YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Degerli okuyucularim......
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sn kuzu,
kendi adıma çoook uzun vadede kimbilir belki de kısadır, dünya nereye gidiyor, sevgili ülkem nereye gidiyor anlamaya çalışıyorum. şimdilerde karamsarlığım had safhada, dolayısı ile ne olacak demeden nasıl hayatta kalabiliriz düşünmeye anlamaya çalışıyorum...
sizin alanınız al, sat, short, long bunlar benim alanım değil. ben aldım hissemi doğru ise uzun vadede hayatta kalmama yardım eder değilse zaten elle gelen düğün bayram. bir gözlemim var artık piyasalar rasyolar üzerine değil de düşeni yeme üzerine gidiyor. dopru giden şirketler kendi halinde bile bırakılmadan düşürülmeye çalışılıyor...
sn karadumandan özür diliyorum
UYARI....
sindoma53....adini yazarak yazi yazmayin....cevap hakki doguyor....
topigimde bir daha gorursem....geri emaillere donecegim.....GUNEYSU....kovacak.
Degerli Okuyucularim....
PARA KAZANMAK UCUN.....
ONEMLI OLAN NEDIR.....bilgi mi.....bilgi yeterli mi....hayir yeterli degildir....kutuphaneler agzina kadar bilgi doludur....bilgisayarlar agzina kadar bilgi doludur....adi ustunde BILGI-SAYAR....ve fekat bes gurus kazanamazlar.....
YORUMLAR....YAZARSIN....bunlar bes kurus para kazandirmaz....
TEKNIK ANALIZ.....yaparsin.....buda bes kurus para kazandirmaz....
bunlari yaparsin....
misal dersin ki....buradan 9700 e dusecegiz....su su sebeble....ELESTIRILER GELIR....incelersin....
misal dersin ki....buradan 13 700 e cikacagiz....su su sebeble...ELESTIRILER GELIR....incelersin....
teknik analiz yaparsin.....kesin 13 700 diyor...bak macideye gobeginde altin var....bak momentuma....pipisini emdiriyor...vesaire....elestiriler gelir.....INCELERSIN.....
SURUDEKI PISKOLOJIYIDE KAVRARSIN....forumlarda yazmak bunu saglar....
artik....
artik sentez ve EYLEM ANI GELMISTIR....TUSLARA CONERSIN....
buraya gelir....BELE BELE ETTIM......dersin.
ISTE BU PARA KAZANDIRAN SEYDIR....onceki yazdigin cizdigin hersey....BUNA HAZIRLIKTIR.
misal.....pazar gece saat 2 de geldim....BELE BELE EDIYORUM DEDIM....ETTIK...bu forum o anda bos isleri tartisiyor....o bildi bu bilemedi...en iyi benim...gibi islerle meskul iken....
KUZU VE EKIBI....KIYMETLI MADENLERDE YUZDE 10 ILA 15 CIVARI PARAYI TIRLARA YUKLEDI GITTI.....
VE BU....HERKESIN GOZUNUN ONUNDE OLDU....
ne dedi.....LAZ GUNEYSU.....KUZU BIR HIYAR SOYUNCA....TUZLUGU KAPAN KOSUYOR.....
DERIN BIR DERS VERDI.....BOS ISLERI BIRAKIN ADAM OLUN DEDI....SIZDE GIYAR SOYUN...SIZEDE TUZLUGU ALAN KOSARAK GELSIN DEDI....
anlatabil dim mi.....yawrilerim.....
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 22:04.
Derviş bir gün dergahın bahçesinde müritlerine fetva veriyorken, müritleri öyle coşkuyu vermişlerki, derviş bir ara uzaktaki bir ağacı gösterip “ben istesem şu ağacı yanıma getiririm” demiş.. müritler ağaca bakıp şaşkınlıklarını aralarında konuşurken derviş “ağaç, gel buraya” diye bağırmış.. herkes bakmış ama ağaçta tık yok.. bir daha seslenmiş ağaçta yine tık yok, bir daha seslenmiş, o arada göz ucuyla topluluğa bakmış, homurdanmalarını görünce ayağa kalkmış urbasını düzeltmiş ve cemaate dönüp “dervişlikte kibir olmaz ey cemaat. Ağaç sana gelmezse sen ağaca gidersin”
Biz de öte köyde doluştuk bekleştik totem yaptık ama madem sen gelmiyorsun, ben kalkar gelirim..
Yeni yıla ayrı girersek bütün yıl ayrı kalabilme riskini göze alamazdım
Selamlar
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri