Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 144/145 İlkİlk ... 4494134142143144145 SonSon
Arama sonucu : 1158 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. emtia rallisi sürerse enflasyon dünyayı sarar

2. bir yanlis anlama var....GRAFLARI KIM CIZAR KONUSUNDA....

tabiiki kuzu cizar.....

9000 de mal alin burasi dip dedi....11 600 e cikti....

11 600 de burasi ilk cikis dalgasinin tepesi dedi....SHORTLADI....5 spekulatif kaardi satti....10 200 e dusecegiz dedi....DUSTU.

10 200 arasi ile 11 600 arasinda ucun bir KONSOLIDASYON olacak dedi.....OLDU....

11 400 E TEKRAR GELDI....burada serbest fonlari ikecekler dedi.....IKECEKLER...onumuzdeki on gun...

bakkkk.....

ALIK.....

GRAFLARI KUZU CIZIYOR.
    Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 22:59.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi kuzunun ta kendisi değilmiydi, desene bunca zaman yanlış anlamışız. O zaman kuzu Güneysunun ta kendisi oluyoru, dün sayfada kendi beyanı mevcut

https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post7134528
    Memed abi aklı başında şeyler yazıyordu.

Kuzunun her yazdığı üfürük Memed abi ile kıyaslanabilir mi.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku

COK UZULDUM....

mehmed abi....hem sen hem yan nickin birlikte beni okuyorsunuz....umarim biseyler ogretiyorumdur size....

misal....SON UC GUNDUR....ne diyorum....SERBEST FONLARI IKECEKLER.....diyorum.....neyi tahmin ediyorum....GELECEGI....nasil tahmin ediyorum.....sizin deyiminizle....UFUREREK....

simdi soruyorum....forumlarda ve youtuberlerde....benden baska....BUNU GORUP YAZAN VAR MI....

cugap....

yok....

oyleyse....COK GUZEL UFLUYORUM.....bele uflemesem ikinizde isinizi gucunuzu birakip....BENI OKUMAYA KOSARMIYDINIZ....kosmazdiniz.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ellerim SHORT TUSLARINDA.....TETIKTEYIM....HER AN....

gozum rakkamlarda....315 yukselen kaart....258 dusen kaart....33 degismiyen kaart....BUGUN BU YUZDEN BASMADIM TUSLARA....

yarin....bakacagim.
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    hadise sudur....

BIRINI BATIRACAKSAN.....

ya mermi hiziyla....13 700 e gideceksin.....yada....mermi hiziyla 9700 e ineceksin....ikisindede YAPAY ZEKAYI batirirsin....

DIYORUM KI....FECII KRITIK BIR YERDEYIZ....hangisi.....

9700 ise....SHORTLAYIP PARAYI GOTURECEGIZ....

13 700 ise....ilave LONG ACIP PARAYI GOTURECEGIZ....

MUDDET....SUBAT....IKI AY.
    bak....GELECEGE BAKIYOR GOZLERIM.....ELLERIM SHORT TUSLARINDA DIYOR....bir eylemi hubar veriyor.....POZIZYON ALACAGIM DIYOR.....neye gore....borsanin cikisina ENGEL OLAN....SERBEST FONLARIN BATIRILISINA GORE....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ellerim SHORT TUSLARINDA.....TETIKTEYIM....HER AN....

gozum rakkamlarda....315 yukselen kaart....258 dusen kaart....33 degismiyen kaart....BUGUN BU YUZDEN BASMADIM TUSLARA....

yarin....bakacagim.
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku

bir EVLIYAULLAH....UFURDUMU....ossurdumu....dikkatli olacaksin....ELLERI CEPLERINE GIRMEK UZEREDIR....

OSSURUGUMUN RENGINI ANALIZ ET.....eger gok kusagi seklinde ise.....LONG OL....eger fecii bir koku yayiliyor ve hic rengi yoksa...SHORT OL.

7. SIMDI SORUYORUM.....bugun bir eylem yaptin mi....

11 400 deyiz....ve dedim ki....konsolidasyon burada bitiyor....bu DIRENC.....YA SHORT....yada LONG olacaksin.....iki gundur uyariyorum.....BEN YAPTIM....YA SEN.....memed abi....

bak iki gun boyunca senin deyiminle UFURDUM.....VE EYLEMIMI YAPTIM.....

BOS ISLERLE UGRASMADIM....POZIZYON ALDIM....YA SEN....UFURMUYEN MEMMED ABI.

CUNKII....

DEDIM KI....ya 13 700 e....yada 9700 e....MERMI HIZIYLA.

BU IKI RAKKAMDA....AYNI SONUCA ULASIR...COK SAYIDA SERBEST FON GUMLER...HERIKISINDEDE......BIRINI SECTIM....EYLEMIMI YAPTIM.

8. ASLINDA....

BIBER DOLMA ILE KURU FASILYEYI KIYASLAMAK YANLISTIR....

ikiside ceddimizin bize biraktigi onemli yemeklerdir....

eger o yemekleri yiyip....icad edenlere....TESSEKKUR ETMEYI BILMIYORSAN....

aynaya bakmalisin....orada gordugun surata....TUKURMELISIN......

Sayfa 144/145 İlkİlk ... 4494134142143144145 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •