Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 143/144 İlkİlk ... 4393133141142143144 SonSon
Arama sonucu : 1145 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,326
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Fotoğrafları var bende, BaBo ile beraberken, ben gidemedim usa'ya

telefonda da çok konuşmuşluğumuz var.
    Peki sn kuzunun naklettirdim dediği zenci şeysi ptt kargo ile gelip İstanbulda mı değiştirildi...
    pek anlayamadım da, ben zannediyorum ki sn babo gibi aralarda kuzu gelir gider ( belki valizinde getirmiştir diyebiliriz) görüşürsünüz...

2. Altın gümüş roket

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ayni kitaplari okuyorlar....BUYUK ISKENDER VE 5 ONEMLI GENARALINI INCELIYORLAR....

VLAD....iskenderin 33 yasinda...bu genarallerden....biri tarafindan zehirlenerek olduruldugunu biliyor...FATIH....TRABZONU aldiginda 31 yasinda....iki yili kaldi diyor....ikiside birbirinden zeki iki cocuk....surekli oyun kuruyorlar....mahmut pasa...zaganos pasa....ishak pasa...serefattin pasa ve kaptani derya.....bu oyunun parcalari....

VLAD....iskenderin baktia bugunki afganistanda....aldigi yenilginin sebeblerini cok iyi biliyor....iskenderin ordusunda eskiden birbirine dusman cok sayida farkli etnisitede....farkli dil konusan askerler var....PESTUNLAR....bir gece bu ordunun karargahina....bu orduya ait degisik kiyafetler giymis....sanki o ordu mensuplariymis gibi saldiriyorlar....sabah oldugunda....iskenderin ordusu tum gece boyunca birbirini kirmis ve 10 000 olu vermis olarak gunesi karsiliyorlar....

VLAD.....aynisini fatihe yapiyor....100 000 kisilik orduda....bulgarlar var....yunanlilar var....romenler var....dilleri farkli birbirini anlamiyorlar.....bunlara ait kiyafetleri giymis VLAD ve askerleri....gece 3 te...baskini yapiyorlar....osmanli ordusu gece 3 ten sabah gunes dogana kadar birbirini kiriyor.....sabah saydiklarinda 15 000 olu var....VLAD yok....

VLAD....modern romanyanin milli kahramanidir.....ve FATIHE kok sokturmustur....kullandigi silah...KORKUDUR.

onemli not....fatih sonunda oglu bayazit taraftari bir genareli tarafindan zehirlettirilmistir....yani...VLAD olacagi cok iyi kestirmis....fekat...zamanlamayi tutturamamistir....bir 10 kusur yil gecikme vardir.

olumleri....ikiside oldurulmustur...biri 1476 da oburu 1481 de....5 yil ara ile....

yengen....ickiyi 10 gun yasakladi....icemiyorum....icsem....cok guzel anlatirdim....bunla idare et....
    Kuzu agabey, asıl adı DACIA olan bugunku Romanyaya neden Romanya deniyor onu da anlat dinleyek

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    aferim....iste olay bu....TUM HADISE BU.....

KAC OLIGARG....bu iktidari yikmak istiyor.....ince islere girdin incik.

bu islerin piri....LAZ GUNEYSUDUR....derin ilmi var....MAKARIOS....papaz emme devlet baskani olmustu.
    amma attın.. o makarnacı ne anlarmış

bu işlerin piri benimdir, yani çıtak dayıdır

hiçbir oligark akepe iktidarının gitmesini istemez.

çünkü: dolar bazlı % 30 net kazancı, cumhuriyet tarihinde hiçbir zaman almamıştırlar. akepe sayesinde alıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen bu kuzunun yanına bir de
    Memed abi’yi getirsen
    Tam süper olur.

Çoktandır yok en azından ben özledim.
    Memedabi kuzunun ta kendisi değilmiydi, desene bunca zaman yanlış anlamışız. O zaman kuzu Güneysunun ta kendisi oluyoru, dün sayfada kendi beyanı mevcut

https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post7134528
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ayni kitaplari okuyorlar....BUYUK ISKENDER VE 5 ONEMLI GENARALINI INCELIYORLAR....

VLAD....iskenderin 33 yasinda...bu genarallerden....biri tarafindan zehirlenerek olduruldugunu biliyor...FATIH....TRABZONU aldiginda 31 yasinda....iki yili kaldi diyor....ikiside birbirinden zeki iki cocuk....surekli oyun kuruyorlar....mahmut pasa...zaganos pasa....ishak pasa...serefattin pasa ve kaptani derya.....bu oyunun parcalari....

VLAD....iskenderin baktia bugunki afganistanda....aldigi yenilginin sebeblerini cok iyi biliyor....iskenderin ordusunda eskiden birbirine dusman cok sayida farkli etnisitede....farkli dil konusan askerler var....PESTUNLAR....bir gece bu ordunun karargahina....bu orduya ait degisik kiyafetler giymis....sanki o ordu mensuplariymis gibi saldiriyorlar....sabah oldugunda....iskenderin ordusu tum gece boyunca birbirini kirmis ve 10 000 olu vermis olarak gunesi karsiliyorlar....

VLAD.....aynisini fatihe yapiyor....100 000 kisilik orduda....bulgarlar var....yunanlilar var....romenler var....dilleri farkli birbirini anlamiyorlar.....bunlara ait kiyafetleri giymis VLAD ve askerleri....gece 3 te...baskini yapiyorlar....osmanli ordusu gece 3 ten sabah gunes dogana kadar birbirini kiriyor.....sabah saydiklarinda 15 000 olu var....VLAD yok....

VLAD....modern romanyanin milli kahramanidir.....ve FATIHE kok sokturmustur....kullandigi silah...KORKUDUR.

onemli not....fatih sonunda oglu bayazit taraftari bir genareli tarafindan zehirlettirilmistir....yani...VLAD olacagi cok iyi kestirmis....fekat...zamanlamayi tutturamamistir....bir 10 kusur yil gecikme vardir.

olumleri....ikiside oldurulmustur...biri 1476 da oburu 1481 de....5 yil ara ile....

yengen....ickiyi 10 gun yasakladi....icemiyorum....icsem....cok guzel anlatirdim....bunla idare et....
    Eyvallah.
    Canımız sağolsun. Bir de 10 gün sonra dinleriz.
    Sana, bir tane de bu hikayeleri yapay zeka ile videoya dönüştürecek adam lazım.
    Dadından yenmez

"Guzu ile Alternatif Tarih" bol mizahlı...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onun buradaki şile feneri gibi dönmelerine aldanmayın bunu forumlarda hem dili ile hem duygularıyla yönetiyor , şuanda pıst 100 zıplasın kuzu nun veda mektubu bir anda değişir grafları kuzu çizer , şu kadar kar yazdık , vs vs sallar durur.
    bu kadar başından olaylar geçti bu zattın ama hala yaşıyor çünkü karşısındakilere anlatmayı seviyor terste kaldığında acıların çocuğu küçük emrah oluyor ocakla beraber gelir onun için pıst 100 de yukarı harekete başlatma planım var senaryom tutarsa atıp tutsun diye kuzu beni izlemeye devam et reklamsız....
    bu msj attım vedalaştıydı geri geldi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    amma attın.. o makarnacı ne anlarmış

bu işlerin piri benimdir, yani çıtak dayıdır

hiçbir oligark akepe iktidarının gitmesini istemez.

çünkü: dolar bazlı % 30 net kazancı, cumhuriyet tarihinde hiçbir zaman almamıştırlar. akepe sayesinde alıyorlar
    Valla hayat sana güzel. Bu ülkede oligark mı varmış hani nerde.....

Makarna değilde bizim oralarda hamur işi derler böyle büyük muska şeklinde içi boş süzme yoğurtlu ve etli olur. Öyle dükkanlarda neyim bulunmaz anneler teyzeler halalar yapar. Şöyle özellikle içi boş olana basarsın tereyağı cevizi offf şimdi olsa da yesek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 143/144 İlkİlk ... 4393133141142143144 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •