Abdullah Gül
@cbabdullahgul
Hatırlayacaksınız geçtiğimiz Mayıs ayında Türkmenistan'ı ziyaretimde Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov bana bir at hediye etmişti.Seni bile hatırlamıyorum.
Abdullah Gül
@cbabdullahgul
Hatırlayacaksınız geçtiğimiz Mayıs ayında Türkmenistan'ı ziyaretimde Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov bana bir at hediye etmişti.Seni bile hatırlamıyorum.
Haberiniz
@Haberinizcomtr
·
5s
Şehit askerimize küfür etti, istifalar geldi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun şehit Türk askeri Esat Oktay Yıldıran’a küfür etmesinin ardından partisinde toplu istifalar yaşanıyor.
T24
@t24comtr
·
21d
🔴İmamoğlu'ndan "hukuk" çıkışı: Benim sustuğum gün millet konuşamaz hale gelir.
İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır.
KULAĞI DELİK HABER
@kulagideliklr
·
6d
Türkiye, 10 yıl önce Rusya’dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemlerini geri vermeyi değerlendiriyor. En son İHA skandalından sonra tekrar gündeme gelen bu adım, Türkiye’nin Amerikan yapımı F-35 hayalet savaş uçaklarını satın almasının önünü açabilir.
Palavraya bakınız. Deve palavrası.Sahani Aşireti Lideri Abdunnasır es-Segni:
Şayet Türkiye ve Şam bize ‘hadi’ derse en az 400 bin savaşçı ile terörün karşısına dikiliriz.
https://www.egedesonsoz.com/yaslilar...rvivor-basmane
Yaşlıların otel odalarında yaşam savaşı: Survivor Basmane!
İzmir’in oteller bölgesi olarak bilinen Basmane’de geceliği 200 TL olan otellerde yaşlılar yaşam savaşı veriyor. Aldıkları üç kuruş parayı otele bırakan yaşlılar, hayatta kalabilmek için gün boyu bedava yemek verilen yerleri arıyorlar. Parası olan ise kent lokantalarına gidiyor. Bazılarının ise parası otele yetmiyor ve kaldırım taşını yastık yaparak hayatta kalmaya çalışıyorlar.‘5 BİN TL İLE GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUM, MEYDANDA CAMİDE YEMEK VERİYORLAR ÖYLE BESLENİYORUM’
Basmane’nin dar sokaklarında gezerken bu otellerin bazı zamanlardaki misafiri olan 73 yaşındaki Ahmet Güvercin ile karşılaştık.
Güvercin, aldığı düşük yaşlı maaşı ile geçinmeye çalıştığını anlattı:
“Sigara, alkol kullanmıyorum. 5 bin TL ile geçinmeye çalışıyorum. Burada arkadaşım yemek veriyor, meydanda çorba veriyorlar, camide yemek veriyorlar, böyle besleniyorum”
5 bin TL az ama ne yapalım? Kim bize fazla verecek? Var mı verecek kimse? En azından 7-8 bin TL olsa rahatlarım. Ekmeğimizin içine köfte katar yerdik.
Yer İmleri