Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 598/598 İlkİlk ... 98498548588596597598
Arama sonucu : 4782 madde; 4,777 - 4,782 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    akşam kapanışa 450 000 lot basmak hem de 1 lira aşağıya, ne menem bir şey. acaba birilerinin gümüş yatırımı mı patladı?
    Ben 5 yıl üzeri gümüş yatırımcısıyım.. yaklaşık 2 yılda Alarko.. Gümüş ile inatlaşmak çılgınlık.. Değil sen ben en baba trader gümüşün ne yapacağını bilemez.. Bilecek tek kişi amerikada ki JP Morgan'dır. Onunda içinden bilgi alamıyacağına göre kimse gümüşün ne yapacağını bilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Kesikli çizgi 97 civarıdır buraya ulaşırsa tekrar bakılır.
    Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,326
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    GBilik ekibinin ekstreleri yayınlanıyor. gerçekten kallavi alımlar yapmışa benziyorlar... tabii benim gibi minnak yatırımcıların gözünde büyük olunca sizler için küçük olabilir...
    emma bir konuya daha değineyim...
    GBİLİK gümüşte kısa pozisyon açmış. hemen dönüp oradan kazandığı ile bir hisseyi patlatacakmış... ya tersi olursa ne olacak acep... sn kentufun bir lafı idi mezarcı ölçüleri ile ilgili... gümüş altın vs kısa/uzun pozisyonlar bir ara kapalıçarşıyı darmadağın etmişti. korkarım bu süreç kolay bitmeyecek...
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Ben 5 yıl üzeri gümüş yatırımcısıyım.. yaklaşık 2 yılda Alarko.. Gümüş ile inatlaşmak çılgınlık.. Değil sen ben en baba trader gümüşün ne yapacağını bilemez.. Bilecek tek kişi amerikada ki JP Morgan'dır. Onunda içinden bilgi alamıyacağına göre kimse gümüşün ne yapacağını bilemez..
    sn ekserji,
    ben de 1 kilo gümüş almışlığım var ( 100 gramı tespih kalanı yüzük olarak). bir kaç gram da almıştım ama ya unuttum ya da bakmadığım bir hesapta ( bir ara alış ve satış kurtajları neredeyse % 5ler civarında olunca alıp satmayı bırakmıştım, bir bakayım belki hala ALARKa çevirmediğim kısım kalmıştır)... belirttiğim durum birilerinin durumu idi muhtemelen anlamışsınızdır. ben gene de diğer arkadaşlar için alıntıladım...

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn ekserji,
    ben de 1 kilo gümüş almışlığım var ( 100 gramı tespih kalanı yüzük olarak). bir kaç gram da almıştım ama ya unuttum ya da bakmadığım bir hesapta ( bir ara alış ve satış kurtajları neredeyse % 5ler civarında olunca alıp satmayı bırakmıştım, bir bakayım belki hala ALARKa çevirmediğim kısım kalmıştır)... belirttiğim durum birilerinin durumu idi muhtemelen anlamışsınızdır. ben gene de diğer arkadaşlar için alıntıladım...
    Üstad senin olmadığını biliyorum. Arkadaşı da twetterdan rakip ediyorum. İnşallah zarar kes yapmıştır.

5.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Hadi sıkıkysa şimdi bilançoyu negatif yorumlayın agalar.EM kalkınca gerçekler ortaya dökülecek.Hayırlı olsun.
    Dostum TFRS'de devam edecek.
    ----------------------------------------------------------

Enflasyon Muhasebesi
    TBMM’de kabul edilen yeni düzenlemeyle, iş dünyasında vergi matrahı üzerinde belirsizlik yaratan enflasyon muhasebesi uygulaması, Vergi Usul Kanunu (VUK) kapsamında 2025, 2026 ve 2027 yılları için ertelendi. Bu kararla devlet, geçici vergi dönemlerinde oluşabilecek "fiktif kârlar" üzerinden vergi alma veya matrah aşınması risklerini bertaraf ederek vergi hesabını basitleştirmeyi amaçlarken; mükelleflere bu dönemde amortismana tabi iktisadi kıymetlerini vergisiz olarak yeniden değerleme imkânı tanımaya devam etti. Kuyumcular gibi istisnai gruplar haricinde kalan işletmeler için vergi amaçlı bilançolarda enflasyon düzeltmesi yükümlülüğü üç yıllığına rafa kalkmış oldu.

Ancak bu erteleme yalnızca vergi hesaplamalarını içeren yasal defterleri (VUK) kapsıyor; yatırımcıların şirket performansını "gerçeğe uygun" görmesini sağlayan Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS) cephesinde ise değişen bir şey yok. Borsaya kote şirketler ve TFRS'ye tabi kurumlar, ekonomik gerçeklik gereği ve TMS 29 standardı uyarınca (3 yıllık kümülatif enflasyon %100'ün altına inene kadar) finansal tablolarını enflasyona göre düzeltmeye devam edecekler. Dolayısıyla bu karar, şirketlerin vergi yükümlülüklerini ve operasyonel iş yükünü hafifletse de finansal raporlamada "yatırımcı bilançosu" (TFRS) ile "vergi bilançosu" (VUK) arasındaki makasın bir süre daha açık kalmasına neden olacak.

Fintables araştırma..
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

6. Tacirler Yatırım, ALARK - Alarko Holding için hedef fiyatını 155 TL, tavsiyesini 'AL' olarak belirledi
    Alarko Holding’i, özellikle tarım yatırımları başta olmak üzere yeni büyüme alanlarına yönelerek portföyünü daha dengeli bir yapıya dönüştüren ve dönüşüm hikayesinin 2026 itibarıyla daha görünür hale gelmesini beklediğimiz holdingler arasında değerlendiriyoruz. Bu çerçevede hisse için 12 aylık 155 TL hedef fiyat belirlerken, NAD’ine göre yaklaşık %46 iskonto ile işlem görmesi nedeniyle AL tavsiyesi ile araştırma kapsamımıza dahil ediyoruz. Enerji segmenti NAD’in yaklaşık %75’ini oluşturarak güçlü nakit akışı yaratmaya devam ederken, bu nakit akışının yeni yatırımların finansmanında temel dayanak olmasını bekliyoruz. 2026 döneminde makro normalleşmeye paralel olarak finansman maliyetlerindeki gevşemenin net kârlılığı desteklemesi öngörülmektedir. Tarım tarafında jeotermal destekli modern seracılık yatırımlarının 2026’dan itibaren daha belirgin katkı sunması, turizm gibi döviz bazlı gelir alanlarının ise gelir çeşitliliğini artırarak enerjiye bağımlılığı azaltması beklenmektedir. Kısa vadede yatırım kaynaklı marj baskısı olası görülse de, ölçeklenmenin hızlanmasıyla birlikte holdingin risk-getiri profilinin orta vadede daha olumlu bir zemine taşınabileceği değerlendirilmektedir. Değerleme tarafında NAD çalışması ağırlıklı olarak defter değeri, piyasa değeri ve ekspertiz bazlı yaklaşımlara dayanırken; elektrik fiyatları ve regülasyonlar, tarım yatırımlarının devreye alma süreci, yatırım harcamalarının uzaması ve makro normalleşmenin gecikmesi temel risk unsurları olarak izlenmektedir. Detaylı rapor için raporlar sayfasını ziyaret ediniz.

https://www.hedeffiyat.com.tr/hedef-...iyat-2025-8094
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Sayfa 598/598 İlkİlk ... 98498548588596597598

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •