Emmi bu altın gümüş ve değerli metallerin hızlı hızlı hareketleri pek hayra alamet değil gibi
Sanırım oradan sonra heryerde fişi çekecekler
Emmi bu altın gümüş ve değerli metallerin hızlı hızlı hareketleri pek hayra alamet değil gibi
Sanırım oradan sonra heryerde fişi çekecekler
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
NE YAPTIGIMIZI SAKIN YAZMA....pazar aksamina kadar....SHORTLADILAR MI....yoksa....LONGLADILAR MI.....
NEDEN.....boyle yaptilar....usaglar kafa yorsunlar.....
bu arda topik gunde 15 000 tiklama aliyor....cokta kiskanan var....emme...USTLERINDEN BULDOZER GIBI GECIP....ZILETE CEVIRIYORUM.
sakin bu gaddin jileti ne yapiyorsun deme....
onlarla....DASHAKLARIMI TIRAS EDIYORUM.....bendekiler 2 kg....sendekiler gibi 2000 gram degil.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 23:40.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
AL ISTE....YENI GRAFI CIZIYORUM.....BASLADIM....
uc gun once hubar verdim....YENI GRAFI CIZACAGIM DEDIM....
BUGUN CIZMAYA BASLADIM....
kiskananlar olacak....akillari kit...hatta yok....NORMALDIR.
ULEN ALIKLAR....
bari tahmin edin....kuzu bu grafi nasil cizacak diye....13 700 e mi....9700 e mi dogru.....
bi poha yarayin....iftira ve yalan dolan yerine....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sn kuzu benim beklentim hala yukarı bir hareket yapacakları yönünde.. haftalıkta 1-2 bar ile daire içindeki seviyeleri gösterip sonrasına sert düşüş yapacaklar... ben hazırlığımı bu senaryoya göre yaptım.. yukarı yeşil çapraz olası düzeltme sinyali..11.152 stop noktam..10.924 seviyesinde dükkanları komple kapatırım.
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Buraya kadar longta değil miydin Emmim? Yeni poz aldıysan, sanırım short bu?
9700e diye tahmin ediyorum Emmim ama bilemedim...
Ayrıca serbest fonları batıracaksalar, ellerindeki hisseleri zarar ettirmek için bisti düşürmeleri gerekmez mi?
Bisti çıkararak fonları nasıl batıracaklar? Fonları işin doğrusu çok bilmiyorum, vadelide kısa/uzun açarlar mı? Short açılabiliyorsa bu onları düşüşten korur bir nebze. Hem spot mal taşıyan hem long yapan fon varsa, onu bisti düşürerek batırırırsın işte.
bu direnci yanii 11300-11500 geçemeyince azalmıştım malları biraz... nasip bakalım... geçerse biraz yerine konabilir...
Yer İmleri