Artan

96,80 10 18:10
21,78 10 18:10
15,62 10 18:10
52,75 9.99 18:10
38,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 18:10
9,50 -9.95 18:10
101,40 -9.95 18:10
8,53 -9.93 18:10
1,87 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.206.423.441,02 18:10
8.692.155.405,78 18:10
8.601.463.799,25 18:10
7.116.026.478,55 18:10
5.292.127.368,89 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 579/580 İlkİlk ... 79479529569577578579580 SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    emekliye hesap soruyor... son dönemlerde biraz hastane işlerim oldu, yüce DÖVLETimizin güzide kurumlarından SGK sizin için şu kadar ödeme yaptık siz değilseniz arayın diyor...
    adam ya da kurum her ne haltsa ulan sana yıllarca prim ödedik doktora dahi gitmedik... şimdi bir geçmiş olsun de... hayır illa gözümüze sokuyor senin yüzünden para ödüyorum diye... tabii ki aman efendim Allah zeval vermesin dememizi bekliyorlar ama...
    Mükemmel cevab olmuş hocam

Şunuda ekliyim, MTV, muayene veya faturalarda sürekli kazıklanıyorum hissi var, inek ğibi hissediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben 37 yıl prim ödemişim, ameliyat olmuşum başına bir geçmiş olsun eklemek çok mu zor... Bu adamların vicdanla zerre kadar alakaları kalmamış...
    Diyecek ki ey falan filan, geçmiş olsun sizin şu hastanede ameliyat olduğunuzu şu faturadan öğrendik? ..
    sonuna da şayet siz değilseniz arayın dese ne olur?

acaba burada da kirli bir şey oluyor mu diye sormuş olabilirler mi acaba ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Mazot eksikse fulleyin, yarım depo için, ğittiğine değmez daha fazla yakar

mert abi gelince beni bul

çok züper bi fıkra öğrendim, anlatmazsam çatlarım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,610
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bloomberg de gazeteci ak ve mhp imralıya gidilmesi için komisyonda olumlu oy vereceklerini söylüyor.
    chp de olumlu oy kullanmasını beklediklerini söyledi komisyona yakın özel açıklama yapacakmış.
    yalnız sağ seçmen olarak bulunduğum şehirde 2 dönemdir benim gibi tepki oyu veren biri olarak eğer imralıya onay verirse hiç bir mecrada chp ve imamoğlu ile ilgili yorumlama yapmayacam hatta oy bile atmayacam bu kadar net gerekli mercilerinede yazdım.
    Ülkenin bu kadar konuşulması gereken sorunu varken bu işlere giriyorlarsa muhalefet görevi yapamıyorlarsa kendileri çalsın kendileri oynasın sokayım siyasete
    akp ile aynı kulvarda terse yüzmek CHP ye olumsuz yansır, kulvar aynı çünkü ha terse yüzmüşsün ha düze,..
    .....CHP hep bundan kaybetti, bunu yaparsa yine kaybeder,

şu anda CHP Mustafa Kemal CHP sinin ve 6 okun uzağında,

komisyona katılmalarını buradan ilk eleştirenlerdenim,..şimdide gitmelerini bir sol seçmen olarak hiç istemem,..
    kaldı ki bu zeminde oynarsa CHP oyda kaybeder,..geçmişte defalarca yaptı defalarca kaybetti,
    çünkü buna oynayanlar zaten mevcut ve iktidardalar,...kaldıki bu iktidar DEM le ittifakını DEM e rağmen ilan etti,
    DEM le kurgulu ittifak CHP nin ayağında bir prangadır, KK tarafından özel olarak monte edilmiştir CHP ye,..
    bu pranga bu günlerde hazır iktidarın ayağına dolanmışken, bırakın orada kalsın,..ne derde kaşırsınız,
    bir arguman bu, diğer arguman ekonomi,...daha ne istersiniz,...

iktidar olsun muhalefet olsun Atlantikten kurgulu olunca sonuç siyasi partilerde çok değişmiyor,
    burada yazdık Sol seçmen olarak gidecek yerimiz yok, CHP nin bunu tepe tepe kullanma hakkı yok,
    KK kullandı, tıpış tıpış oy verecekler dedi, kendi yok oldu,..şimdiki yönetim aynı yolu izlediğinde kaybeder,..
    Türkiyenin umudu olamaz,...
    iki kutuplu siyaset içine bilerek ve isteyerek sokuldu bu ülke,...kalan partilerde bu kutupların içine tıkıştırıldı,
    seçmen bu ikisinden birini sreçmeye zorlanıyor,..

CHP de Atlantik kurgulu olunca, bir de seçim kazanırsam e o zaman sıcak para da lazım derse,...

peki ülke ne olacak kardeşim,..

toplantıları falan hikaye, bu parti halen Türkiye için karar verememiş mi,...Cuhuriyetti sürdürmekte karar kılamamışmı,..
    Cumhuriyete karar verenlerin hamlelerini bütün toplum görüyor ve endişe ile izliyor,..
    KK ne demişti tıpış tıpış oy verecekler diyordu,...CHP de zihniyet bu olmamalı,...CHP yönetiminin İmamoğlunu, tutuklu belediye başkanlarını öne sürerek geriye kalan her şeyi gizleme hakkı yok,..

Bu gün Türkiye Anyasası ile gündemde ve bir komisyon yan yoldan buna çalışıyor, buradan çıkacak hiç bir sonuç Türkiye için belli değil,..

kaldı ki her şey yapanların yanına kar kalacak, bu imaj bu ülkeyi yer bitirir,...
    suç işlyen yapacak edecek cezasız kalacak, yok öyle yağma,...20 tane silahla oldu bitti,..

o nedenle CHP de tavır kesin ve net olmalı,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    emekliye hesap soruyor... son dönemlerde biraz hastane işlerim oldu, yüce DÖVLETimizin güzide kurumlarından SGK sizin için şu kadar ödeme yaptık siz değilseniz arayın diyor...
    adam ya da kurum her ne haltsa ulan sana yıllarca prim ödedik doktora dahi gitmedik... şimdi bir geçmiş olsun de... hayır illa gözümüze sokuyor senin yüzünden para ödüyorum diye... tabii ki aman efendim Allah zeval vermesin dememizi bekliyorlar ama...
    Geçmiş olsun Sn.tovbekar.

Eğer isterseniz;
    e-devlet üzerinden "SGK Bilgilendirme-Cep Telefonu Beyanı" menüsünden SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Ben bazı eczanelerin tırtıklama yapma ihtimallerini denetleyebilmek için açık tutuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,188
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    acaba burada da kirli bir şey oluyor mu diye sormuş olabilirler mi acaba ?
    sn tıfıl,
    sorsun sorsun da edebiyle erkanıyla sorsun... vatandaş geçmiş olsun demek çok mu zor...

Sayfa 579/580 İlkİlk ... 79479529569577578579580 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •