şu anda 28 kat artmış kağıdı 4 tl den yani 40 dan niye alır birileri üstelik birde 80 kat olacak der
şu anda 28 kat artmış kağıdı 4 tl den yani 40 dan niye alır birileri üstelik birde 80 kat olacak der
bir halt olacağı yok.
2026 nın sorusu şu..herkes bunun cevabını arayacak..borsada genel bir yükseliş olması için ( yani çer çöp hırsız olarak bilinen ne kadar düzeltmesini yapmış kağıt varsa ) aşılması gereken kritik değer aralığı ne olmalı..ne zaman bu çöplerin borsa ile korelasyonu başlamalı..
gece 2.03 de bunu gonderdim.....15 dakika sonra....BUNU ASARAK....NE POHH YEMEK UZERE OLDUGUMU ANLADIN....
ZEKANA VE BILGINE HAYRAN OLDUM.....bana emailini yolla....telinide yolla ara ara gorusuruz.
takdirlerimi gec bildirdigim ucun uzgunum.....emme....sana bayildim....senin gibiler cogalmali....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili tovbekar....
karaduman dan ben rica ettim....topigimden ayrilma ve sik sik yaz diye....simdide...kisavade den ayni seyi rica ediyorum....
SURUNUN ZIDDI GORUSLER GEREKIYOR.....sendende topigime sik sik yazmani istemistim....BILGI YAZAN....BILGI KULLANARAK BENI ELESTIREN HERKES BASIMIN USTUNDE....
INSANLAR....beni okumaya geliyorlar....bunlari gorunce mideleri bulaniyor.....
gitsin kendi topiklerinde ne istiyorsa yazsinlar....emme....KIMSE OKUMUYOR....eeeee ben ne yapayim....gelip zorla benim okuyucularima kendi sacmaliklarini okuyun deyip....ONLARI RAHATSIZ EDIYORLAR.
emme....bilgi yok....sen bildin....ben bildim....gibi cocukca seyler yazanlar....BU TOPIGI VE BU FORUMU KIRLETIYORLAR....onlar kendi topiklerinde kalsinlar....buraya gelmesinler.....TEK ISTEDIGIM BU....okuyucularim cok rahatsiz bundan....FORUMDA OKUYUCU KALMADI BUNLARIN YUZUNDEN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri