Murat Emir gönderiyi yeniden yayınladı
Murat Emir
@muratemirchp
·
22d
Herkesin kararını beklediği ve kapatma davasıyla karşı karşıya olan partimiz CHP, kimselerin ‘Kürt’ diyemediği günlerde bile Kürt sorununun adını koymuş ve çözümünü sahiplenmiştir.
Bu tutumumuz bundan sonra da kararlılıkla devam edecektir.
Her konunun şeffaflıkla halkımızın gözü önünde konuşulması gerektiğini söyledik, bugün de komisyon toplantısının kapalı yapılmasını kabul etmiyoruz.
CHP olarak İmralı’ya gitmesi planlanan heyete üye vermeyi de doğru bulmuyoruz.
CHP, barışa da demokrasiye de kararlılık ve cesaretle sahip çıkacak iradeye sahiptir.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
ne sömürüyolar bee ülkeyi..
çoğ şükür.. bin şükür.. göğlerden gelen bi karar vardırr..
patitise talim....
neeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
noyil moyil diyip ele verdiler bu sene..![]()
fransız sömürgesinin altında olsan bu kadar sömürmezler...
![]()
Dr.Ahmet Zeki Üçok
@ucokahmetzeki
·
15s
Türkiye’nin en büyük ailesi OYAK üyeleri olarak bugüne kadar hiç görülmemiş bir mahkeme ile karşılaştık.
Başlangıçta,
Ankara 14.Asliye Ticaret Mahkemesi, dava dilekçemizde yer alan tüm taleplerimizi kabul ederek OYAK, OYAK ÇİMENTO,BORSA İSTANBUL başta olmak üzere tüm kurumlara müzekkereler yazarak taleplerimizin karşılanmasını istedi.
Ancak, aradan geçen yaklaşık bir ay içerisinde ne olduysa(!) birden bire yaptığı tüm girişimlerden vazgeçerek;
OYAK’ı, maaşlarından yapılan %10 kesintilerle kuran, OYAK’ın gerçek sahibi askerleri, sahibi oldukları OYAK’ın tarafı olma yetkileri yoktur diyerek
OYAK Yöneticileri hakkında açtığımız
5.000.000.000 ₺ tazminat davasını reddetti.
Bu karar kesinlikle hukuka aykırıdır ve niçin böyle bir karar verildiği de meçhul kalmış ve anlaşılamamıştır.
Bu süreçte meçhul olmayan tek şey, OYAK’da bundan sonra yapılacak yolsuzluklara, hırsızlıklara karşı dava açaçak hiç kimse kalmadığı için kötü amaçlara sahip yöneticilerin her türlü yolsuzlukları yapmalarının yolu
Ankara 14.Asliye Ticaret Mahkemesi hakimleri tarafından açılmasıdır. OYAK’ın gerçek sahipleri ve paydaşları olarak hırsızlıklara, yolsuzluklara yol veren bir karar alan Ankara 14.Asliye Ticaret Mahkemesi başkan ve üyelerini şiddetle kınıyoruz.
Sayın Ankara 14.Asliye Ticaret Mahkemesi başkan ve üyeleri, bizler OYAK üyeleri olarak bundan sonra vereceğiniz tüm kararları dikkatle takip edeceğiz. Bizim hakkımızda verdiğiniz kararı tüm karlarınız ile kıyaslayacağız. En küçük farklılıkta da gereğini yapacağımızı bilesiniz.
Komisyonda ak-mhp-dem basına kapalı oturum kararını oylama ile almışlar, Chp burada ne olacaksa halk görsün deyip kapalı oturuma girmeme kararı almışlar basın açıklaması gelicekmiş.
158 i kırmaya çalışıyor..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri