Bende şunu anlamıyorum koskoca Ford sun sen işin gücün yok piyasadaki dangalaklara kağıdı dillendirin vs yav ihlas kağıdına döndürdüler
güzelim kağıdı. Paranın dini imanı olmaz derler Ereğli yi şişeyi ne hale soktular ortada.
Hala temettü temettü diye çalgı çengi oynayanın ağzına kürekle vurasım geliyor.
Mustafa koç var iken bu kağıdın hareketleri bu kadar aşağılık değildi.
Yada izin verilmiyordu.
Sal temettü haberini bas aşağı yedir.
Sal bedelsiz haberini bas aşağı yedir böyle olmadı mı ?
Bir karakter bir güven duyardı millet Ford deyince şimdi grupların elinde oyuncak olmasına neden izin veriyorsun madem Ali koç efendi !
Haberi yok demeyin yüzlerce mail atılıyor yatırım ilişkilerine hiç mi insan itibarını düşünmez arkadaş.
İnsider trading ülkede almış başını gitmiş sahip çıksana şirketine halk nazarında ki itibarına
Mustafa koç var iken şu hareketlerin 10/1 anca oluyor du.
Toaso da ortada oda mal yedir yedir bi hal oldu neyse lanet ettirecekler artık zerre mal almayacağım bistten.
Arkadaşlar 8 yapay zeka programı, kuantum bilgisayarı beta sürümü, stratosfer tabakasına yolladığım meteoroloji balonunda yaptığım deneyler ve pilot olan bi arkadaşıma rica edip 33 bin feet yükseklikte kokpitte yaptırdığım katot ölçümlerine göre kesin olarak emin oldum ki #FROTO ve #TCELL senetleri bir süredir beraber hareket ediyor. Aksini iddia eden kumda oynasın, ispatlayamazsa şer odaklarına hizmet etmektedir.
birçok hissede ky'ye sağlam mal kitlediler, temettü emekliliği, finansal özgürlük diye diye sağlam mal yerleştirme işlemi oldu. x'deki hüstadların, buradaki amcaların abilerin işi gücü yok seni finansal özgür yapmak için sabahtan akşama kadar mesaj yazacak öyle mi ?!?!
At yarışlarındaki eküri gibiler, bu durumdan yararlanmanın benim bildiğim tek yolu gün içi al sat yapmak. Fortun mu var, gözün hem Türksel hem Fortta olmalı, baktın biri gidiyor, diğeri de ona yetişir biraz sonra.
Gürsel abi herhangi 2 senedin birbiriyle olan hareketini gösteren grafiği ekleyebiliyordu buraya. Kendisinden rica etsek de eklese.
Bu durumdan nasıl yararlanırızı bilen biri varsa görüşlerini de bekleriz.
Al tut olayı çok zarar ettirdi hepimize. Al sat, sat al yapmadan olmuyor.
Yer İmleri