-
Mevzu bu vatandaş kim....mevzu ne yazar ne anlatır....ben anlamadım...anlayan varmı...var ise ne anladı....bence yazan yazdığından bir şey anlamıyor...hikaye masal yazsan ne olur yazmasan...bir faydan yok...osuruk bile kokar...kim bu yahu....
-
Son 'ki üç 'ört.. Başak baş, Begonvil boy vermiştir şimdi.. Yasemen basmıştır Bodrum'u.. Kokusu geldi rüzgarın.. Bi kelebek öptü boynumu.. Sen şimdi gerdanını maviye.. Göğsünü bir yelkenliye.. Gönlünü ilk önüne, çıkan yaz seferine.. Bağlamışsindır, aa...ah.. Benim yerime de sev, bekletme hayatı.. Bu kadarına razıysan, yaşa git sin.. Kaç kişiyiz savunan sevdayı..?
-
İhlas halen spk ya başvuru yok neden söyle deki bire iki bedelli istiyorum spk araştırsın değerlendirsin kabul eder yada etmez
-
Mevzu derin sermaye artırımı hikaye....mevzu hisse bedava....mevzu yatırımcının elinden hisseyi bedavaya almak......mevzu derin...spk nerde....hükümet nerde....kanun adalet hukuk nerde....mevzu derin...mevzu gençler ...mevzu z kuşağı neden deist.....
-
Mevzu derin....mevzu kanun hukuk.....mevzu hükümet ...mevzu devlet....onbinlerce insanın parasını alıp geri ödemeyen ihlas holding....nasıl oluyorda bu adamlardan kimse hesap sormuyor onbinlerce insanın malına el koy şirketleri üstüne yap yetmedi onbinlerce insanlardan para topla geri ödeme....
-
Uşak seramik aylar önce bedelli kararı aldı spk ya başvuru yaptı kabul edilmedi hisse aylarca düştü en sonunda sermaye olayı netleşince hisse anormal yükseldi belkide uşağın sahibi bedellinin kabul edilmeyeceğini biliyord
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri