Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 292/330 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon
Arama sonucu : 2637 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop LXIX

  1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yalovadaki çatışmalar 4 saattir sürüyormuş...

    ülkede twitter olmasa hiçbirşeyden haberimiz olmayacak...
    Geçen gün stajer seyyah diye YouTube izledim. Çocuk İstanbul da Afganlıların oldu bir mahalleye gitti. Bir Afganlı görüntü ve sesini karartmış Talibanı övüyordu. Bu tipler temizlenmezse IŞİD in kökü kazınmaz. Potansiyel IŞİD li adam.

  2. Gözler bugünkü kritik kabine toplantısında

    "Seçim kabinesi şimdiden kurulmaya başlanıyor" iddiası
    https://halktv.com.tr/gundem/erdogan
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

  3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Yahu bunu açıklamaya gerek var mı ..puhhaasssk
    Alemsin Ayasofya


    birlerinize maksadı aşan cümleler kurdunuz niyetleriniz kötü değil


    Barışın barışın
    sensiz yapamaz o
    Özür dileyecek. Öyle. Benim de her yanım şişti ona sarmayınca. Ama şunu herkes bilsin ben kimseyi kırmak için zarar ettiyse üzmek istemiyorum için dalga geçmem. Sadece makara başka bir gayem yok

  4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geçen gün stajer seyyah diye YouTube izledim. Çocuk İstanbul da Afganlıların oldu bir mahalleye gitti. Bir Afganlı görüntü ve sesini karartmış Talibanı övüyordu. Bu tipler temizlenmezse IŞİD in kökü kazınmaz. Potansiyel IŞİD li adam.
    En anlamsız zikim gibi gruplar insanlar bunun gibiler. Kaçtıkları ülkenin adetlerini, gittikleri ülkeye empoze etmeye çalışan, eylem yapan pislikler. Avrupa nın başını da yerler bizim de


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aslında doğrusuyla yanlışıyla topic kendine geldi...ben biraz geri adım atacağım..
    Okuyacağım dinleyeceğim sonra gerekirse cevap vereceğim.
    Bana bi 10 Dakika izin verirseniz kendimi anlatmaya çalışacağım.

  6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bana bi 10 Dakika izin verirseniz kendimi anlatmaya çalışacağım.


    Derdim şu.
    Ben burada yıllardır yazıyorum.
    Özellikle VİOP yapılmaması konusunda yazıyorum...hedge haricinde..çünkü kendimce bi sebebim var.
    VİOP ta yapılan hataları görüyorum...ucuz hissede fırsatlarıda görüyorum..
    Diyorum ki ben kazanıyorum buradaki kardeşerimde kazansınlar.
    Bunun haricinde amacım varsa dünya alem beni eleştirin.
    TEK derdim bu.

    TEK adlı arkadaş vardı az parayla kazanmak istiyordu...amacım onu kazanmaktı....çocuğuna harçlık kazanmayı istiyordu.
    Ariston İle diyolağa girip ona kazandırmaktı.
    Ayasofya ve benzerlerine az parayla kazandırmaktı
    Ama başaramadığımı daha öncede yazdım..
    Kime zarar verdim ki?

  7. #2335
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    70
    Gönderi
    19,857
    Dolar topiği gibi burasıda karışmış,neyse borsa sıkıntılı,endex pahalı,hisselerin yarısı ucuz,balinalar pahalı olanları indiriyor sadece,zaten bu ortamda bazı şey planlıyor olmalı hökömet,çünkü adamların besi kaynağı kaos,kimse sormuyor zaten soran kin nefret suçundan kodes,iç-dış borcumuz olmuş 1.8 trilyon dolar,ödenmesi çok zor,önceden John Perkins belirtmişti bu hökömet başta yokken


    Ekonomik tetikçi (ET) dediğim kişiler, birçok ülkeyi trilyonlarca dolar dolandıran yüksek ücretli profesyonellerdir. Bu kişiler, Dünya Bankası, Birleşik Devletler Uluslararası Kalkınma Ajansı (USAID) ve diğer yabancı ‘yardım’ kuruluşlarından büyük şirketlerin kasalarına ve gezegenimizin doğal kaynaklarını kontrol eden birkaç varlıklı ailenin ceplerine para aktarırlar. Kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporlar, hileli seçimler, rüşvet, zorbalık, seks ve cinayet vardır. Oynadıkları oyun imparatorluklar kadar eskidir ama günümüzün küreselleşme sürecinde yeni ve korkutucu bir boyuta ulaşmıştır. İşte tüm bu detayları inceleyebileceğiniz bir kaynak olarak bu kitabı okuyabilirsiniz.

    https://www.academia.edu/35526116/Jo...ar%C4%B1_1_pdf

    Standart Sene 2005 Türkiye ile bir alâkası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor!
    "Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur.
    Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır.
    Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..."

    Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz.

    Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."

    En son şıkkında adli sistemin ele geçirilmesinden bahsediyor,daha ne belirteyimki...

  8. Aşkından bu kavga gürültünün yegâne sebebi yaşadığınız kötü günlerin sebebi olabilir ona oy verenlere duyulan kin sebebini. İnsanların maddi ve acı çekiyor. Para kazanmaya geçtim aileler de çocuklar da sanal kumar belası var. Öyle böyle para değil milyonlar kaybediliyor. Nereden biliyorsun dersen başımız da var. Milyon kaybetmiş. Kızım bir gün evliliğini bitirir gelir diye korku içindeyim. Son bir şans vermiş baya ilerleme var ama yaza kadar ödenecek kredi var. 3 sene gideceğim hayatlardan.

Sayfa 292/330 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •