Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 122/123 İlkİlk ... 2272112120121122123 SonSon
Arama sonucu : 983 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    11.800 e fazla kalmadı..17.000 beklenti için DİPTE OLANLARIN hareketi şart..
    SIKI TAKIP ET....beni erken uyar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. kuzu hocam, öncüler dönmeden borsa dönmez..onlar dahi aylar aylar önce başladılar harekete ve hala yarıyol diyor yorulmamış göstergeleri..zaman çok hocam..17.000 lerde öncülere bakarım..dönüyor mu dönmüyor mu aşağı..daha önceki çıkış hareketleri 5 ay diyor zamanlamaya..5 ayda çıkış anca olgunlaşır..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIKI TAKIP ET....beni erken uyar....

3. öncüler dediğimiz nedir..bunlar dönemsel hareket yapar..en az 1-2 sene çıkış ve zirve çalışması yapar bir süre zirvede durur ve en az 1-2 sene kademeli düşer dip çalışması yapar..bu döngü belki 3-4 yılı bulur..bunar döngüsel çalışır..bunlardan iyi takip edilecek gösterge yoktur..NOT ALIN BUNU..bu döngüye oynasan yeter..
    mesela takibimde olanlardan vkfyo yeni katıldı öncüler arasına..döngüsel hareket edenlerin başlarında geliyordu aslında..bu sene geç kaldı diğerlerine göre..
    bunun gibi çok hisse var..mesela temmuz ayında başlayan QNB bank.. örnek çok..bunlar kimseye yedirmez mallarını..BUNLAR GÖSTERGENİN BABASIDIR..
    bunlar bize ne söylüyor..yeni dalga hareketinin başlayacağını söylüyor..çünkü kendileri başlatmış..suyun gözünde çünkü..

EN SONA KALAN KİMLER OLUYOR..en adiler hırsızlar çakallar uğursuzlar..yerlinin ağırlıklı olduğu kağıtlar olduğu için çirkefleşiyor bunlar..sahte bilançolar vs. yazabilen hırsızlar..bunlar içinde eşik değeri 11.800 civarı oluyor..bu seviyede belki az daha yukarlarda, yukarı trende bunlar da katılacak diye bekliyorum..
    Son düzenleme : KARADUMAN; 15-12-2025 saat: 22:30.

4. bana göre endişe şurda; daha önceki yükselişlerde bu öncüler epeyce yukarı taşıyordu fiyatlarını..5-6 kat vs..bu sefer bu sınırlanacaktır..
    çünkü olması gereken düşüşü yapmadı bist100; mesela 6-7 bin gayet normaldi..BU İPTAL TARİHTE İLK OLUYOR ..neden ..ÇÜNKÜ SEÇİMİ DİPTE KARŞILAYAMAZDIK..şahsen ben 6-7 binde iktidar değişikliği bekliyordum..ama neler neler oldu..bir dalga boyu daha düşüş demek en az 1-1.5 yıl daha kayıp demek olacaktı..işte burda öncüleri takip etmek lazım..onlar ne halt yiyeceklerse biz de ona göre seviye belirleyecez..

5. ılımlı islam politikalarından eski demokrat parti adnan menderes yumuşak geçişe hazırlanalım bari
    buna çok ÖZEL bir şekilde bir parti belediyelerden başlaYARAK MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİNDE DE ARTARAK DEVAM EDECEK ŞEKİLDE hazırlanıyor olası ak parti seçim mağlubiyeti sigortası olarak

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    şöyle değerlendirebilirmiyiz.

o devirlerde;

kara evropası yol geçen hanı gibi ... atına atlayan biryerleri işgal etmeye kalkışıyor heryer savaş meydanı oluyor
    soyle demek daha dogru olur, "Millet" kavrami cok yakin zamanda kurgulanmis bir kavram. Bir ingiliz koylusu icin fransiz bir kral tarafindan yonetilmek cokta sikinti degil. yeterki kendi gibi hristiyan olsun (belli bir yildan sonra katolik-protestan ayrimi girecek)

avrupa hanedanlarinin hepsinin kani alman-avusturyadir. en soylu aileler ordan cikmistir ki cogunun adini halkimizin 99% u bilmez.

Millet diye bir kavram olmadigi icin, Ingiliz soylu kral james gidince, en yakin kan akrabasi olan Alman prens George cattt diye ingiliz tahtina getirilebiliyor.

ingilizi, ispanyolu, danimarkalisi, isveclisi, portekizlisi, hatta rusu Alman kucuk kralliklarindan kiz almislardir.

ondan suan avrupada kral olup kaninda alman kani olmayan yoktur. ozellikle avusturyali HABSBURG hanedani (osmanlinin azili dusmani) avrupayi verdikleri kizlarla yonetmislerdir neredeyse 1000 yil.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TUTUKLANDI.....

suclama ne....PEZEVENG...KARI PAZARLIYOR...kime....COK GUCLU INSANLARA....uyusturu kullandiriyor ve dagitiyor....

kim bu adam....

babasi buyuk ISLAMCI....MEDRESE ci...alni secdede.....bu durum...bu oglani...turkiyenin en buyuk YANDAS kanalinin basina getiriyor....

YANDASLIKTA....bir eksiyi varmi idi....hayir yoktu...FECII YANDASCIYDI....

beni SIYASI nedenle tutukladilar dedi....SIYASI GORUSU VAR MI...idi...HAYIR YOKTU....

EEEEEEE.....BAK....hersey yolunda....

bu olay borsayi cikarir mi.....EVET CIKARIR...BIR TEMIZLIK YAPILIYOR.

BAK....11 500 E GELDIK.....
    temizlik yapılmıyor da (bence) temizlik yapılıyor gibi yapılıyor.

İmamoğlu konusunda halkın çok ciddi tepkisi oluştu. Devletin yardım ettiği veya hükümetten nemalanan kesimden bile ciddi oranda oy kayması oldu.
    'efendim bizim derdimiz İmamoğlu falan değil, biz kökten temizlik yapıyoruz' algısı nasıl oluşturulurdu?

borsayı yükseltir mi? tabi yükseltir. bist de zaten yıllardır borsay-mış gibi yapıyor. neden yükseltmesin.

8.  Alıntı Originally Posted by Observer Yazıyı Oku
    İmamoğlu konusunda halkın çok ciddi tepkisi oluştu. Devletin yardım ettiği veya hükümetten nemalanan kesimden bile ciddi oranda oy kayması oldu.
    sizle ayni fikirde degilim. Ankara-Istanbul-Izmirdeki bazi semtler haric Imamoglu kimsenin umrunda degil artik.

siz bakmayin chp medyasinin bir kisminin pisirip pisirip onunuze koymasina.

Sayfa 122/123 İlkİlk ... 2272112120121122123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •