Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 133/135 İlkİlk ... 3383123131132133134135 SonSon
Arama sonucu : 1073 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Üzdün şimdi Guzu reyiz.
    Vallahi, o dağ gibi egodan bu olgunluğu, dürüstlüğü beklemezdim.
    Çeşitli konularda muhalefet ettik falan ama... Sen de önemli bir renksin mevcut skalada.
    Gönlünce olsun. Ne diyelim.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Üzdün şimdi Guzu reyiz.
    Vallahi, o dağ gibi egodan bu olgunluğu, dürüstlüğü beklemezdim.
    Çeşitli konularda muhalefet ettik falan ama... Sen de önemli bir renksin mevcut skalada.
    Gönlünce olsun. Ne diyelim.
    onun buradaki şile feneri gibi dönmelerine aldanmayın bunu forumlarda hem dili ile hem duygularıyla yönetiyor , şuanda pıst 100 zıplasın kuzu nun veda mektubu bir anda değişir grafları kuzu çizer , şu kadar kar yazdık , vs vs sallar durur.
    bu kadar başından olaylar geçti bu zattın ama hala yaşıyor çünkü karşısındakilere anlatmayı seviyor terste kaldığında acıların çocuğu küçük emrah oluyor ocakla beraber gelir onun için pıst 100 de yukarı harekete başlatma planım var senaryom tutarsa atıp tutsun diye kuzu beni izlemeye devam et reklamsız....
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KENDIMI ANLATAMAMISIM....kafa kiyakken boyle oluyor hep....

ELIMIZDE NE VAR....kaart paralar....DOLAR...EURO...TURK LIRASI....ve bunlarla aldigimiz hisse senetleri var....

diyorum ki....CANCAGIZIM YANIYOR....

bu paralar....ve bu paralarla tuttugumuz hisse senetleri....

YUVARLAK....YUZDE 50 DEGER KAYBETTILER....oturdugumuz yerde yuzde 50 fakirlestik...KIYMETLI MADENLERE KARSI....bu korkunc bir yenilgidir....benim gibi birine.....

BUNU DIYORUM....KENDIMI ELESTIRIYORUM....

ve diyorum ki....KENDINE VERECEK AKLIN YOKSA....baskasina akil vermeye kalkisma....YAZMA ARTIK....

CUNKII....haziranda altinlarimi 2500 den sattim....biste girdim....altin 4500....BU KORKUNC BISEY BENIM UCUN.

yatmaliydim altinda....yatamadim bazi nedenlerle....YANILDIM.

HOSCAKALIN .....usaglar....
    Millet tamamen zombi ye dönmüş. Ne versen yiyor. Kimse de demiyor hangi haziran hangi 2500 .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onun buradaki şile feneri gibi dönmelerine aldanmayın bunu forumlarda hem dili ile hem duygularıyla yönetiyor , şuanda pıst 100 zıplasın kuzu nun veda mektubu bir anda değişir grafları kuzu çizer , şu kadar kar yazdık , vs vs sallar durur.
    bu kadar başından olaylar geçti bu zattın ama hala yaşıyor çünkü karşısındakilere anlatmayı seviyor terste kaldığında acıların çocuğu küçük emrah oluyor ocakla beraber gelir onun için pıst 100 de yukarı harekete başlatma planım var senaryom tutarsa atıp tutsun diye kuzu beni izlemeye devam et reklamsız....
    Yav eleştirilir, muhalefet edilir ama...
    Adam negzel anlatıyordu, forumda gahve ortamıynan...
    Finansal açıdan demiyorum. Tarihi meselelerde güzel hikaye anlatıyordu.
    Forumun Heredot Cevdet'i gibi...

https://youtu.be/RD5VCIrr5rU?t=142
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KENDIMI ANLATAMAMISIM....kafa kiyakken boyle oluyor hep....

ELIMIZDE NE VAR....kaart paralar....DOLAR...EURO...TURK LIRASI....ve bunlarla aldigimiz hisse senetleri var....

diyorum ki....CANCAGIZIM YANIYOR....

bu paralar....ve bu paralarla tuttugumuz hisse senetleri....

YUVARLAK....YUZDE 50 DEGER KAYBETTILER....oturdugumuz yerde yuzde 50 fakirlestik...KIYMETLI MADENLERE KARSI....bu korkunc bir yenilgidir....benim gibi birine.....

BUNU DIYORUM....KENDIMI ELESTIRIYORUM....

ve diyorum ki....KENDINE VERECEK AKLIN YOKSA....baskasina akil vermeye kalkisma....YAZMA ARTIK....

CUNKII....haziranda altinlarimi 2500 den sattim....biste girdim....altin 4500....BU KORKUNC BISEY BENIM UCUN.

yatmaliydim altinda....yatamadim bazi nedenlerle....YANILDIM.

HOSCAKALIN .....usaglar....
    Emeğine yüreğine sağlık Emmim
    Olur böyle sasa gibi kazalar... yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. Geçmişte o kadar başarın var ki, tüketeceğin çok kredi var.
    Endeks, sasa, hektaş, Ereğli son işlemlerde tutmasa da geçmiş Performansın hatrı vardır seni takip edenlerde.
    Bu arada ayrılmak, yılmak, küsmek gibi davranışlar senin gibi bir dadaşa, bir vatanpervere yakışmıyor. Açma arayı lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Emeğine yüreğine sağlık Emmim
    Olur böyle sasa gibi kazalar... yaptıkların yapacaklarının teminatıdır. Geçmişte o kadar başarın var ki, tüketeceğin çok kredi var.
    Endeks, sasa, hektaş, Ereğli son işlemlerde tutmasa da geçmiş Performansın hatrı vardır seni takip edenlerde.
    Bu arada ayrılmak, yılmak, küsmek gibi davranışlar senin gibi bir dadaşa, bir vatanpervere yakışmıyor. Açma arayı lütfen.
    tutanları yazarsanız bizde görelim.
    altın çökecek dedi ons 5 bine gidiyor.
    ABD borsaları çökecek dedi yeni zirveler yapıyor.
    pıst 100 16 bin dedi 2025 sonra 13 bin yaptı 12500 el sıkıştık
    2026 26 bin dedi ilk yarı sonra 40 bin dedi 2. yarı
    daha geçmişe gitmiyorum o beni bilir son 1 senelik ciğer filmi bu yazdıklarım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tutanları yazarsanız bizde görelim.
    altın çökecek dedi ons 5 bine gidiyor.
    ABD borsaları çökecek dedi yeni zirveler yapıyor.
    pıst 100 16 bin dedi 2025 sonra 13 bin yaptı 12500 el sıkıştık
    2026 26 bin dedi ilk yarı sonra 40 bin dedi 2. yarı
    daha geçmişe gitmiyorum o beni bilir son 1 senelik ciğer filmi bu yazdıklarım
    Son zamanlar performans biraz hasar aldı tabi,
    Ama öte köyde yazdıklarında, burada son zaman yazdıkları hariç ilk yazdıklarının çoğu gerçekleşti.
    Endeksi 90xxxlardan aldı, hedefler gelmedi,
    Sasayı 3ten alıp 5ten satt, son 4ten aldığı zarar maalesef ama öncesi iyiydi ..
    Son işlemler maalesef en azından şimdiye kadar olmadı ama belki orta vadede güzel verebilir yeni yıl itibariyle

8. Herkes hata yapabilir
    Kuzuyu yanlış pos aldı diye eleştirmiyorum
    Pozu alırken ki düşünceleri çok yanlisti
    Sen orda hergun 3 milyar satıp ölümüne shortlayan kurumu görüp otorite Tayyip bey gelecek ucacaz dersen
    Bu cezayı haketmis olursun
    Bu konuda da Uyardım çok kez
    Nihayetinde çok ciddi bir itibar kaybı oldu

Sayfa 133/135 İlkİlk ... 3383123131132133134135 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •