-
BRSAN: ABD'de bulunan bağlı ortaklık Borusan Berg Pipe toplam 553 milyon dolar tutarında yeni satış siparişi aldı. Sevkiyatların 2027
yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
-
ADESE: Siirt'te kurulu bulunan 12.641,2 kWp/9.500 kWe kurulu güce sahip lisanssız elektrik üretim tesisi kapsamında; ilgili mevzuat
uyarınca yapılması gereken geçici kabul, kabul ve devreye alma işlemleri eksiksiz olarak tamamlandı.
-
INVES: %100 bağlı ortaklık REM Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı paylarının halka arzına ilişkin olarak yapılması gereken başvurunun,
13.11.2026'ya kadar gerçekleştirilmesini teminen ek süre verilmesi talebi olumlu karşılandı.
-
ECOGR: %100 bağlı ortaklık Ecowind 3 Enerji'ye ait 'Kırklareli 100 MW Depolamalı RES Projesi' için 'Çevresel Etki Değerlendirmesi
Olumlu' kararı verildi.
-
ALARK: Bağlı ortaklık Altek'in bilanço aktifinde yer alan Kırklareli'deki 84,65 MWm/81,99 MWe kurulu gücündeki Doğalgaz Kombine
Çevrim Santralı'nın üretim lisansı yapılan başvuru sonucu sonlandırıldı.
-
SNGYO: 1 Ocak-19 Aralık arasındaki faaliyet döneminde toplam 329 adet satış yapılmış olup, bu satışlara konu toplam alan 42.801
metrekare, toplam net satış tutarı ise 5.823.431.343 TL+KDV düzeyinde gerçekleşti.
-
FORTE: %100 bağlı ortaklık Milsoft Yazılım Teknolojileri, Aselsan ile Hava Savunma Sistemleri yazılım projesi kapsamında sözleşme
imzaladı. Sözleşme bedeli 11.000.000 dolardır.
-
TEHOL: Best Grup Savunma'nın toplam 100.000.000 TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin %70'ini temsil eden 2.800.000 adet payın
devralmasına ilişkin Pay Alım Satım Sözleşmesi akdedildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri