kağıtta herhangi bir alıcı trafiği olmadığı için trade maliyeti direkt piyasa yapıcıya yazıyor. O da doğal olarak ölü taklidine geçiyor eğer endeks bozarsa ekmeğine yağ sürülür bir güzel aşağı basıp orda bekler malı. Peki niye bu fiyatlarda tutuyor onun cevabını bilen ermiş olur. Tahminim hem fondakilerin pes edip zararlarını realize etmesini bekliyor hem de kağıtta istemediği 5-6 kişiden kurtulmaya çalışıyor. Hala umudunun olması da güzel ama Nietzche dediği gibi umut kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır. Burada hem piyasa yapıcı hem yatırımcılar işkence içerisinde devam ediyoruz. En son Marbaş 23.3 üstüne gittiği gün yine 100 bin üstü lotla trade denemesi yaptı 22.68 de stop etti. Yıldız pazarda olup bu kadar kaybolan bir tahta yok. 5-10 bin lot için bile 45 dk işlem yapmıyor maliyet oluşturmamak için bunu dikkate almak gerekir. Piramit tahtanın büyük sahabı bile 10 kuruşa iş yapar hale gelmiş.

3. bugünde 100 binlikler havada uçuştu.......marbaş 100 bin aldı verdi, meksa 100 aldı verdi, yapı kredi 150 bin aldı verdi, piramit 100 aldı verdi......global 100 bin topladı buda yarın verir.....

böyle endekste hale bak.....rakiplerimiz hisselerimizi almak için sırada bekliyor diyen patrona çerçeveletip göndermek lazım.......

4. Evet son yarım saate girerken kapanışın 21.5 altında en dipten olacağını söylemek yanlış olmaz. Son günlerde gelen traderların korkusundan market cap 200 m dolar civarında olan kağıdı artı 1 eksi 1 marja sıkıştırmış durumda. Milyar dolarlık hisseler daha geniş marjda çalışıyor . Böyle düşen olduğunu zannetmiyorum ama buraları bu şekilde baskıyla geçirmeye çalışıyor 3 yıl olmuş kısa dönemli alanlar hariç uzun dönemli kimsenin buralardan mal satacağını düşünmüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    bugünde 100 binlikler havada uçuştu.......marbaş 100 bin aldı verdi, meksa 100 aldı verdi, yapı kredi 150 bin aldı verdi, piramit 100 aldı verdi......global 100 bin topladı buda yarın verir.....

böyle endekste hale bak.....rakiplerimiz hisselerimizi almak için sırada bekliyor diyen patrona çerçeveletip göndermek lazım.......
    Sn. Huzur o saydıklarınızdan bazıları kendi aralarında al gülüm ver gülüm sürekli çalkala salla düşenleri topla taktiği. Moral bozmaya gerek yok çok gördük endeks artılarda biz eksi kapatma alışkanlık olmuş. Saçma sapan alımlar verişler temel hikaye psikoloji bozulsun yatırımcı çıksın gitsin 3 sene taşıdığı malı bedavaya versin .

6. Tahtayı korkusundan 23 e bile götüremiyor artık ) 50 kuruş marjla kendi de ne yapacağını bilmiyor yukarı aşağı salla babam salla..

Hisse özelinde teknik / taktik konuşacak hiçbir şey kalmadı kıymetli dostlar.
    Ya kendimizi deliye vurup dalga geçeceğiz ya da ağzımızdan tatsız kelimeler dökülecek..

Spekçi şunun kararını veremeyecek kadar çapsız " 35-40 a sürüp dökülenleri mi toplasam / 20 nin altına kırıp gece uykularına mı girsem."
    buradan bile mal kaptıran 20nin altında ne olur kendisi karar versin, Allah mani vermezse burdayız.

7.  Alıntı Originally Posted by Chikinovski Yazıyı Oku
    Tahtayı korkusundan 23 e bile götüremiyor artık ) 50 kuruş marjla kendi de ne yapacağını bilmiyor yukarı aşağı salla babam salla..

Hisse özelinde teknik / taktik konuşacak hiçbir şey kalmadı kıymetli dostlar.
    Ya kendimizi deliye vurup dalga geçeceğiz ya da ağzımızdan tatsız kelimeler dökülecek..

Spekçi şunun kararını veremeyecek kadar çapsız " 35-40 a sürüp dökülenleri mi toplasam / 20 nin altına kırıp gece uykularına mı girsem."
    buradan bile mal kaptıran 20nin altında ne olur kendisi karar versin, Allah mani vermezse burdayız.
    Sn.Chikinovski 20 nin altı onun da uykularını kaçırabilir sonuçta 3-5 bin lota takılan bir yapıdan bahsediyoruz. Geçen gün İnfo ziraat üzerinden alımlar olmuştu 22 üzerinden. Hemen altına bıraktı 22 nin Info 2 gündür satmaya çalışıyor . Ancak 20 nin altında gerçek yatırımcılar 1-2 milyon lot alırsa derdini düşünemiyorum. Halen takıldığı 5-6 kişi var ki bence boşuna takılıyor seve seve beraber yol alınacak bence.
    Bu yıl sonu değerleme gelirse muhtemelen bizim pd/dd 1 in altına inecek büyüme hissesinde 1 in altında bir oran deliliktir. Hoş şu anda da 1.25 o da delilik ya her neyse. Yukarı sürecek mutlaka ama zamansallıkta bir sıkıntı var .Bu tarz günleri çok gördük endeks artı Tınaz eksi endeks eksi Tınaz yine eksi. Bugün 22 den döneceğini o kadar iyi biliyordum ki 21.9 üzerine kademelere yazmıştım lotları verdim sonra aşağıdan aldım. Bunu övünmek için yazmadım hareketler o kadar ezber ki tahmin edilebilirliği bu kadar yüksek tutunca bu sefer de korkudan marjı kıstı.

8. Tnztp'e endeks bazlı baktıgımızda;

3-4 ay süren baskı dönemleri ve 1-2 ay süren ralli dönemlerini görüyoruz. Baskı dönemleri ara ara düzeltmesi olsada zamana yayılmış. Ancak ralli dönemleri kısa, hızlı ve nerdeyse düzeltmesiz olmuş. Baskı döneminden ralli dönemine geçiş ise en dipten olmuş. Yani baskıyı iyice artırıp insanların sinir uçlarına dokunup öyle döndürmüşler tahtayı.

Bir diger konu ise dalga boyları giderek artmış. Bir sonraki hareketin dalga boyu daha da yüksek olabilir.

Kısacası sabırla yeşil günleri bekleyecegiz.

Sayfa 325/325 İlkİlk ... 225275315323324325

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •