gesanda üçüncü çeyrekte ciro ,favök ve net kar artışları mükkemel olmuş...üstelik henüz son çeyrek gelmedi..malum son çeyrek bilançosu her zaman en iyi bilanço olmuştur...son zamanlarda hem cwene hem kontr hem de yeotk gibi enerji hisseleri artık tavan yapmaya başlıyorlar..bunlar sektör için güzel ve olumlu işaretlerdir..gesan da güzel enerji biriktiriyor...ilk direnç 50,00 , 53,00 ,57,00 seviyelerinde...buraları güçlü bir şekilde kırmak gerekiyor...
teknik olarak da sıkışan bir üçgen görünümü var...bu üçgenden kurtulması artık an meselesi...
temel olarak iyi gidiyor bu temel beklentinin yanında ukrayna-rusya savaşının bitmesi de bonus beklenti olarak duruyor...bu barış olursa ?? en büyük hikayelerden birisi gesan ve europowerda başlar..
ben hala umudumu koruyorum..yaklaşık bir yıl oldu trade yapmadan tutmaya devam ediyorum..gesanı alırken gram altın bozmuştum..gram altın yüzde yüz çıktı...gesan hala beni zararda tutuyor...
herşeye rağmen ben öcümüzü kat be kat kazanarak alacağımızı düşünüyorum...kendim için sabır sabır sabır diyorum..bakalım kısmetimizde neler olacak ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri