https://x.com/CeonunDefterii/status/...419980464?s=20
Bu hisse de buna bir örnek.
Çünkü piyasa yapıcı tokatçı ve soyguncu gibi davranıyor.
https://x.com/CeonunDefterii/status/...419980464?s=20
Bu hisse de buna bir örnek.
Çünkü piyasa yapıcı tokatçı ve soyguncu gibi davranıyor.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Ben aylardır böyle düşünüyorum, çünkü defalarca kez grafik dirence geldi bir çok kez kırılım yaptı al verdi ve her seferinde tam tersine aşağı geldi.
Bu hareketler normal değildi, bilerek ve istenerek yapıldı.
Herkesi içeri aldı ve mecburen uzun vadeli yatırımcı yaptı..
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Tek bu hissede olmuyor bunlar tüm sektörde oluyor. Hatta piyasanın çoğunda oluyor. Şu 24 Kasım geçsin sonrasını iyi analiz etmek lazım.
Örneklersem CWENE de bir MSCI endeksinden çıkış süreci yaşandı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
TVF bile yapmıyor mu? Temel Analiz normal zamanda zaten bu işin en fazla % 20 si. Bunun takası var ülkenin durumu var dünyanın durumu var sektörün durumu var teknik analizi var. Temeli iyi olan hisse bunu eninde sonunda fiyatlar ama temel analiz yatırım yaparken hiç bir zaman tek kriter olmamalıdır.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Takası.....asıl kritik nokta burası. Patron mal kaptırdı kendisi de cırmalıyor, yatırımcısına cırmalatıyor.
Temel analizini yazmayacağım, zaten bilen biliyor, ama kaç defa teknik olarak kırdı gibi gösterip geri bastı.
Ama kardeşim ayıp yahu, CW enerji 28 milyardan işlem görürken, Gesan 20.7 milyardan işlem görüyor.
Hadi onu geçtim, iştiraki Eupwr 20 milyar buda aynı fiyat, Eupwr nin% 53 zaten Gesan a ait.
Haklı olduğun taraf piyasa bazen saçmalar şu anda o aşamadayız.
Bazı analiz ve yorumlarınıza katılmıyorum. Patron bence kötü niyetli olsa ve mal peşinde olsa ne EUPWR da ne burada o 9 aylık mali verileri atmazdı.MSCI endeksinden çıkışa denk gelmesi bence doğru fiyatlamaya engel oldu.Bu her hisse de böyle oluyor tahtacı da salak değil ki karşısında satmak zorunda olanlar varken o malı yukarılara çeksin kaldıki bu hisse buna rağmen o finansal verilerden dolayı 50 leri gördü.
Bu şirkete en azından şunu borçluyum fuarda standlarına gittiğimde sorduğum hiç bir soruya cevap vermemezlik olmadı. Patronuyla hiç konuşmadım ama çok şirket gördüm yok onu diyemeyiz yok buna cevap veremeyiz falan fıstık gibi şeylerle. Tahtasında operasyon derdinde ya da milletten alttan malı alma peşinde olan bir yerde bu olmaz bence. O çalişana der ki şirket soruları geçiştir gitsin.
Sektördeki iyi şirketlere çöreklenen bir ekip var. Odunu kafalarına yemedikleri sürece istedikleri gibi at oynatıyorlar. Bir de para sıkıntısı var turlama oluyor bu sektöre sıra gelmedi demek ki.
Yer İmleri