Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 146/146 İlkİlk ... 4696136144145146
Arama sonucu : 1166 madde; 1,161 - 1,166 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Memed abi aklı başında şeyler yazıyordu.

Kuzunun her yazdığı üfürük Memed abi ile kıyaslanabilir mi.
    YAAAA boyle insanlar var....pardon insan dedim....yaratiklar diyelim.

ULA UFURUK....

memmed abi bele degersiz bir uyarida bulundumu....hemde felaketten uc gun once....kurtulan kurtuldu.

okuyucularim kurtuldu....adam gunes paneli uretiyor...her panelde 25 gram gumus kullaniyor....GOZLERI BU YAZILARIMDA....

ben sana yazmiyorum ki.....DALYARAK....

insanlara yaziyorum....okusunlar diye....tessekkur etsinler diye...sen benim ikimde degilsin ki....HIRPO.

TURKIYE.....850 TON GUMUSLE....ortadogunun en buyuk gumus tuketicisi....25 ila 30 milyar dolarlik islenmis gumus ticareti var....80 ton islemis gumus sattik gecen yil....ortaklarim KUYUMCULAR.....

ben onlara yaziyorum....seni kim iker olum....gel oku diye sana....IADELI TAHHATLU MEKTUP MU GONDERDIM....GELME....OKUMA.

allah razi ossun telefonlari yagiyor....yilbasi hediyesi ucun adres istiyorlar....HIRPO.
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 04:18.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BURADA BU YAZILARI.....okuyucularima....ortaklarima....halki ma....BELESE YAZIYORUM....

beles okuyurum....cok sansliyim demelisin.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YAZDIKLARIM GERCEKLESIYOR.....

1....BRICS kendi IMF sini kurdu....150 milyar dolar olustu...50 milyar cin...30 milyar urus...25 milyar suudi....25 milyar birlesik arap....kalani obur uyeler kodu....PARA HAZIR....

2....AVRUPA BIRLIGI....urusun....105 milyar dolarina el kodu....CALDI....urus aninda cugap verdi....120 milyar dolarlik avrupa sirketlerine el kodu.....SHELL...TOTAL...BMW....VOLSVAGEN....MERSE DES....vesaire vesaire....gitti....avrupa tarragimi yedi....

3.....CIN....gumusu koseye sikistirdi....71 dolar...ve yok satiyor....SHORT OLAN TONLA BANKA VAR....isanin dogdugu gun olan CHRISTMAS bittimi....bunlarin cogu....DINSIZ ILAN EDILECEK.....

4.....BUYUK RESET BASLADI.....DOLAR VE EURO....once EURO cop olacak....DOLARI cin bi 6 ay daha koruyacak....

artik....HERSEY....HERKEZ....PARA...MAL...INSAN GUCU....CINE AKACAK....

SORU SUDUR....TURKIYEDE PARASI OLANLAR UCUN.....

TURKIYE BU BUYUK DONUSUME KENDINI NASIL ADAPTE EDECEK.....

turkiyedeki insanin tek derdi olmali....NASIL PARA KAZANIRIM DEGIL...NASIL SAG KALIRIM....soru bu....nasil sag kalirim.

COK ONEMLI UYARI....EGER....FIZIKI OLARAK ALTIN VE GUMUS ALMIS VE DEPOLAMISSAN SORUN YOK.....

emmeeeeeeeee....

her ikisindede....kaart ustunde....SHORT VEYA LONG asla....ama ASLA OLMA....uzak dur.

finansal areneda....heryerde....ve herseyde....FORCE MAJOR...

UYGULANACAK.
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bundan sonra....

yazilarimda.....

TURKIYEYI NASIL KORURUZ....

bunlara yogunlasacagim....

unutmayin.....hicbirsey bu hayatta....BAGIMSIZ VE DIMDIK AYAKTA....olan ulkemden daha onemli degildir.....o varsa BIZ VARIZ.....o yoksa...BATSIN BU DUNYA.
    bu olaylar TURKIYEYE nasil yansiyacak....cok acik ve net....

bugunki eylemim.....bu yansima ilede ilgili.....HIRPO larla ugrasmak yoruyor....esas konulari yazamiyorum...bu forumda bu kadar cok HIRPO oldugunu bilmiyordum....OGRENDIM....eylemlerimi YAZMIYACAGIM bu HIRPOLARA....

yazsamda fark etmiyor....9000 de mala girdim....topik borsa genelde....UFURUYORSUN GIREMEDIN DIYORLAR.....

forumda....genele kapali....elimdeki nicklere acik bir blog yaratacagiz.....boyle....COK YORULUYORUM....

bunlarla ugrasmak imkansiz....komple kafayi siyirmislar yaw.....

O BLOGU actik mi....nicklerinizi burada ilan edecegim....otomotik gireceksiniz....benim izin vermedigim giremiyecek....

CARSAMBA GUNU blog hazir olacak.....bende yilbasi tatilinde olacagim....

acil bisey olursa...."akinci" nicki ile uyarilarim gelir....

KUSURA BAKMAYIN...buraya yazilanlari arkadaslarim....karim...okuyor....yildim HIRPOLARDAN.

HOSCAKALIN USAGLAR.....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    CARSAMBA GUNU blog hazir olacak.....bende yilbasi tatilinde olacagim....

acil bisey olursa...."akinci" nicki ile uyarilarim gelir....

KUSURA BAKMAYIN...buraya yazilanlari arkadaslarim....karim...okuyor....yildim HIRPOLARDAN.

HOSCAKALIN USAGLAR.....
    Yeni yılda herşey gönlünce olsun Emmim.
    Sağlık afiyet dolu yılların olsun.
    Aileye de hürmetler...

6. Kuzu hazretleri sen en iyisini bilirsin. Seni okumak büyük keyif veriyor.

Sayfa 146/146 İlkİlk ... 4696136144145146

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •