Originally Posted by
BaşKara
Bu arada dolar 39 küsurdan 42 küsurlara geldi. Yani sadece yüzde 8 civarı arttı.
Kuzu sana bir haberim var. Hisselerini satıp hazirana göre daha fazla dolar alabilirsin, Yaklaşık yüzde 10 fazla..
Daha ne istiyosun birader, altı ayda yüzde 10 dolar bazlı kim bulmuş?!
YANLIS HESAP.....DOLAR olarak....yuzde 23 kardayiz....ortaklarim hesapliyor surekli....
9000 de mala girdim....SUSTUM....HICYAZMADIM....11 600 E GELDIK....bu topigi actim....spekulatif 5 kaardi sattim....VIOP u shortladim.....10 200 de....SHORTU KAPATTIM....feciii bir kar KALDIRAC VAR CUNKI....en iyi kari SHORTTA YAPARIM HEP....KALDIRAC 10...
TIMSAH GOZYASLARI BUNLAR....
benim okuyucularimin arasinda....benden nefret edenler....ben olmak istiyen ama olamiyanlar....akliyla sikintisi tavanda olanlar....herseyini kaybetmis olanlarda var....
ARA ARA....ONLARIDA RAHATLATACAK YAZILAR YAZMAM GEREKIYOR....ben...beni okuyan herkese deger veririm.
akliyla sikintisi olanlar.....SASA ya takmis....hesap yapmiyorlar....KARIMI HESAPLIYAMIYORLAR....
SASA....2.8 DEN ALDIM....5.6 DAN SATTIM....yuzde 100 kar ettim....
FIBO 62 VE FIBO 75 DE GERI ALDIM 5 KAARDI....SASA yi 4 den geri aldim...3 e dustu....zararim yuzde 25...
SASA da NET KARIM=yuzde 100 kar-yuzde 25 zarar=yuzde 75 net kar....SUAN....BUGUN....emme ben 8 panginottan satacagim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri