Genel Sağlık Sigortası primi 780 liradan 1560 liraya yükseldi.
Genel Sağlık Sigortası primi 780 liradan 1560 liraya yükseldi.
4.72-4.73 bölgesinde tutunup tutunmayacağını takip edin tutunamazsa aşağıda 4.65-4.64 mevcut.
teknik doğru kullanılırsa kendinizi geliştirirseniz kendinize daha doğru daha konforlu daha paraya dönen alan yaratırsınız.
dün soru soran yeni teknikçi öğrenme aşamasında olanlar yalnız Bulut abinizin bir sözünü size söyleyim TEKNİK öğrendim yaladım yuttum diye DON KİŞOT olmayın çünkü o graflar MEZARLIK larla dolu
bol kazançlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Belki haddine düşmez ama sizlere bugün güzel bir yatırım önereceğim bim market te 5 lt su 26 TL den 13 TL düştü stok yapabilirsiniz nerdeyse şimdiden yüzde yüz kardasınız bir günde böyle bir kar nerde var ve birçok üründe marketler inanılmaz ucuzluğa başlamış önümüzdeki aylar enflasyon özellikle çok düşüşler bekliyorum içimden bir ses 2026 yılı uçuş yılı olacak gibi
sayın Uğur Taylan
haddinize düşer,...
sizden ricam madem dikkat ettiniz, bu yönde rastladığıızda çarşı pazar değerlendirmenizi yapınız, şundan,
bu komisyon işi başladı bir yere yaslayacak,...bu parasız olmaz,....çarşı pazarsız olmaz,..
buradan hareketle
Kuzunun ''deception'' işi var,...
Benimse 27 ekimden başlayan şu anda ilk 10 haftasını yaşadığımız, bir sonraki bölümde 12 haftasını yaşayacağımız bu şekilde süre gidecek ve 68 haftaya fasılalı yayılacak bir short piyasa ve devamında ayı piyasası beklentim var(2026 bütününde ama SP 1500 için),...
sizde çarşı pazar işini verirseniz, TR için özelinde bir ''deception'' yani aldatma var mı?.. yanisi SP göçerken bir ayrışacakmıyız??? bunun tesbitine yönelik,...
bu aynı zamnda CHP nin de kaybettiği manasına gelir şimdiden,...
yani diyelim SP göçerken biz bir deception çıkaracakmıyız?bunun çarşı pazardan tespiti,..şimdi analize suyla başladık, o anlık indirimlere dikkat edelim lütfen, genele yayılan indirim halleri çok önemli,......bu iki duruma çıkar,
1.SP göçerken buranın enflasyona karşı nisbeten yükünü almak, bu bana çıkar
2.gerçekten komisyon işini sğlama alıcı ve buna halk desteği arayıcı, bir durum yaratmak yani''deception'' bu Kuzu ya çıkar
ara işarette komisyona ABD VE AB çetesinin uzun zaman önce zaten keseyi açması gerekiyordu,...ki burada ki komisyon işi Suriye ilede yakından bağlı,...
ben kendim tabi kendi reelim olan bölüm olan SP1500 den konuma devam edeceğim,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Muhbir
@ajans_muhbir
·
2d
Sedat Peker: “Rojin kardeşimizin cinayetini aydınlatacak bilgi, belge ve delili kim sağlarsa kendisine 25 milyon Türk Lirası tarafımdan hediye olarak verilecektir.â€
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri