Başta egeen ve konya olmak üzere yüksek bedelsiz potansiyeline sahip hisseler nerdeyse 3 yıldır can çekişiyorlar, Sert çıkıp sert düştüler. Neredeyse 3/1 fiyatlarına geri geldiler. Tahtacı ne yapmaya çalışıyor toplamaya mı çalışıyor desek böyle bir toplama şekli olamaz. Bedelsize hazırlık desek tamam aşağıya basarak milletin elindekilerini almaya çalışıyonda aşağıya bastıkça da yenileri trene biniyor buna ne demeli hemde iyi fiyatlardan. İşler yolunda gitmiyor desek o da değil bktan bir sürü hisse koskoca zarar açıklamalarına rağmen kar açıklayanlardan daha iyi gidiyor. Eski borsa yok artık. fk mk pd dd kimse artık bunlara bakmıyor. Fonlar hangisine girdi bofa hangisine girdi vs.vs.
Günlük beddua hakkımı kullanıyorum ey yüce yaradan sana sığındım egeendüstri ocağımızı batırdı baba inatla bedelsiz yapmadı bizi yaktı eğer oğulda yapmazsa onuda babasının yanına al tez zamanda ve aniden
Beddua etmeyelimde rahmetmi okuyalım bunlara ,kasalarında izmir organize sanayi bölgesine yapılacak yeni fabrikayı fazlasıyla yapacak kadar yedekte ve geçmiş yıllar karından para dururken gidip gavurdan dövizle borçalndılar .ne gereği vardı yapardın bedelsiz kendi paramızla kimseye muhtaç olmadan çıkardık işin içinden .
ancak buradada şeytanlık yaptılar parayı kur korumalıya yatırıp faiz alacaklardı güya daha çok kazanacaklardı iyide yatırımcı ne olacaktı kahpeler kağıttaki yatırmcının kanını emerken şirket olarak seyretmekmi lazımdı tabiki şerefli bir şirket seyretmezdi
peki seyredilmediyse bu ceza alanlar nereden çıktı demekki yatırımcısı için ne halleri varsa görsünler diye düşündüler
tabiki ah etmek doğru değil ama sen yanan bir insana yandım diye bağırmasnı hoş görmelisin
sen ben o yandıysak egeendüstride yansın batsın tabi bizleri bu hallere koyan yönetenleri ve sahipleride beraber amin
Evet bu sekilde yaparak yuksel kur zarari ve finansman giderleri olusturdular
Yer İmleri