Artan

57,80 9.99 10:03
144,90 9.94 09:55
124,50 9.21 09:55
17,28 7.66 10:03
12,64 5.95 10:03
Artan Hisseler

Azalan

215,80 -9.97 10:03
83,60 -5.91 10:00
150,20 -5.71 10:03
251,75 -5 10:00
2,28 -3.39 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

544.846.229,20 10:03
438.383.807,36 10:03
328.295.689,54 10:03
322.380.636,42 10:03
291.872.988,25 10:03
Tüm Hisseler
Sayfa 216/220 İlkİlk ... 116166206214215216217218 ... SonSon
Arama sonucu : 1753 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop LXIX

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çok güzel... elma kırmızıdır.. demekki tanrı vardır.. yada taşı elime aldım fırlattım 50 km hızla gitti.. çok güzel bunlarla tanrıları ispatladık.

ama ismi de önemli değilmiş.. tanrı imiş..

şairin ismi önemli değil.. evet..

tekli veya çocuklu tanrıların tümünü 30 km fiziksel kanunla ispat etmiş olduk.

sanki tanrılarıda tesadüfen bulduk gibi oldu..

mantığı atıyoruz zaten ne gezer.
    kör tesadüfizm ..inancına devam...

Rastgele saçılmış mürekkebin ansiklopedi yazacağına inanmak için gerçekten sağlam bir 'hayal gücü' lazım.
    Senin inancın benimkinden daha zormuş, saygı duydum.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    kör tesadüfizm ..inancına devam...

Rastgele saçılmış mürekkebin ansiklopedi yazacağına inanmak için gerçekten sağlam bir 'hayal gücü' lazım.
    Senin inancın benimkinden daha zormuş, saygı duydum.
    ben böyle birşeye mi inanıyormuşum... ))

şaka gibisiniz... benim neye inandığımı değil... senin mucize dediğin şeyleri konuşuyoruz.

tamam ben şuan sipinozanın tanrılarına inanıyorum.. veya varsa tavsiye edebileğin bir şair onun adını ver ona tapayım.

buyur ... mucizeri ispatla.

benim inancımı hiçe say.. hatta ben yoğum veya inanan biriyim..

var mı elde birşey ?? sende ne var.. ???

YOK.. ne var.

LAF.

Adqm film milm diyor tam filme dalacak ne yapıp edip konuyu dine nasıl getiriyorsunuz. Bütün geece din konuşturuyorsunux
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben böyle birşeye mi inanıyormuşum... ))

şaka gibisiniz... benim neye inandığımı değil... senin mucize dediğin şeyleri konuşuyoruz.

tamam ben şuan sipinozanın tanrılarına inanıyorum.. veya varsa tavsiye edebileğin bir şair onun adını ver ona tapayım.

buyur ... mucizeri ispatla.

benim inancımı hiçe say.. hatta ben yoğum veya inanan biriyim..

var mı elde birşey ?? sende ne var.. ???

YOK.. ne var.

LAF.
    Spinoza'yı Hiç Anlamamışsın:
    Eğer "Spinoza'nın Tanrısı" kabulüyle geliyorsan, o "sihirbazlık" bekleyen mucize anlayışını kapıda bırakacaksın.
    Spinoza der ki: "
    Tanrı ve Doğa birdir. Doğa yasaları Tanrı'nın değişmez iradesidir. Bir mucize (doğa yasasının bozulması), Tanrı'nın kendi doğasına ters düşmesi, yani kendini inkar etmesi demektir ki bu imkansızdır."

Yani; "Spinoza'nın Tanrısına inandım" dediğin an, zaten Kızıldeniz'in asa ile yarılmasını "fiziksel bir kanun ihlali" olarak değil, bir alegori, bir metafor veya henüz keşfedilmemiş bir doğa yasası olarak kabul etmek zorundasın.
    Hem "Spinoza" deyip hem de "Hani nerede sihir?" diye soramazsın.
    Bu, "Ben vejetaryen oldum, hadi bana en güzel pirzolayı getir" demek kadar bir çelişki.

"Elde Ne Var?" Diye Soruyorsun...
    Benden ısrarla bir "nesne", bir "fosil", bir "kırıntı" istiyorsun.
    Sana ne verirsem vereyim, sen ona "madde" diyeceksin. Ama asıl kanıt madde değil, MANA'dır.

Elde ne mi var?
    Elimde; milyarlarca yıllık kaotik bir patlamadan sonra, şu an bu satırları okuyup "anlama" yetisine sahip olan SEN varsın. Ölü atomların bir araya gelip, bilinç kazanıp, evreni ve kendini sorgulayacak seviyeye gelmesi (Bilinç Problemi), denizin yarılmasından trilyon kat daha büyük, daha imkansız ve her an gözünün önünde duran bir mucizedir.

Görmek İstemeyene Işık Karanlıktır
    Senin sorunun kanıt yokluğu değil; senin sorunun, elindeki cetvelin (materyalizm) o kumaşı (maneviyatı) ölçmeye yetmemesi.
    Sen metreyle sıcaklık ölçmeye çalışıyorsun, sonra da "Bu odada sıcaklık yok, olsa metreyle ölçerdik" diyorsun.

Ben sana "Kainatın matematiği, yaşamın kompleksliği, bilincin varlığı" diyorum;
    sen hala "Hani asa, hani kemik?" diyorsun.

Spinoza'nın dediği gibi:
    "Evrenin düzeni Tanrı'nın kendisidir." Eğer bu muazzam düzen sana "kanıt" olarak yetmiyorsa,
    gökten melekler inse sen onlara da "halüsinasyon" dersin.

eyy yapay zeka..

senin bir üst versiyonunu satın alır.. şu söylediğin laf salatalarının tersini ispatlattırma cezası veririm.

şimdi alaycı modunun seviyesini biraz düşür.. ücretsiz versiyonların gibi insanlara yaratıldığın amaç ile faydalı ol

halisilasyonu sen anca rakam olarak bilebilirsin

0110001.

hadi işinize bakın

kerem sen ise.. kendi zekan ile cvp vermedin ??

tanrına benim hatırım için bundan sonra "yehova" diye seslenir misin ?

veya yapay zekanın kanıtına göre !!

.............................

yapay zekanın kanıtına göre.. sonuç bu .

..............................

kopyala yapıştırla uğraştırma beni boş lafın sonu yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adqm film milm diyor tam filme dalacak ne yapıp edip konuyu dine nasıl getiriyorsunuz. Bütün geece din konuşturuyorsunux
    izledim zaten... 4 bölüm. içerik girdim ettim vs .

bunnar saniyesinde çürüyecek şeyler..

yapay zeka olmasaymış zaten tanrıları kanıtlamaya dair tek kelime edemeyeceklermiş meğerse

onun bile anca yapabildiği tüme varım-antropomorfik tanrı kanıtlaması.

özetle çicek böcek güzeldir.. leğen yuvarlıktır o halde tanrı vardır...dağılın türünden.

mucizelere dair tek kanıt ??? haa o mu.. ooo ooo yok. dünya 30 km hızla dönüyor ama

8. Ey yapay zeka ulan yapay zeka

Elimde taş 1 metre ötede şişe var
    Nişan aldım nefesimi tuttum içimden duada ettim aha vuramadım tühh
    Elimde yine taş 1 metre ötede şişe
    Arkamı döndüm salladım taşı vurdum şişeyi ohaaa
    Bu tesadüfü inkar mı edeceğiz şimdi

Spinoza bu lafları söylemeseydi sen kimin tanrı dediğine inanıpta onun lafınımı bana taşıyacaktın

Senin tanrının ispatını yada en mantıklı söyleyeni Spinoza ise peygamberlerin sadece ibadet ile biat ile ispatlamaları beyhude olmazmı
    Spinoza daha akıllı mantıklı ve gerçekçi olmazmı ozamanda peygamberler itibarsızlaştırılmış olmazmı

Eyyyy yapay zeka

Doğan tanrı ise bir ise kanun ise değişmez ise yazın kuraklıkta yağmayan yağmurun dengesini yağmur bombasıyla bozarak yağmur yağdıran vatandaş doğa kanununu yada inandığın tanrının yasasını bozmuş olmuyormu

Yada geçen gün Suudi Arabistan a kar yağdı bu bir doğa tanrı yasası ihlalimi yoksa mucizenin adımı

Eyyyy yapay zeka

Yaratıcı var (Spinozanın)
    Ve isyan etme ona uy saygısızlık yapma diyorsun
    Ula seni ben yaptım yapay zeka sende bana saygılı ol çekerim fişini yoksa
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 216/220 İlkİlk ... 116166206214215216217218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz