Artan

682,00 10 18:10
77,55 10 18:10
492,25 10 18:10
12,87 10 18:10
28,40 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3,58 -9.82 18:10
4,50 -9.82 18:10
38,94 -9.74 18:10
40,54 -7.86 18:10
2,36 -6.72 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.073.315.164,75 18:10
12.761.694.646,25 18:10
11.173.006.340,66 18:10
8.916.976.280,08 18:10
7.862.777.312,36 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,372
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Memleketin yarısı kayıt dışı vatandaşlık maaşı verecek adsm emekliye memura asgarî ücretliye verir.
    emekliye hesap soruyor... son dönemlerde biraz hastane işlerim oldu, yüce DÖVLETimizin güzide kurumlarından SGK sizin için şu kadar ödeme yaptık siz değilseniz arayın diyor...
    adam ya da kurum her ne haltsa ulan sana yıllarca prim ödedik doktora dahi gitmedik... şimdi bir geçmiş olsun de... hayır illa gözümüze sokuyor senin yüzünden para ödüyorum diye... tabii ki aman efendim Allah zeval vermesin dememizi bekliyorlar ama...

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    emekliye hesap soruyor... son dönemlerde biraz hastane işlerim oldu, yüce DÖVLETimizin güzide kurumlarından SGK sizin için şu kadar ödeme yaptık siz değilseniz arayın diyor...
    adam ya da kurum her ne haltsa ulan sana yıllarca prim ödedik doktora dahi gitmedik... şimdi bir geçmiş olsun de... hayır illa gözümüze sokuyor senin yüzünden para ödüyorum diye... tabii ki aman efendim Allah zeval vermesin dememizi bekliyorlar ama...
    Geçmiş olsun Sn.tovbekar.

Eğer isterseniz;
    e-devlet üzerinden "SGK Bilgilendirme-Cep Telefonu Beyanı" menüsünden SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Ben bazı eczanelerin tırtıklama yapma ihtimallerini denetleyebilmek için açık tutuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,372
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Sn.tovbekar.

Eğer isterseniz;
    e-devlet üzerinden "SGK Bilgilendirme-Cep Telefonu Beyanı" menüsünden SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Ben bazı eczanelerin tırtıklama yapma ihtimallerini denetleyebilmek için açık tutuyorum.
    sn value,
    teşekkür ederim...
    sms i kapatmak mesela Devlete kapatmak yerine sistemi işletseler iyi olur... Yarın bir gün sen bildirimleri kapatmışsın deyip suçlu ilan edebilirler. mesela benim telefonumu birisi Vanda yanlışlıkla tarımda kaydetmiş. her tür ilaçlama vs uygulamaları yanında promosyon olarak iktidar partisinin tüm faaliyetlerini paket olarak veriyorlar. nasıl kapatırım bilmiyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,355
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn value,
    teşekkür ederim...
    sms i kapatmak mesela Devlete kapatmak yerine sistemi işletseler iyi olur... Yarın bir gün sen bildirimleri kapatmışsın deyip suçlu ilan edebilirler. mesela benim telefonumu birisi Vanda yanlışlıkla tarımda kaydetmiş. her tür ilaçlama vs uygulamaları yanında promosyon olarak iktidar partisinin tüm faaliyetlerini paket olarak veriyorlar. nasıl kapatırım bilmiyorum...

ileti yönetim sistemi
    https://iys.org.tr

istemediğiniz her telefonu ve haberleşme yetkisini kapatabilirsiniz.

Aradığınız hizmet sağlayıcı/markayı bulamıyor musunuz?
    İzinlerin İYS veri tabanına aktarılması Mevzuat gereğince hizmet sağlayıcının sorumluluğundadır.
    Listenizde bulunmayıp size ticari içerikli ileti gönderen firmalar için şikâyet hakkınızı kullanabilirsiniz. Şikâyet başvuruları, elektronik ortamda Ticari Elektronik İleti Şikâyet Sistemi (https://tiss.ticaret.gov.tr) üzerinden veya yazılı olarak şikâyetçinin ikametgâhının bulunduğu yerdeki il müdürlüğüne yapılır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •