Dmlkt öyle mi,değil
Çünkü
Sonunda ev verecekler. Garantili
Tamamla sertifikayı götür evi
Dmlkt öyle mi,değil
Çünkü
Sonunda ev verecekler. Garantili
Tamamla sertifikayı götür evi
25 Kasım 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldım. Tek kağıt.
Hamdım Piştim Yandım
Onlar azerbeycandan villa verecekmiş Petko da ortaklarına.Şaka yaw ben öyle bir şey olsun istemem. Hem 5 sene petkocu da bekleyemez. Bende hisse biriktirme diye bir şey bile yok.
Borsa aslında birinin kaybettiği birinin kazandığı bir şey değil. Şimdi maalesef ne olduğu belli değil o da başka bir konu.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Borsa; sabırsızlardan sabırlılara para transfer merkezi. Deniliyordu çok eskilerden öyle aklımda kalmış.
Haa ne kadar doğru bilemem
Hamdım Piştim Yandım
Bu başlığın ismini boşuna koymadım. Acı tecrübe ile
Ve diyorum ki,
Hisseciler asla kazanamaz.
Doğru hisseyi doğru zamanda denk getürme şansın 1 milyonda 1 ihtimal
Hamdım Piştim Yandım
Bilgi yetenek analiz disiplin sabır irade. Sürekli daldan dala atlanmasın diye kullanılan bir tabir o. Hadi benim aldığım hissede patron becerebiliyorsa bana kazandırmadan kazansın. Doğru terim :
Borsa ya da finansal piyasalar para kazanılan bir yer değil paranın değerlendirildiği yerdir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Evet o konuda haklısın
Paran var derdin var.
Parayı hangi enstrümana koyarsak değer kaybetmez?
Sorusuna cevap arıyoruz, aslında![]()
O yüzden günlük haber akışını, makro mikro ekonomik verilere, önemli gelişmelere, şirket bilançolarına ve bilimum haber akışını takip etmek zorundayız, beklentiler, beklentiler...
Zor iş yaw
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri