Artan

15,62 10 15:10
21,78 10 15:10
283,25 10 13:55
52,75 9.99 15:01
93,65 9.98 15:09
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 15:10
101,40 -9.95 15:10
8,55 -9.71 15:10
1,87 -9.66 15:10
269,00 -8.19 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.738.293.883,40 15:10
6.266.403.645,52 15:10
5.534.691.802,75 15:10
4.051.087.508,70 15:10
3.404.176.148,86 15:10
Tüm Hisseler
Sayfa 574/576 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 SonSon
Arama sonucu : 4608 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Viop LXVIII

üstteki alttaki şahıs/şahıslar beni bağlamıyorki... benim yazıma alıntı yapmayacaksın ozaman )

Son düzenleme : EMLAK; Bugün saat: 14:16.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bence olucak çünkü vatandaş lık maaş ı çıkıcakmış, maaaşı düşük olanlar için, zaten TOKİ malum, birde Bahçeli kaşıyıp duruyor, seçim yakın sanki
    vatandaştan alıp vatandaşa verilecek, her iki tarafta vatandaş olunca maaaşın adı da vatandaşlık olmuş,..

iççi kardeşim nickinden belli olduğu üzere sınıfsal olarak senin bilmen lazım, + değerden alınabiliyor mu bu para,...
    mesele tamda burada,...zamanda tam buraya odaklı, buna rağmen bir türlü yapılmayan bir seçim,

vatandaşın birinin cebine eli sokmuşsun zaten, bakmışşsın orada para yok ve artık cep delik, öbür vatndaştan bu defa cebi delik vatandaşa,..ne oldu sonuç cebi delik vatandaş sayısı büyüdü,...

bir tık üstü adamdan bir tık altı adama transfer,..sanki kendi paralarını veriyorlar gibi bir de,

maaştan örtülü kesinti, maaşa örtülü zam,...

vida civata tutmuyor, dişliler sıyırıyor,..oynamadık, oynanmadık yer kalmadı,..kanun du yasaydı kevgire döndü, dönmek üzere,
    teamüler artık laf ola beri gele, hal böyleyken sadece koltukta konfor aranıyor, aman koltuğa bir şey olmasın,..

koltukta kalmadı taht oldu artık,..aman tahta bir şey olmasın,...

ya seçim denilen bir şey var bu ülkede,...önce seçimde bir boy bos alınsın, kilo ortya çıksın şöyle bir, ondan sonra bu vatandaşlık işleri,
    yoook vatandaşa söz söyleme sırası gelmesin, aman haa!
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Senin gibilereymiş

75 yıldır ülkeyi senin zihniyetin yönetiyor hala senin. Gibiler diyor

Klavye delikanlılığı sosyalisti diyor

Ben sizin gibi 50 milyonu getir boğarım eşeğin ötüne sokarım nefes alamazsınız

Ama dürüst olsan beni destekler haklısın dersin

Ama olmaz sizde biat herşeyi kapatır hırsızlığı cinayeti tecavüzü bunları yap ama Araplara tap

Neyse size laf yetiştiremem laftan anlamazsınız ama bir sarıklı ne dese eyvallah dersiniz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

hindileri yarı fiyata çektim.. hala alan yok

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    net olan kafalar arayışta değildir... eğer kafanız net olsaydı pencerelerinizi güneşe kapattığınız gibi klavyenizi de kapatmış olurdunuz...
    özel ve genel hikayesinde daha önce buralarda tartışmalar oldu ve korkarım kimse kimseyi dinlemedi bile. bu yüzden gerçekten hidayet üzre olan biri bir amacı olmadıkça sizinle ya da benimle tartışmaz.
    siz cevap aramıyorsunuz sorduğunuz kısımlarda bile had bildirmeye çalışıyorsunuz ( gerçi bazen istisnalarına da rastlamadım desem yalan olur)diye düşünüyorum nedense. Sadece siz değil bir taife var hemen beni AKPlilikle suçlayıp giydirmeye de başlayacaklardır...

Köroğlu ben yiğitlik dersini itten aldım der. arayanlar için her yerde bir cevap vardır.
    ermiş olmanız kendinize göre doğru olabilir. sn Kuzu da kendisini en yüce evliyaUllah olarak lanse ediyor. iki ermiş geçinip gidersiniz ermiş arıyorsanız... Mehdi kısmı ise googlelayıp anlaşılabilecek bir tarz değil bence...
    Bence cevap vermeyin, bunlarda herkesi herşeyi alaya alma hastalığı var, ayetle sabit. O yüzden birşey demek boş.
    Ha burada takılan herkes zaten yaş ve seviye olarak yukarıda çoğunluk yarı profesyonel sayılır, kimsenin düşüncesini değiştiremezsin boş iş. Şurada Borsa yönü ile ilgili iki şey öğreniriz diye giriyoruz üstatlardan onlarda çok kalmadı, Sindoma vs birkaç grafik atıyor arada.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Senin gibilereymiş

75 yıldır ülkeyi senin zihniyetin yönetiyor hala senin. Gibiler diyor

Klavye delikanlılığı sosyalisti diyor

Ben sizin gibi 50 milyonu getir boğarım eşeğin ötüne sokarım nefes alamazsınız

Ama dürüst olsan beni destekler haklısın dersin

Ama olmaz sizde biat herşeyi kapatır hırsızlığı cinayeti tecavüzü bunları yap ama Araplara tap

Neyse size laf yetiştiremem laftan anlamazsınız ama bir sarıklı ne dese eyvallah dersiniz
    red listemdesiniz... boşuna da eşek aramayın dünyaya oradan bakıyorsuz... ha okuyup anlamayı da öğrenseniz iyi olur. bunu başkası için değil kendiniz için yapın...
    ne biattan ne başka şeylerden zerre kadar anlamayıp ahkam kesenler ise lümpen de değil ancak snop olabilir

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    vatandaştan alıp vatandaşa verilecek, her iki tarafta vatandaş olunca maaaşın adı da vatandaşlık olmuş,..
    iççi kardeşim nickinden belli olduğu üzere sınıfsal olarak senin bilmen lazım, + değerden alınabiliyor mu bu para,...mesele tamda burada,...
    vatandaşın birinin cebine eli sokmuşsun zaten, bakmışşsın orada para yok ve artık cep delik, öbür vatndaştan bu defa cebi delik vatandaşa,..ne oldu sonuç cebi delik vatandaş sayısı büyüdü,...

bir tık üstü adamdan bir tık altı adama transfer,..sanki kendi paralarını veriyorlar gibi bir de,

vida civata tutmuyor, dişliler sıyırıyor,..oynamadık, oynanmadık yer kalmadı,..hal böyleyken sadece koltukta konfor aranıyor,

ya seçim denilen bir şey var bu ülkede,...önce seçimde bir boy bos alınsın, kilo ortya çıksın şöyle bir, ondan sonra bu vatandaşlık işleri,
    yok vatandaşa sıra söz gelmesin, aman haa!
    Bunlardan artı değer çıkmaz. Çıkmadığından varlık fonu da eldeki mevcut şirketlerin yekpare bir sepete konulması ile olmadı mı? Bu parti ilüzyon ve kelime oyunları partisidir. Bir bardaktan suyu öteki bardağa doldurur. Sürahi yapamadılar öyle bir dertleri de yok. Orta sınıf ülkeyi büyütecek kısımdı, alt sınıfı yukarıya çekemiyoruz madem dediler orta sınıfı aşağıya ittiler… aradaki arbitraj farkını da kene ceplerine aktardılar. Aynı borsamız gibi. Madem çıkartamıyoruz basalım o zaman dediler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Sıkıldım bu tür yazışmalardan artık yazmayacağım ne kadar sürer bilemem

Allah diyor haram yiyor sonrada beni dinsizlikle suçluyor

Borsa haram faiz haram tüyo almak haram haksız kazanç haram sonra ben müslümanım

Kalın sağlıcakla
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 574/576 İlkİlk ... 74474524564572573574575576 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •