Ekonomik durum ortada,
-Finansal kriz zamanında bile faizleri düşük tutmaya çalıştıklarına göre en önemli dayanak bolluk algısıydı.
-ABD kaynaklı, kağıt para bolluğu ve sıfır faize dayalı koşullar bunu fazlasıyla destekledi.
-Krediye dayalı bolluk algısı ortadan kalkmışken toplumun tamamının uzlaştığı güçlü bir ortak nokta oluştu, kötü yönetim...
-Temel politikası toplumu ayrıştırarak, ihtiyacı kadar desteği verecek bir kitle yaratmak olan siyaset futbola el attı, eski defterleri açmaya kadar giden süreç başladı. Böylece bol bol kavga edecek materyal çıkıyor ortaya.
-Kimin haklı yada haksız olduğunun önemi yok zira ana hedef sportif gelişme değil. Siyasetin bulaştığı futbolda haksızlığa uğradığını düşünenler kavga etmek yerine alternatif yollar arayarak daha da güçlenebilir.
Mesajı görmemişim kusurabakma bugün fark ettim. Fikrim lig başlamadan öncede buydu hala aynı bir Beşiktaşlı olarak.
Daha önce yazdım silmişim galiba ben 1 kişi daha var onunda en azından bir göz altısını bekliyorum.... hemde bu kişiyi hem futbolda şike ile ilgili hem de borsa ile ilgili bekliyorum....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Pazartesi bölünmüş olacak bekleyenleri için.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Köprüden önce son çıkış pazartesi bölünerek acacak dikat dikkat
Finer kuştu şimdi bölündü hep kuş,civ,civ oldu,dötü sıkışan bedelli yapıyor,gelin aşağıda bjk,ts,gs var hep sürünüyor bölündükten sonra,kimi 1 tl kimi 1 tl üstünde kmide 1.60en son verilere göre finerde fiat E 3.33-r 5.27
6 altından alırım demiştim 3.5 aldım,r olanıda 5.35.
![]()
Acaba buda 2 altına inermi,buna normal yatırımcı gelmez,adam takım,klüp tutuyor elinde hisse yok,gelip topiklerde laf ebeliği yapıyorlar,şimdi ky hisse alıcak onlarda kazanacak zatem kimsede parada yok![]()
altta 3.21 ve 3.05 destekleri var.. 2.96 altı üzer.. çay kaşığının ucu ile aldım.. adam olacak çocuk 3.53 ve 3.73.. amacım, sadece teknik olarak izlemek.. kazancınız bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri