Artan

96,80 10 18:10
21,78 10 18:10
15,62 10 18:10
52,75 9.99 18:10
38,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 18:10
9,50 -9.95 18:10
101,40 -9.95 18:10
8,53 -9.93 18:10
1,87 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.206.423.441,02 18:10
8.692.155.405,78 18:10
8.601.463.799,25 18:10
7.116.026.478,55 18:10
5.292.127.368,89 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 580/584 İlkİlk ... 80480530570578579580581582 ... SonSon
Arama sonucu : 4671 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop LXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,188
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Sn.tovbekar.

Eğer isterseniz;
    e-devlet üzerinden "SGK Bilgilendirme-Cep Telefonu Beyanı" menüsünden SMS bildirimlerini kapatabilirsiniz.

Ben bazı eczanelerin tırtıklama yapma ihtimallerini denetleyebilmek için açık tutuyorum.
    sn value,
    teşekkür ederim...
    sms i kapatmak mesela Devlete kapatmak yerine sistemi işletseler iyi olur... Yarın bir gün sen bildirimleri kapatmışsın deyip suçlu ilan edebilirler. mesela benim telefonumu birisi Vanda yanlışlıkla tarımda kaydetmiş. her tür ilaçlama vs uygulamaları yanında promosyon olarak iktidar partisinin tüm faaliyetlerini paket olarak veriyorlar. nasıl kapatırım bilmiyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,295
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn value,
    teşekkür ederim...
    sms i kapatmak mesela Devlete kapatmak yerine sistemi işletseler iyi olur... Yarın bir gün sen bildirimleri kapatmışsın deyip suçlu ilan edebilirler. mesela benim telefonumu birisi Vanda yanlışlıkla tarımda kaydetmiş. her tür ilaçlama vs uygulamaları yanında promosyon olarak iktidar partisinin tüm faaliyetlerini paket olarak veriyorlar. nasıl kapatırım bilmiyorum...

ileti yönetim sistemi
    https://iys.org.tr

istemediğiniz her telefonu ve haberleşme yetkisini kapatabilirsiniz.

Aradığınız hizmet sağlayıcı/markayı bulamıyor musunuz?
    İzinlerin İYS veri tabanına aktarılması Mevzuat gereğince hizmet sağlayıcının sorumluluğundadır.
    Listenizde bulunmayıp size ticari içerikli ileti gönderen firmalar için şikâyet hakkınızı kullanabilirsiniz. Şikâyet başvuruları, elektronik ortamda Ticari Elektronik İleti Şikâyet Sistemi (https://tiss.ticaret.gov.tr) üzerinden veya yazılı olarak şikâyetçinin ikametgâhının bulunduğu yerdeki il müdürlüğüne yapılır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    akp ile aynı kulvarda terse yüzmek CHP ye olumsuz yansır, kulvar aynı çünkü ha terse yüzmüşsün ha düze,..
    .....CHP hep bundan kaybetti, bunu yaparsa yine kaybeder,

şu anda CHP Mustafa Kemal CHP sinin ve 6 okun uzağında,

komisyona katılmalarını buradan ilk eleştirenlerdenim,..şimdide gitmelerini bir sol seçmen olarak hiç istemem,..
    kaldı ki bu zeminde oynarsa CHP oyda kaybeder,..geçmişte defalarca yaptı defalarca kaybetti,
    çünkü buna oynayanlar zaten mevcut ve iktidardalar,...kaldıki bu iktidar DEM le ittifakını DEM e rağmen ilan etti,
    DEM le kurgulu ittifak CHP nin ayağında bir prangadır, KK tarafından özel olarak monte edilmiştir CHP ye,..
    bu pranga bu günlerde hazır iktidarın ayağına dolanmışken, bırakın orada kalsın,..ne derde kaşırsınız,
    bir arguman bu, diğer arguman ekonomi,...daha ne istersiniz,...

iktidar olsun muhalefet olsun Atlantikten kurgulu olunca sonuç siyasi partilerde çok değişmiyor,
    burada yazdık Sol seçmen olarak gidecek yerimiz yok, CHP nin bunu tepe tepe kullanma hakkı yok,
    KK kullandı, tıpış tıpış oy verecekler dedi, kendi yok oldu,..şimdiki yönetim aynı yolu izlediğinde kaybeder,..
    Türkiyenin umudu olamaz,...
    iki kutuplu siyaset içine bilerek ve isteyerek sokuldu bu ülke,...kalan partilerde bu kutupların içine tıkıştırıldı,
    seçmen bu ikisinden birini sreçmeye zorlanıyor,..

CHP de Atlantik kurgulu olunca, bir de seçim kazanırsam e o zaman sıcak para da lazım derse,...

peki ülke ne olacak kardeşim,..

toplantıları falan hikaye, bu parti halen Türkiye için karar verememiş mi,...Cuhuriyetti sürdürmekte karar kılamamışmı,..
    Cumhuriyete karar verenlerin hamlelerini bütün toplum görüyor ve endişe ile izliyor,..
    KK ne demişti tıpış tıpış oy verecekler diyordu,...CHP de zihniyet bu olmamalı,...CHP yönetiminin İmamoğlunu, tutuklu belediye başkanlarını öne sürerek geriye kalan her şeyi gizleme hakkı yok,..

Bu gün Türkiye Anyasası ile gündemde ve bir komisyon yan yoldan buna çalışıyor, buradan çıkacak hiç bir sonuç Türkiye için belli değil,..

kaldı ki her şey yapanların yanına kar kalacak, bu imaj bu ülkeyi yer bitirir,...
    suç işlyen yapacak edecek cezasız kalacak, yok öyle yağma,...20 tane silahla oldu bitti,..

o nedenle CHP de tavır kesin ve net olmalı,..
    chp nin oyu %21-23 geçmez %8-10 üzerine koyduysa benim gibi tepki oyu kullananlardan aldı normal yaşantımda maddi manevi hiç bir beklentim yok kim gelirse gelsin Allah sağlık ömür verdikçe çok şükür durumum iyi ama bu ülkenin bu bayrağın altında yaşayan biri olarak toplumda mutsuz insanlar varsa , terazi sadece bir zümreye çalışıyorsa, ekonomik anlamda , adalet doğru dağıtılmıyorsa doldur dur bozulmuşluk varsa bende oyumu ona göre kullandım 2 dönem
    Şimdi çıkıp siyaset yapıyorum diye bize 3 maymun oynanırsa bende vatandaş olarak gereğini yaparım, ülkedeki sıkıntı bu fox da Selçuk tepeli haber sunarken patron sizsiniz diyor insanlar patron olduğunu ne zaman öğrenir ülkede daha doğru daha adaletli işler olur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    ak-mhp-dem oyu zaten 31 yapıyor .
    özel tezgahı göremiyor onların oyuna ihtiyaç yok zaten baştan oturmamalıydı o masaya aslında masa değil tezgaha geldi şimdi komisyona dahil olmazsa dem tamamen ak-mhp kayıcak oranın bir nevi temelini attı , komisyona imralıya gitsin derse aldığı tepki oyundan belli kısmından olacak işin kötüsü kendi partisinde olan kürt kökenli millet vekili gitmek istiyor oradanda içerde sızıntı olacak bu yüzden diyorum kendilerini partilerini yenilemeleri gerek yarın ola hayrola bakalım ne karar çıkacak

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    NVIDIA bilançosuda çapayı tutturamadı arada çapa tarıyor
    Piyasalar biraz türbülansa girecekmiş gibi gözüküyor.
    ABD beklediğim hareketler başladı bakalım geceyi nasıl tamamlayacak
    buradan sağlam çorba peşindeyim

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    özel tezgahı göremiyor onların oyuna ihtiyaç yok zaten baştan oturmamalıydı o masaya aslında masa değil tezgaha geldi şimdi komisyona dahil olmazsa dem tamamen ak-mhp kayıcak oranın bir nevi temelini attı , komisyona imralıya gitsin derse aldığı tepki oyundan belli kısmından olacak işin kötüsü kendi partisinde olan kürt kökenli millet vekili gitmek istiyor oradanda içerde sızıntı olacak bu yüzden diyorum kendilerini partilerini yenilemeleri gerek yarın ola hayrola bakalım ne karar çıkacak
    İlk oyu Chp kullandırırlar sonrada akp mhp olumsuz kullanır kabakda Chp ye patlarmı?

Bende başta katılmamalıydılar derip lakin orada da pkk lılar hakim gibi.yada bopçular.

Vatandaş zaten Tezgahda

TÜRKLER daha çok zor durumda kalacak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Komisyonda 31 oya karar çıkıyor yarın
    Sindoma asıl oyun 1960'lardan başlıyor bence..yıllarca Türk milliyetçileri mhpye oy verdi..bu partiyi kim kurdu ne amaçla kuruldu?Türk milliyetçilerini uyutmak için mi kuruldu? Dolaylı olarak Türk milletinin her türlü hainliğe alıştırılması için mi kuruldu?Amerika solcuların üstünden geçmek için mi kurdurdu?.. ilerde de ülkeyi bölerken lazım olur diye mi kurdu?..Alpaslan Türkeş bunları biliyor muydu yoksa kullanıldı mı? O ölünce neden bahçeli başına geçti ne amaçla orda duruyor?Neden imralıya gidecem diye bu pespayeliğe maşa oluyor?

Eğer hissettiğimiz gibiyse akpnin geçmişini biliyoruz mhp de onun truvası olmuşken üstüne de demli çay içilirken Türk milleti büyük bir kumpasta..bunu bozacak chp de olamaz..Allah sonumuzu hayretsin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İlk oyu Chp kullandırırlar sonrada akp mhp olumsuz kullanır kabakda Chp ye patlarmı?

Bende başta katılmamalıydılar derip lakin orada da pkk lılar hakim gibi.yada bopçular.

Vatandaş zaten Tezgahda

TÜRKLER daha çok zor durumda kalacak.
    RTE meclise girmesini kim sağladı Deniz baykal , şimdi yeniden RTE aday olmasını Anayasa değişikliğinin yolunun açılmasını kim sağlıyor dışarda insnaların ailleri geçim derdinde , çıkamadı imralı-silivri arasındaki siyasetten iktidar bu seneryoyu bilinçli yazdı oynattı .6 ay önce imamoğlu davasından sonra burada şunu yazdım RTE muhalefeti hep kendi dizayn etti diye şimdi yine aynı şey yapılıyor görmüyorlar

Sayfa 580/584 İlkİlk ... 80480530570578579580581582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •