Haydi Şişe bugün şaşırt bizi..
Haydi Şişe bugün şaşırt bizi..
Belli bir bant aralığında devam edecek. Sasirmaya gerek yok. Herifler piyasa düşeceği zaman önce yukarı alıyor, sonra piyasyla birlikte salıyor. Yukarı almasalar daha da aşağı vermek istemiyorlar sankim. Haliyle de o bant her ne naneyse konsolide ediyorlar.
Hikaye işte bu bizim hikayemiz oluyor haliyle. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
TEB.e 10 milyon lot satis 36.dan nasil oldu, İş Yatırım açıklama bekliyoruz ...
Bu nasıl ağırlıklı ortalama hakikaten anlaşılır gibi değil. Oraları görmeden nasıl bir alışveriş bu. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
GAP var ama o alış çok daha aşğılardan ve göstermeden yapılması manidar. Ytd
Bugün birkaç kez bugünkü ortalamaya baktım, dedim sistemsel bir hata var heralde. Ne hatası be dedim daha dikkatli bakınca. Yyd
İş yatırım bu hissenin “celladı” dır..
1,5 - 2 yıldır içinden geçmiştir.
İş yatırımın hiç bir hisse önerisine de inanmayınız!. Büyük ihtimalle hüsranla sonuçlanacaktır.
Benim bildiğim Şişe Cam ve Mogan Enerji hedef fiyat önerileri fos çıkmıştır mesela..
Al-sat tut değildir
Yer İmleri