49 faiz abartı olmuş , stopajı tekrar %10 a indirsin politika faizini 40 da sabit tutsun yeterli , borsadaki gereksiz rallilerin müthiş bir enflasyonist etkisi varsa yüksek faizinde enflasyonist etkisi var...
49 faiz abartı olmuş , stopajı tekrar %10 a indirsin politika faizini 40 da sabit tutsun yeterli , borsadaki gereksiz rallilerin müthiş bir enflasyonist etkisi varsa yüksek faizinde enflasyonist etkisi var...
İbrahim Haskologlu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye yönelik eleştirisine destek verdi:
• Sayın Kılıçdaroğlu da görüyoruz ki koyunlarında besledikleri yılanlardan rahatsız olmuş ve isyan etmiştir.
• CHP yönetiminin tek gündemi yargının önündeki korkunç iddiaları perdelemek, gürültü çıkartarak partinin içine düştüğü bataklığın görülmesini engellemektir.
Koyunlarında mı koynunda mı demek iştemiş şair anlayamadımherkesi içeri tıkıp İmralı yı dışarı çıkartarak demokrasi şöleni mi gelecekmiş?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kemal Erdoğan a , sizin istediklerinizi ben yaparım, bu Özgür ile uğraşma mesajını verdi gene..
Karısı hastalıkla uğraşıyor bu hale CHP başına gelip Erdoğan i rahatlatma derdinde.
Hayır bunların çoluğu çocuğu da var. Baba sen ne biçim adamsın diye sormuyorlar mi anlamak zor ..Ben Kemal in oğlu olsam insan içine cikamazdim
şimdi bu KK kim Dersimli Kemal,...Mustafa Kemalin ülkesinde CHP nin başındayken ikinci bir Kemal üreten kişi,..
bu nedenle bu sürece tam destek veriyor,...aynı zamanda CHP nin başındayken HDP grup kurduran ve CHP nin
içinden bu günkü DEM i çıkartan bir kişi,..bunu bilmeyerek saflıkla yapmış olamaz,
HDP siz DEM siz adım dahi atmayan bir kişi, bu oluşumu adeta küvözlerde büyüttü,...
kendisine erken doğum hali nasip oldu, şimdilerde demek istiyorki ben büyüttüm,..
e şimdi en milleyetçi partde bu kervana katılmışken, iktdar partiside aynı çizgideyken,..KK bundan geri durabilirmi?
2015 7 haziranında AKP oyları %39 a gerilemişken niye iktidarı reddettiği şimdi çok daha net,..
terrör almış başını gitmişti,...toplum infial halindeydi,..PKK yollarda ehliyet ruhsat diyor, her eve her hafta bir şehit haberi düşüyordu, 1 çözüm süreci yılları idi,...işte bu KK o zaman çıktı o ahval ve şeraitte emekliye zam istedi,..
sene 2025 tam 10 sene geçti emekliye şimdi zam istese belki o da belki olabilirdi,...
yani bunlar aynı değirmene su taşıyan kişiler,
çeşitli görünüm ve kılıktalar,...kimi milliyetçi, kimi dindar, kimi sol görünümlü,...
dıj güjler her birinden her yere gerekli miktarda yerleştirmiş ve köşe başlarını tutmuş,...
şimdi yön aynı olunca saç kremi şampuan kıvamındalar,
analara ilave yedek kuvvetlerle sahnedeler,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
bu ülke daha çoook sürünür...
bu zihniyet nesil meselesi... belli bi nesil devir etmedikçe devamke.
yazmak bile vakit kaybı öyle diyim.
sen cehabeydi apoydu açılımdı gaçılımdı... uyu babam uyu.
malı götüren götürüyo
nerdeeeeen nereye.![]()
Yer İmleri