Originally Posted by
nevriz
benim 40 yıllık ayaklı borsanın içinde olmam sizin sertifikanızı yüze katlar,bu konuya girdiğiniz için yazıyorum siz madem o kadar bilgili ve ilgilisiniz ,madem şirket düzenbaz neden %100 üne onay veriyor hiç vermeseydi ,biz Taşkesenliyide baş kesenliyide biliyoruz ,senin daha çok tecrübe sahibi olup kurumların nasıl çalıştığını neler döndüğünü öğrenmen lazım benimde size dost tavsiyem olsun ,araştırın ,bir şirket üzerinden değil yüzlerce şirket üzerinden
madem bu spk en doğru kararları veriyorsa ihlas holdingi bir inceleyin derim ,özelliği nedir ihlasın çokmu muhteşem bir holding nedir bu kadar bedelli nedir her seferinde anında onay siz sertifkalıyım lafını ağzınızaa bile almayın bence komik oluyorsunuz, bana internet üzerinden alınan sahte sertifika ve diplomaları çağrıştırıyor.
Eyvallah sıkıntı yok. Siz aynen böyle devam edin. Ben hiç yazmadım farz edin.
Siz bu kadar tecrübe ile zaten 100-120 arası EMKEL nasıl pazarlandı bilmiyorsanız bende kelimeler tükendi.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri