Sayın kuzu bu gümüş altın ve bakır konularındada 2 çift laf etsen
Sayın kuzu bu gümüş altın ve bakır konularındada 2 çift laf etsen
Yaz kuzu hazretleri. ABD doları rezerv para olmaktan çıkacak mı. Çin gümüşe dayalı rezerv paraya geçer mi acaba
GUMUS.....
bu ALTIN gibi degil....sanayide ve teknolojide surekli tuketilen bir emtia....
JP MORGAN....CEO su...GLOBALIST....BU GUMUSU....fiziki gumusu....depolar olusturdu....newyork...london ve frankfurt borsasindan....
siki dur....
ONSUNU.....30 DOLARDAN TOPLADI DEPOLARINA YIGDI....bunun GLOBALIST ortaklari....asyada....sanghai de.....fiziki gumusu toplayip depoladi....30 dolar ons dan....
ve gumus kalmadi.....sanayici ve teknoloji gumusu hammedde olarak kullaniyor.....URETIM YETMIYOR....ureticilerdende...onumuzdeki yil icin uretimlerini satin almis durumdalar....uretip onlara veriyorlar.....
80 ila 100 dolar arasindan fiziki gumusu depodan satiyorlar suan....
bu hareketlerin tumunden....cok para yaptim moshe ile....bizim kuyumcularada yaptirdim...bazilarini....kesin olanlarini...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu bir SAVAS....
GLOBALISTLER VE AMRIKI FIRST culer savasi....
tum buyuk para sahipleri....PARALARINI JPMORGANA vermis durumda....bu is ucun....TRUMP ve gibilerini silecekler.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu ABD bu borcu nasıl çevirecek. Japonya ABD tahvillerini alarak batmış ekonomi oldu. Dese ki japonya al tahvillerini ver paramı para yok ABD de. Durum kötü
Ağzınıza sağlık sayın kuzu.. şu anda insanları gümüşte yukardan mallandırıp bu seviyelerden aşağı salarlar milleti kitlerler mi diyorsunuz
Yer İmleri