beni din düşmanı edemeyeceksiniz .. boşuna uğraşmayın.
inandığınız tanrılarını hangi tanrı dinse.. sizi bu kadar kindar ve zavallı ve cahil yarattığı için beni suçlayamazsınız..
suç bende değil![]()
beni din düşmanı edemeyeceksiniz .. boşuna uğraşmayın.
inandığınız tanrılarını hangi tanrı dinse.. sizi bu kadar kindar ve zavallı ve cahil yarattığı için beni suçlayamazsınız..
suç bende değil![]()
ay sonlarındaki sıkıntı teminatlarımın ölü duruma geçen opsiyonların paramı bağlamasından.
PARA PARAYI ÇEKER diyolar ya benimki hep SUYUNU ÇEKİYORondan sorun oluyor. yedekte para kalmıyor hiç.
bu vade sonu fena değil gibi bakalım 2-3 gün kaldı idare etmeye çalışıyorum.
Bear_Bull
@BearBull26
Emlakta çimento var. Birde yapıştıysa bilgisayarı vardır hiç bahsetmedi. Emlagın aylık masrafı garanti Google den meta dan çıkıyor buradan da üstüne koyuyor. Zarar etmez bu. Akçay abi bulut abi de zarar etmez. Ben büyük küçük herkese abi diye hitap ederim çok yakın can ciğer akranım günlük yüzyüze görüştügüm kahvede oyun oynadığım dostum değilse.
Koca koca adamlar ne çocukça haller!
ailesini iyi tanıyormusun bu işler aile ile başlar ben sana şuanki yaptıklarıyla ilgili değil geçmişinde ailesinin içinde bu işlerin içinde olan varmı onu bulucam sen istersen kumar hastalıktır tedavi görmesi gerek çünkü evliliğinide kumar masasında oturur gibi yönetir fazlasıyla risk alır bence kızınla bir konuş sonra ikisini yanına çağırıp konuş
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Zorla bulaşıyorlar ya sabır ya fettah
Sizden korkulur aslında din sizi iyi durduruyor
O din olmasaydı yapacaklarınız yüzünden şeytan bile secse ederdi
Şeytan resti boşuna çekmemiş Allah'a
İnsan kimki ben ona secde edeyim demiş
Taa başından anlamış bunların din maskesi altında ne yapacağını
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri