BURADA BU YAZILARI.....okuyucularima....ortaklarima....halki ma....BELESE YAZIYORUM....
beles okuyurum....cok sansliyim demelisin.....
BURADA BU YAZILARI.....okuyucularima....ortaklarima....halki ma....BELESE YAZIYORUM....
beles okuyurum....cok sansliyim demelisin.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu olaylar TURKIYEYE nasil yansiyacak....cok acik ve net....
bugunki eylemim.....bu yansima ilede ilgili.....HIRPO larla ugrasmak yoruyor....esas konulari yazamiyorum...bu forumda bu kadar cok HIRPO oldugunu bilmiyordum....OGRENDIM....eylemlerimi YAZMIYACAGIM bu HIRPOLARA....
yazsamda fark etmiyor....9000 de mala girdim....topik borsa genelde....UFURUYORSUN GIREMEDIN DIYORLAR.....
forumda....genele kapali....elimdeki nicklere acik bir blog yaratacagiz.....boyle....COK YORULUYORUM....
bunlarla ugrasmak imkansiz....komple kafayi siyirmislar yaw.....
O BLOGU actik mi....nicklerinizi burada ilan edecegim....otomotik gireceksiniz....benim izin vermedigim giremiyecek....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
CARSAMBA GUNU blog hazir olacak.....bende yilbasi tatilinde olacagim....
acil bisey olursa...."akinci" nicki ile uyarilarim gelir....
KUSURA BAKMAYIN...buraya yazilanlari arkadaslarim....karim...okuyor....yildim HIRPOLARDAN.
HOSCAKALIN USAGLAR.....
Kuzu hazretleri sen en iyisini bilirsin. Seni okumak büyük keyif veriyor.
Kıvırtmak için bekleme online real time bizde….
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post7134530
Sor bakalım Güneysu ya yirmi küsür yıldır nick ve mail değişmiş mi.
Memed abi senin gibi 10 tanesini cebinden çıkarır
En azından tenknük analez biliyor
üfürükçü Heredot Cevdet seni.
Benim beyin yine yandı be Emmi![]()
kuzum sen ne dersen o ...mutlu yıllar ...
Yer İmleri