Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 243/243 İlkİlk ... 143193233241242243
Arama sonucu : 1940 madde; 1,937 - 1,940 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Sayın yönetim bu ibrikçiyi ne zaman forumdan atacaksınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sayın nevriz,
    yatırımcı ilişkilerini aradigimizda telefonlara cikmiyorlar. Çıkınca da kap map vsvs diyorlar. Alican Bey'in müdürlüğünde oluyor bunlar. Yatırımcisiyla iliskisi olmayan bir yatırımcı ilişkileri müdürlüğünden sorumlu bir mudur!

Aynı "kalite" emkel e taşınıyor diye neden heyecanlandiginizi biraz daha açarsanız biz de heyecanlanırdik.
    Teşekkürler.

3. Yapay zekaya KONTR için bir şiir yazdırılmadığı kalmıştı, o da yapılmış... Şiir de şiir olsa bari, her tarafı dökülüyor. Başlık tam bir trajikomediye dönmüş. Buradan akıl devşirenin vay haline. "Şeyh uçmaz, mürid uçurur." demişler ya, tam yerini bulmuş.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

4.  Alıntı Originally Posted by simsek.otuken Yazıyı Oku
    Sayın nevriz,
    yatırımcı ilişkilerini aradigimizda telefonlara cikmiyorlar. Çıkınca da kap map vsvs diyorlar. Alican Bey'in müdürlüğünde oluyor bunlar. Yatırımcisiyla iliskisi olmayan bir yatırımcı ilişkileri müdürlüğünden sorumlu bir mudur!

Aynı "kalite" emkel e taşınıyor diye neden heyecanlandiginizi biraz daha açarsanız biz de heyecanlanırdik.
    Teşekkürler.
    Sayın simsek.otuken

çok eski tarhhlerden beri borsadayım en az 250 /300 şirkete zaman zaman yatırım yapmışımdır günlük girip çıktıklarımla bu daha fazla olabilir inanın çetelesini tutmadım ama öyledir. girdiğim kağıtlarda bazen uzun vade takıldıklarımda var bir yıl birkaç ay takıldıklarımda var 20 yıldır elimde olan ama hiç trade etmeden tuttuğum kağıt bile var
    ileride çok iyi yerlere geleceğine inandığım kağıt olunca o şirkete yatırım yaparım ve iyi takip ederim kontrolmatikte benim elimde beş yıldır trade etmeden tuttuğum bir şirket trade etmesini bilmiyor da değilim ama ona tenezül etmedim buda bir tutum benim için

dolaysıyla sık sık yatırım yaptığım şirketlerin yatırımcı ilişkilerini ararım kafama takılan anlayamadığım konularda fikir edinmeye çalışırım
    bukadar çok şirketle muhatap olunca bir çok yatırımcı ilikilerinede ulaşmaya çalışıyorum ,bunlar içinde kasıntımı ararsın seni aradığına pişman edenmi ararsın en ufak bir bilgiyi ağzından kerpetenle alabildiğinizimi ararsın ,bilgisiz ilgisiz olanımı ararsın şirketi yatırımcı kadar tanımayanımı birde hiç telefona ulaşamadıklarınız var kısaca var oğlu var
    kontrolmatik şirketine Alican beye gelince Alican beyden önce birisi vardı aman allahım bana saç baş yolduruyordu didiş didiş oluyorduk neyse bir genel kurul olsun seni orada şikayet edeceğim dedim genel kurul oldu dediğimi yaptım böyle yatırımcı ilişkileriyle siz yatırımcı küstürüp kaybedersiniz lütfen bunu değiştirin dedim kendiside oradaydı ,not aldıklarını söylediler bizzat Sami bey not aldırdı evet hemen ertesi gün KAP açıklaması geldi Alican beyi görvlendirdiler daha sonraki genel kurulardada şahsen tanıştık ancak bu yakınlığı asla istismar etmedim Alican beyde bana özel hiç bir bilgi aktarmadı konuştuğumuzun akşamı çok iyi haberler bildirdiler onun mutlaka haberi vardı ama bana en ufak bir imada dahi bulunmadı ,bu objektif ve dürüst tutumu benim çok hoşuma gitti ayrıca bazen sabırlada sorularıma verebileceği sınırlar içinde bilgi aktardı buradada çok bilgili olduğunu gördüm yani benim için idealdi inşallah hep orada kalır bunu derken tabi daha yüksek yerlere gelmesinide isterim hiç bir şey sonsuz değildir.
    gelelim sorunuza inanın bende bazı günler defalarca aramama rağmen çıkaramıyorum bu sadece kontrolmatikte değil diğer şirketlerdede çokca olabiliyor
    ancak bunu anlayabiliyorum çünkü yatırımcı ilişkilerinden sorumlu insanlar bazen bir bardak çayı bile yudumlayamadığı günler olabilir
    1-arayan sayısız yatırımcı var bunlarla görüşmek
    2-şirketle ilgili tüm bilgilere ulaşmak (kontrolmatiğin diğer iştrakleride dahil)
    3-yönetimle yatırımcı arasında köprü olmak iletişimi aktarmak
    4-KAP duyrularını hazırlamak ve bildirmek
    5-değişen SPK ve finas kurallarını takip edip şirketi ona göre hatasız yürütmek
    6- bilançoları hazırlamak
    7- bedelli yada bedelsizde izahname hazırlamak ve SPK ya bildirmek
    8-ani gelişmeler karşısında yönetim toplantılarına katılmak bunlar bazen uzun saatleri alabiliyor
    9- bunlar aklıma gelen bir kaçı dahaları mutlaka vardır
    10- bu insanlar ne zaman yemek yiyecek ne zaman ihtiyaç giderecek kısaca zor iştir çok zor

o ndenle ben kaprisliler hariç tüm yatırımcı ilişkilerine hakverilmesi taraftarıyım ,tekrar ediyorum Alican beye bende bazen bir kaç gün ulaşamadığım bile çok olmuştur ,bazende santralden kaynaklanan durumlar olabilir

Alican beyin bir üst katagoride görevlendirilmesi beni hem sevindirdi hem şirketin ne kadar doğru bir karar verdiğini görünce herkesin batıyor dediği şirketin ne kadar doğru karar aldığını görünce umutvar oldum,yukarıda bazı özelliklerinden bahsettiğim Alican bey tabiri caizse bulunmaz hint kumaşıdır keşke bütün şirketlerin böyle yatırımcı ilişkileri olsa
    ben dört beş iş batırmış feleğin çemberinden geçmiş bir insan olarak insanları tanımakta pek yanılmadım bu güne kadar,
    Şirketler kaliteli ve kabiliyetli kişilerin omuzlarında büyür

Sayfa 243/243 İlkİlk ... 143193233241242243

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •