Artan

23,98 10 12:19
33,44 10 12:18
54,45 10 12:19
51,10 9.99 12:19
33,92 9.99 12:18
Artan Hisseler

Azalan

82,20 -9.97 12:18
53,85 -9.95 12:19
57,15 -9.93 12:19
7,89 -9.93 12:19
7,46 -7.67 12:19
Azalan Hisseler

İşlem

3.978.067.847,50 12:19
3.578.504.600,00 12:19
3.320.074.938,00 12:19
3.276.297.619,80 12:19
2.841.615.858,01 12:19
Tüm Hisseler
Sayfa 69/70 İlkİlk ... 195967686970 SonSon
Arama sonucu : 559 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Yine almışlar nasdaq +2

Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Yine almışlar nasdaq +2

Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar
    Bir tek bistin shortlarını patlatamıyorlar Tuncer Hocam

3.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Bir tek bistin shortlarını patlatamıyorlar Tuncer Hocam
    Yooo

Bizde de böyle tekelleşmiş çete dışında short açan birikirse atom bombası düşse yine de alırlar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    borsalarda tek gerçek budur... ayakta alkışlarım

paralarının değer kaybetmemesi..
    bakın BİST üçün gerçek bir makro, temel değerlendirme ;

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ben uzun zamandır yatırım portföyümde Türk borsasından hisse bulundurmuyorum.Çünkü:

-Türk borsasında gerçek anlamda bir teknoloji hissesi yok.Yani kısa zamanda hem ciro hem kar anlamda hızla büyüyebilecek potansiyelde bir şirket yok.

-Küresel ölçekte marka değeri olan ,küresel ölçekte üretim ve dağıtımı olan yüksek katma değer üreten bir şirket yok.

-Dünyada ilk defa olarak ;herhangi bir sektörde icat,buluş,innovasyon yapıp,bunu yüksek karlılığa tahvil edebilen bir şirket yok.

-Kurumsal olarak iyi yönetilen, verimli iş modeli olan , karlılığı yüksek, yatırım yapmaya uygun şirketlerin sayısının son derece az olduğu enflasyon muhasebesinin uygulanmasıyla ortaya çıktığı görülmüş olundu.

-Düzenleyici kurumlar görevini yapmıyor.Şeffaflık yok ,borsamızın ilk zamanlarında daha fazla açıklık vardı,hangi hissede kim ne yapmış anlık görülebiliyordu,borsa yönetimi burada büyüklerin isteğiyle karartma yaptı,garanti bankasının saniye endeksi gibi anlık bilgi görüntülenen ve işlem yapılan platformları kaldırıldı.Her türlü spekülasyon ve manipülasyon borsamıza egemen oldu.Borsamız küçük yatırımcıların birikimlerinin büyük oyunculara akmasını sağlayan bir platforma döndü.

Ama becerebilen;yatırım amaçlı olmasa da ,trade amaçlı olarak borsada al-sat işlemi yapabilir.Ama bu çok az sayıda kişinin becerebileceği bir iş oluyor ve bunu denemek isteyenler genellikle büyük oyunculara yem oluyorlar.

5. Bist temel ve teknik olarak bir süredir yukarı sinyaller üretiyor
    Akepem topyekun düşüş pozisyonda , yarattığı kriz kaoslar yanında birçok suni olumsuz haber de gönderiyor baskı icin
    Bist bundan kurtulamiyor
    Kurtulur mu

Zor
    Mesela yarın yine 2 3 milyar satacak olmayan hisselerinde aylardır yıllardır olduğu gibi

Güzel bir rant alanı oluşturdular

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    degerli okuyucularim.....

TURKIYEYE BIR PARA YONETICI OLARAK BAKIN.....

bir AKUPE gozlugu...bir CUHAPE gozlugu....takarak bakarsan TURKIYE YI goremezsin....parti propagandalarini gorursun.....

NEDIR TURKIYE 2025 DE.....

turkiye 3 kitaya yayilmis buyuk bir askeri guctur....SURIYE....IRAQTA....LIBYADA....SUDANDA.. .SOMALIDE...ESKI FRANSIZ SOMURGELERI OLAN....MALI...NIGER...kafkasyada....ve balkanlardadir....

EKONOMIK....TEMEL VE STRATEJIK REALITILERI NEDIR....

TEMEL OLARAK....85 milyon insan turkiyede....15 milyon insan suriye....libyada....kuzey iraqta olmak uzere toplam 110 milyon insana....turk lirasi....turk ekonomisi....turk ordusu ile hizmet vermektedir....

EKONOMIK OLARAK.....2025 DE....toplam GDP si....1.3 trillion dollars....yillik buyumesi....yuzde 4.8....gectigimiz kuarterda...yuzde 1.6 buyume gosterdi.....uyguladigi yuksek faizli ORTODOKS EKONOMIK PROGRAMA RAGMEN....hala en hizli buyuyen ekonomidir....cin haric.

evet....2022 de enflasyon yuzde 85 di....evet simdi bu....yuzde 42 ye dustu,,,,yani cok hizli bir dusus....

ozel tuketim buyumeye yuzde 3.6 katki yaparken....yatirim yuzde 8.8 buyuyerek ilave katki vermis....yuzde 2.2....insaat yuzde 11 buyuyerek oda katki saglamistir.....

benim baktigim yerden bakarsan.....burada....COKEN BIR EKONOMI YOKTUR....tam tersine....kendisini TRANSFORMAYONA ugratarak.....yeniliyen bir ekonomi vardir....

TRANSFORMASYONUN MOTORU KIMDIR.....SAVUNMA SANAYIII....

savunma sanayii....2024 de....7.1 milyar dolar getirdi...yuzde 29 buyudu...180 ulkeye ihrac ediliyor...hedeflen ise 100 milyar dolar....

turkiye....dunya drone ihracatinin yuzde 65 ine ulasti....altay....kaan yolda....air defense yolda....

STRATEJIK REALITELERI....turkiye bu 180 ulkeye yaptigi....savunma sanayii ihracati ile....AMRIKI VE ISRAEL SILAH SANAYILERINI BALTALAMAKTADIR.....sattigi hersey onlardan cok ucuz....ve daha kalitelidir....

DUNYA BANKASI....turkiyenin buyume tahminini....yuzde 2.6 dan....yuzde 3,1 e revize etti...

SUAN....TURK FIRMALARI suriye yi yeniden insaa ediyorlar....QATAR VE SUUDI PARASIYLA....16 MILYAR DOLAR IS ALDILAR...

tamam....evet....turk halki....enflasyon ve dusen gelirleri nedeniyle ezilmektedir.....EMME....TURKIYE SAHLANMAKTADIR.....

BORSA ISE....

HALKLA ALAKALI BIRSEY DEGILDIR.....SAHLANAN TURKIYE ILE ILGILI BIRSEYDIR.

ONEMLI NOT....yorumlarimi yazarken....tarafsiz....sadece gerceklere bakarak....yazarim.....hedeflerimi verirken....BENI BU BILGILER YONLENDIRIR....laga luga degil....MATEMATIK....RAKKAMLAR.

ASELSAN topigine asmistim....burada da ossun...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

uc seneryo var....

1....turkiye-israel.....proxy gucleri ile savasacak....direkt degil....turkiye bu silahlari HIZBULLAHA....YEMENE dahi verebilir....[/FONT][/U][/I][/B]

2....turkiye-israel.....anlasir....bolusurler....turkiye hamas ve suriyeyi israele karsi yumusatir....israel...turkiyenin suriyeye yayilmasina ses cikarmaz.....yahudi sermayesi....turkiyeye geri akar....2003 de ki gibi....

3....turkiye-israel....direkt savasa girer.

bunlara karsi....BIR PARA YONETICISI....NASIL TEDBIRLER ALIR....

yazayim mi....burada keseyim mi.

ASELSAN VE TUPRAS....ne olur....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

AMRIKI....

TURKIYEYI F-35 programindan atinca.....ne olacagi belli idi....

tum aile fertlerime....ASELSAN ALIN EN AZ ON YIL YATIN DEDIM...12 ILA 15 LERDA IDI.....

okuyucularimdanda cok var alan.....asla satmayin....DAHA BASINDAYIZ.....

hicbirdedikoduya kanmayin....ISRAEL BOMBALIYACAK FILAN....imkansiz bu.....

ALIRKEN DEMISTIM KI....350 PANGINOT OLDUGUNDA BANA YENIDEN SORUN....oraya kadar hicsormayin....bekleyin dedim....2026 da oradayiz....2022 de aldik...4 yil sonra 20 kati....

BU SON YAZIM BU KONUDA....yormayin beni....bekleyin....

Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 22:17.

Sayfa 69/70 İlkİlk ... 195967686970 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •