Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 891/925 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901 ... SonSon
Arama sonucu : 7393 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Mehmet Akif Ersoy, 2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda müşavir olarak görev yapmış.

Şimdide grup seksten eroinden alınıyor...

Siyasal islamcılık ne dersen bu denilebilir...Millete karşı Suudi Arabistan, kendi özel hayatında Hollanda...

Hani bizdik marjinal...
    Bak diyanet işini bilmiyordum
    Siyasal İslam bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir

2.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    kabahat sizde adamlara yıllarca para kazandırmadınız ve onlar da harcamayı öğrenemedi . paraları sayesinde o kadar çok hık deyiciler oldu ki gerçeği görmeye çalışmadılar bile...
    şaka bir yana paranın, koltuğun, kadının değiştiremeyeceği insan yoktur. hatta bunlardan bile daha fazlasını yapanların olduğu mesela benim kitabımda geçer. dikkatli olmak konusunda her daim uyarılır...
    para kazanmak belki ama parayı harcamak kesinlikle kültür işidir. fazlası bizi bozar diyoruz ama olmadığı için belki de. olmaması için de açılan yolu tıkamak gerekir.
    emir yapma değil, yaklaşmadır. yaklaşınca ne olacağı belli olmaz.
    Parayı bulursam kendime yeni bir mont alacam.
    Giydiğim gocuğu aldığım tarihi dün gibi hatırlıyorum.13 şubat 2001.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    kabahat sizde adamlara yıllarca para kazandırmadınız ve onlar da harcamayı öğrenemedi . paraları sayesinde o kadar çok hık deyiciler oldu ki gerçeği görmeye çalışmadılar bile...
    şaka bir yana paranın, koltuğun, kadının değiştiremeyeceği insan yoktur. hatta bunlardan bile daha fazlasını yapanların olduğu mesela benim kitabımda geçer. dikkatli olmak konusunda her daim uyarılır...
    para kazanmak belki ama parayı harcamak kesinlikle kültür işidir. fazlası bizi bozar diyoruz ama olmadığı için belki de. olmaması için de açılan yolu tıkamak gerekir.
    emir yapma değil, yaklaşmadır. yaklaşınca ne olacağı belli olmaz.
    asalet, vizyon, kalite sonradan yüklenemez.

sonradan yüklenince makine sapıtır... siyasal islamcı tayfa sonradan parayı bulunca, sonradan görmeliğin bütün esaslarını yerine getirdiler...

abdurrahman dilipakın güzel bir öz eleştirisi vardı...

"Fuhuş, uyuşturucu, marka ve lüks tutkusu derken, bizim ‘modern muhafazakarların' geldiği nokta, dudaklarınızı uçuklatacak hale geldi.
    Su geçiren oje, abdeste mani olmayan rujlarımız var artık.
    Helal likör, helal bira, helal şampanyalarımız var.
    Yakında helal etiketli rakı da çıkaracaklar.
    Hani biz başkalarına benzemeyecektik ?
    Siyasilerimiz, bürokrasimiz, ahlak zafiyeti içinde.
    Bebeğin cinsiyetini tahmin partisi diye bir parti duydunuz mu siz ?Bizimkilerde var.
    After umre party var.
    Eskiden hac ve umreden dönenlerin evinde tebrik ziyaretleri olurdu, tebriğe gelenlere tesbih ve seccade hediye edilirdi, ama bu işin bir adabı olurdu.
    Rock müzik eşliğinde zikir party'si bile var artık.
    Yatlarda happy birthday party gibi rezaletler de var.
    Hepsi tesettürlü tabii !
    Ramazan iftarını party'e dönüştürenler var, şatafat, müzik, kadınlı erkekli rengarenk giysiler içinde semazenlerle başlıyor.
    Baby shower party çıkmış.
    Bekarlığa veda partisi adı altında fuhuşa özendirenler bile var.
    Tesettürlü ama, lüks, israf, ne istersen var.
    Artık bu işler için ajanslar var, altın kaplamalı pasta sunumlarına kadar, Körfez ülkelerindeki rezillikleri aratmayacak her şey var.
    Haram para cüzdanda durduğu gibi durmuyor.
    Bu işlerin içinde siyasilerin, bürokratların yakınları, karıları var.
    Bunlar biliniyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

operasyonu POLİS değil de Jandarma yapıyor.. Gözaltına alan JANDARMA, Ersoy'u..
    Neden acaba?

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ilk kazandığım parayı anneme vermiştim.. lünaparkta gondolda bilet toplamaktı ilk işim.

ortaokul sonlarıydı sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    operasyonu POLİS değil de Jandarma yapıyor.. Gözaltına alan JANDARMA, Ersoy'u..
    Neden acaba?
    Jandarmanın görev yaptığı yerler genelde şehir dışında lüks villanın olduğu yerler. Alemleri öyle bir yerde olmuştur. İhbar oradan gelmiştir. Bir de emniyetin komple sıkıntılı ve çetelerin olduğunu duymuştum. Kurumlar da birbirine güvenmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,278
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    demek ki rekor bende 1993 yılında aldığım bir pantolonu giyiyorum. montlarıma da iyi bakıyorum en son sanırım 7-8 yıl önce anafartalar çarşısından gümrük satışlarından almıştım. aman br şey olmasın diye giymemeye çalışıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ilk kazandığım parayı anneme vermiştim.. lünaparkta gondolda bilet toplamaktı ilk işim.

ortaokul sonlarıydı sanırım
    Sabah Çıtak senin için iyi demişti.Az bile söylemiş.
    Çok iyisin.Parayı doğru ellere teslim etmişsin adaşım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 891/925 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •