Artan

14,30 10 14:27
80,90 9.99 14:27
90,10 9.95 13:55
9,76 9.91 14:27
210,50 9.75 14:27
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 14:27
67,10 -9.99 14:27
54,10 -9.98 13:55
95,60 -9.98 14:27
35,70 -8.79 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.808.917.621,50 14:27
4.921.381.373,18 14:27
3.970.320.447,88 14:27
3.938.973.594,10 14:27
3.338.045.605,10 14:27
Tüm Hisseler
Sayfa 49/60 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
Arama sonucu : 474 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop LXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    200 bin ton üstü altın mevcut, 2.600 yıl önce Karun'un kullanıma sunması ile başlamıştır ki kuzeni kabul edilen Hz Musa ile Tevrat'ta geçmiştir (geçmiş zaman, gerçekliği muallak), aynı şekilde Kur'an'ı Kerim'de de geçmektedir (sebebi malum)
    Platin aklıma takıldı, sabit gidiyor ama kullanım sektörü belli, eğer ki nükleer uçan araçlar yaygınlaşırsa talep artacaktır gibi. Zaten sağlık, makina ve kuyumcular kullanıyor.
    Gramı 90$ olan altın yerine, gramı 30$ platini almak gelecek için daha avantajlı gibi. Reklamı ile binlerce yıldır değeri artan ama kullanım alanları kısıtlı altın yerine, mecburi kullanım alanları olan platin daha mantıklı geliyor. 20 yıllık baktığım da en düşük 24$ olur ama 2008 gibi birşey olursa 68$ görmüş, bana mı mantıklı geliyor ama zulaya birkaç kilo atmak gerekiyor.
    Yılbaşında platin almıştım ucuz diye de, yükselişi güzel ve yeterli gibi de, çıkıp TR'de ki borsaya mı geçsem, birkaç hisse cazip geliyor ama erken mi..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

zaten rallinin içine ettin.. bi günde.
    sizde arabanın mazgallarını temizlemeden ralliye kalkışmasaydınız

https://www.facebook.com/guldurguldu...9679295719337/

3. Kaç seferdir fiyatlayamadı gittiler catsa traşını al füzeleri ver catsayı olmaz
    ukrayana savaşı bitiyormuş tut havayollarıyla oyna 2 gündür ,
    serbest fonlarda imtiyazlı kurumlara yol ver sandalye masa tahtaları bam bam kafalar değişmeli ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Bugun teknik olarak kritik bir gün.
    dün belirttiğim 2.63.32 altında kapanışlarda ,
    240 dk graflar bozulmaya başlar bu virüs günlük grafa ilerlemeye devam eder.

5. gözünüz bu grafta olsun
    dolar endeksi golden cross
    grafa bakıldığı kadarıyla bir haber bekliyor
    golden cross çalışırsa 102- 106-107 ilk etap hareketler

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Ben telepati düşünüyodum ama yanlış anlaşılır diye söylemedim malum çıtak bu aralar düz duvar teorisi ile yediğin hurmalar seni tırmalar teorisini çarpıştırıyor tehlikeli

Neyse konuyu dağıtmayalım eminevim ile katılım evimmi bunlar ne işe yarıyor hiç alışveriş yapan oldumu şu kadar peşinat şu kadar taksit diyor ama gerisi muamma bilmiyorum bilen varmıdır acaba
    İki nokta var,

1.Faizsiz diye pazarlanıyor ama % 7 organizasyon bedeli adı altında para alıyorlar.
    2.Birikimler TL ile yapılıyor, enflasyonist ortamda almayı hayal ettiğin şeyin fiyatı ise uçuyor.
    3.İki sistem var, çekilişli çekilişsiz.
    4.Çekilişli sistemde peşinat yok, taksitleri TL olarak ödüyorsun. Kurada adın çıkıp sıra sana geldiğinde madde 2'ye bak!
    5.Çekilişsiz sistemde ise en iyi ihtimalle 5 ay, ortalama 7-8 ayda parayı veriyorlar ama almak istediğin tutarın % 50 si+%7 organizasyon ücretini önden peşin vermelisin.
    6.Çıktım ben oynamıyorum dersen, % 7 organizasyon ücreti yanıyor, ödediğin taksitlerin toplamını da en erken 5-6 ayda geri ödüyorlar sanırım. 6 taksit ödedin, 6 ay da geri almak için bekledin, % 7'de (almak istediğin tutarın % 7'si) içeri bayıldın.
    Aklımda kalan şeyler üç aşağı beş yukarı böyle. Bana pek mantıklı gelmemişti.
    Birikim yapma alışkanlığı ve disiplini olmayanlar için ideal bir sistem. handikapı birikimlerin TL olarak yapılması ve enflasyon gerçeği.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kaç seferdir fiyatlayamadı gittiler catsa traşını al füzeleri ver catsayı olmaz
    ukrayana savaşı bitiyormuş tut havayollarıyla oyna 2 gündür ,
    serbest fonlarda imtiyazlı kurumlara yol ver sandalye masa tahtaları bam bam kafalar değişmeli ,
    Türkiye on yıl önce Rusya’dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemlerini geri vermeyi değerlendiriyor.

Bu adım Türkiye’nin Amerikan yapımı F-35 hayalet savaş uçaklarını satın almasının önünü açabilir.

Konuya yakın kaynaklara göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu meseleyi geçen hafta Türkmenistan’da yapılan bir görüşmede Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile gündeme getirdi.

Bu görüşme, daha önce iki ülkenin yetkilileri arasında yapılan benzer temasların ardından gerçekleşti. (Bloomberg)

beleşe mi, vereceğiz yoksa üstüne para da verecek miyiz acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Bakan Işıkhan'dan asgari ücret mesajı:

"Çalışanımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz

Ortak noktada buluşacağız"
    https://halktv.com.tr/ekonomi/asgari

ezilecek bir şey kaldımı ki?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 49/60 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •