Bir gerçek bilançoya bir süpriz habere bakar. Bu yılı 30 milyar ciroyla bitiririz. Bu şirkette en azından yıllık cirosu kadar etmeli. Şuan 8 milyar fiyatla işlem görüyor. Yani çok rahat 3-4 x yapma potansiyeli var. Birde şöyle düşün bu sektöre yatırım yapmak isteyen arap yada japon sermayesi ortak olsa yada satın alsa roket olur gider 1-2 milyar dolarlı fiyatlara😁
Acayip hayaller kuruyorum işte😁😁😁
Su akarken küpünü dolduracaksın. 20 yi geçtikten sonra almanın pek anlamı yok. Kamyon ağır ağır yokuşu tırmanıyorken topladım. Tahtada mal toplamakta çok zor. Zaten ereğli şişe gibi tahta olsa atada girip çıkardım. Ama buna girmekte çıkmakta mesele. İşlem hacmi bizim mahalle bakkalı gibi😁
Bir gerçek bilançoya , bir güzel habere bakar gitmesi. Hiç yıllık 30 milyar mal satan şirket 8 milyar olur mu? Bi haber gelse japonyaya dondurulmuş gıda ihracını arttırıyoz. Yıllık 1 milyar dolarlık anlaşma yaptık vb..
Yada katarlı ortak bulduk kapasite artışı yapacağız., işte o zaman 10-20 x ler hiçte hayal olmaz... Büyümeye çok müsait bir şirket sonuçta...
Yer İmleri