Artan

3.410,00 10 18:10
11,89 9.99 18:10
89,20 9.99 18:10
23,58 9.98 18:10
396,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,48 -14.01 18:10
27,10 -9.97 18:10
54,30 -9.95 18:10
23,00 -9.95 18:10
3,96 -8.12 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.243.489.890,75 18:10
13.606.563.482,55 18:10
11.047.182.535,14 18:10
7.999.317.488,00 18:10
7.910.006.040,18 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 281/291 İlkİlk ... 181231271279280281282283 ... SonSon
Arama sonucu : 2321 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    Kontrolmatiğin önündeki en büyük engellerden birisi hantal ve bana göre beceriksiz yanlı SPK dır ,eğer kontrolmatiğin %300 bedellisini onaylasa bu gün buradaki tartışmaların boyutu çok daha farklı olduğu gibi fiyatta çok farklı olacaktı,nedendir bilinmez 2,5 liralık ihlasın %200 bedellisi onaylanacak ama 30 liralık kontrolmatiğin %300 bedellisine geçit verilmedi
    denilebilirki şirkete güvenilmedi peki güvenilmeyen şirkete neden %100 bedelli onayı verildi ,asıl düşünülmesi sorgulanması gereken budur neden verilmedi neden ,neden ,neden

Nedenini tahmin edebiliyorum ,ancak doğru söyleyeni dokuz köyden kovalıyorlar ,başıma iş almak istemiyorum
    Şöyle düşün. Bir hovarda arkadaşın var geldi senden 3000 istedi. Paranın geri gelmeyeceğini bildiğin halde kıramadığın için binlira eline sıkıştırıp yol verdin. aynı mesele burada 3000 istenen kişi spk değil biziz ve ben saminin totosu düzlüğe çıksın diye para vermek istemiyorum. Yatırımcıların çoğuda bu kanaattedir. Sami bana güven vermiyor kendisi zaten kendi şirketine güvenmiyorki sürekli sattı biz niye güvenelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Şöyle düşün. Bir hovarda arkadaşın var geldi senden 3000 istedi. Paranın geri gelmeyeceğini bildiğin halde kıramadığın için binlira eline sıkıştırıp yol verdin. aynı mesele burada 3000 istenen kişi spk değil biziz ve ben saminin totosu düzlüğe çıksın diye para vermek istemiyorum. Yatırımcıların çoğuda bu kanaattedir. Sami bana güven vermiyor kendisi zaten kendi şirketine güvenmiyorki sürekli sattı biz niye güvenelim.

1- Ben böyle bir arkadaşıma hiç para vermem bu bile bile lades olur
    2-benim anlatmaya (daha doğrusu ) çalıştığım spk nın şirketine göre karar vermesi
    3-spk madem güvenmiyor neden %100 üne onay verdi o zaman hiç vermeseydi (burası hatır gönül ,ahbap çavuş yeri değil )
    4-sizinle ayrılığımız Sami beye güven konusunda oluşuyor siz tabiki yereceksiniz
    5- ben hem sami beye hem şirketin yaptığı işlerin büyük başarı olduğuna inanıyorum tabiatıyla yermeyeceğim
    6-bana göre şirket kendisini %300 bedelliye göre beklentiyle hareket etti spk onay vermeyince acil durum eylem planlarını devreye soktu bu satışlar oradan kaynaklandı yani borcunu çevirmeye çalışan bir şirkete bir tekmede spk vurdu
    7- ben şahsen %100 e revize edilmesine üzüldüm ,evet bizden biraz para çıkacaktı ancak hem şirket hem bizlerin yatırımı değer kazanacaktı yoluna hasarsız devam edecekti .
    8-bu benim kişisel görüşüm şirket bu badireyi hızlı davranarak ucuz atlattı geleceğin en karlı ve parlak bilançolarını göreceğime inanıyorum buradaki pozisyonlarımı mümkün olduğunca artırma çabasında olacağım
    9- sizinle aramızdaki en büyük fark inanmak ve inanmamak ,siyahla beyaz gibi gri alan yok o zaman herkes kendi yolundaa yürüyecek
    10- o zaman herkesin inandığı ve beklediği gerçekleşsin diyelim gri alanda bu olsun

3. Değerli arkadaşlar paylaşımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Acaba kontr tekrardan bir ivme yakalaması için hangi gelişmelerin meydana gelmesi gerekiyor.mesela 4C bilanço ne kadar pozitif gelirse (tabi gelirse) yada pomega ONE ile anlaşma doğrultusunda veya Meksika ya batarya yollamaya başladık mı derse ? Yani sanki bundan bilanço ların pozitif gelmeye başlamasıyla yukarı gidebilir gibi.diger gelişmeler ivme yapacak güçte değil gibi ne dersiniz. Değerlendirme yapan herkese şimdiden teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    6-bana göre şirket kendisini %300 bedelliye göre beklentiyle hareket etti spk onay vermeyince acil durum eylem planlarını devreye soktu bu satışlar oradan kaynaklandı yani borcunu çevirmeye çalışan bir şirkete bir tekmede spk vurdu
    Nasil bir beklenti nasil bir acil durum eylem planiymis bu. Geri cekilen bedelli tutari 1.3 milyar ama sirketin kasasina 900m alti ilava para girecekti.

Bu zamanda tescilli duzenbazlar ne yapmis peki?

Once Tera'ya resmen sirketi peskes cektiler. Satis bedelini yazmiyorum onu zaten iyi biliyorsunuz. Sonra tamda Dunya Bankasi kapindan 1 gun once 30 kusur milyon lot sattilar. Sonra TAS ile 90 kusur milyon lot sattilar.

Hesaplayin bakalim iptal edilen bedelli parasiyla satislarin bedeli esit mi? Acil eylem plani diyerek durumu hafifletmeyi birakin. Artik komik oluyor bu yorumlar.

Bu arada SPK hakkinda ki tespitleriniz de cok komik. Omer Gonul donemi sermaye piyasalarinin en karanlik donemidir. Evet adamina gore sirketine gore muamele yapilmaktadir.

Adeta organize suç orgutu gibi davranmaktadir SPK. Bunu bahane etmeniz gercegi saklamaktir. SPK nin bir kabahati vardir elbette. Ama hirsizin hicmi sucu yok hakim bey derler adama.

5. Teşekkürler sayın gg1001 bu yorum özellikle bahse konu dolandırıcıların hisse satmaktaki niyetini gayet açık şekilde ortaya koymaktadır. Carizma hariç söz meclisten dışarı, Gemiyi delen kendileri yama yapmamız lazım para verin diye bık bık eden kendileri , bu yetmez geminin şurasını teminat göstermemiz lazım diyen kendileri, gemiyi satan kendileri fare olanda kendileri ama ses çıkarınca suçlu biz oluyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Nasil bir beklenti nasil bir acil durum eylem planiymis bu. Geri cekilen bedelli tutari 1.3 milyar ama sirketin kasasina 900m alti ilava para girecekti.

Bu zamanda tescilli duzenbazlar ne yapmis peki?

Once Tera'ya resmen sirketi peskes cektiler. Satis bedelini yazmiyorum onu zaten iyi biliyorsunuz. Sonra tamda Dunya Bankasi kapindan 1 gun once 30 kusur milyon lot sattilar. Sonra TAS ile 90 kusur milyon lot sattilar.

Hesaplayin bakalim iptal edilen bedelli parasiyla satislarin bedeli esit mi? Acil eylem plani diyerek durumu hafifletmeyi birakin. Artik komik oluyor bu yorumlar.

Bu arada SPK hakkinda ki tespitleriniz de cok komik. Omer Gonul donemi sermaye piyasalarinin en karanlik donemidir. Evet adamina gore sirketine gore muamele yapilmaktadir.

Adeta organize suç orgutu gibi davranmaktadir SPK. Bunu bahane etmeniz gercegi saklamaktir. SPK nin bir kabahati vardir elbette. Ama hirsizin hicmi sucu yok hakim bey derler adama.
    Aramızdaki anlayış şuradan kaynaklanıyor siz bedellinin şirket tarafından geri çekildiğini düşünüyorsunuz ben spk nın şirkete %300 omayını vermediğine inanıyorum bana göre spk burada bilerek bilmeyerek yada burada nedenini yazamadığım başka nedenlerden dolayı onay vermedi onayı vermeyen suçuldur bence
    sizin söylediğiniz mantığa aykırı adam %300 bedelli başvurusu yapıp neden kendisi %100 çeksin bunun matığı nerede
    suçlu spk dır
    ancak şirketin finans olarak iyi yönetilmediğinide görmüş olduk bu başvuruyu yapmadan önce spk yetkililerinden görüş alınsa belki o zamandan konu üç aşağı beş yukarı anlaşılır bu kırılmada yaşanmazdı

bu hataya 100 yıllık işbankasıda düştü TİBAŞ onayını birbuçuk yıl önce istedi halen izin alamadı bence bilerek verilmedi genel kurulda onlarıda bu öngörüsüzlüklerinden dolayı eleştirdim ,size onay verilmeyebileceğini düşünmeliydiniz diye

7. Halen laflari ve rakamlari carpitmaya devam ediyorsunuz. Geri cekilen bedelli tutarinin neden cekildiginimi soyluyorum. Sonucu soyluyorum. İster sirket cekmistir ister SPK cektirmistir belkide Tera ile yapilan vir anlasmanin parcasidir. Bunu bilemeyiz.

Bu satislarin gerekcesi bedellinin geri cekilmesiyle alakali degil diyorum ben. Bunu bu sekilde iddia eden sizsiniz. Buyrun matematik orada hesaplayin ogrenelim.

8. evet sonuç önemlidir suyu kim bulandırdı spk satış kararlarıda ondan sonra geldi ,%300 onaylansaydı hasar bu kadar büyük olmazdı ,benim vurgulamak istediğim spk nın aliye var veliye yok mantığıdır spk yanlış yaparsa iş bankasını örnek veriyorum kim suçlu , şirket zaten ödeme güçlüğü içinde sen neden önüne bir takoz koyuyorsun ey spk neden işbankasının Tibaş holdingine izin vermiyorsun ey spk

Sayfa 281/291 İlkİlk ... 181231271279280281282283 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •